Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz tomazin #5477 üzenetére
A frissítés megmarad, csak vissza áll alapra, magyarán a mostani verziód marad, minden más törlődni fog. Jó tanács semmilyen mentést ne tegyél vissza, kivéve képek, névjegyek, tehát ha google mentésed van, nehogy vissza engedd, mindent alapról telepíts újra, mint amikor újonnan megkaptad. A problémáid nem biztos, hogy megoldja, akár a szoftot is újra lehetne húzni odinnal. Én már küzdöttem szervizzel, 1 esetben javítottak, 4x visszaküldték, hogy hibátlan, érdekes 6_ik alkalommal igazat adtak a telefon hibás, cserés lett. Ez egy S4 mini volt, oltárian merült, saját akku statisztikája, sőt külső program sem jelezte, ennek ellenére mélyalvó módban, tétlenül egy éjszaka 30-40% merült. Szóval ne add fel, a telemax szemét szerviz, keményen nekik kell menni
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
AliasB
senior tag
válasz tomazin #5480 üzenetére
Akinek nem inge...
Amúgy meg ha frissítés után előjön valami probléma akkor nem az a logikus, hogy talán a régi beállításokkal van a probléma és kell neki egy reset? Vagy ez csak nekem logikus? Amikor frissítettem 5ről 6ra akkor még a rádió sem működött a telefonon pedig azt csak kipróbáltam amikor megvettem a telefon és nem is volt használatba. Kellett a gyári beállításra vissza, hogy működjön minden program. Ezért nem is érdemes beállításokat elmenteni egy telefonról mert nem biztos, hogy az újabb rendszeren is működni fog.
Olvastam itt olyanok hsz.ait akik azt írják, hogy frissítés után jónak tűnik. Szerintem ez csak a látszat és nem tudni mi működik másként a rendszerbe amibe nem látnak bele pedig egy gyári beállítás után biztos jobban és gördülékenyebben működne.
Járj nyitott szemmel.
-
-
Én 13
csendes tag
-
bepe79
addikt
válasz tomazin #6084 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy amennyiben csak a mobilnet van bekapcsolva, sokkal lassabban, és pontatlanabbul pozícionál, mintha a WiFi is be lenne, sőt, már az is számít neki, hogyha nem kapcsolódik semmilyen wifi hálóra a telefon, csak be van kapcsolva a wifi. Csak mobilnettel vagy 20-50 méterrel arrébb pozícionált, mint ahol épp voltam, benyomtam a wifit, és méterre pontosan azonnal meglett a helyes pozíció. De valóban tapasztaltam én is azt is, hogyha sokáig nem használom a GPS-t (navigációhoz pl.), akkor amikor kéne, sokkal lassabban talál pocíciót, mint ahogy az elvárható lenne.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest