- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Ha nagykerből vettétek cégesen, akkor külön kell kérni a garanciajegy kitöltését - alapból nem teszik, mert ők nagyker, és ha viszonteladásra vennétek, Ti töltenétek ki, amikor eladjátok majd.
Kérjétek meg őket, hogy töltsék ki utólag, mert azzal együtt lesz érvényes a Samsung oldalán regisztrált garancia.
-
kerxy
őstag
Nem feltétlenül kell márkakereskedelemben venned. Amit pl. Auchanban veszel az is rendes garis.
Meg kell kérdezni, ahol vetted, hogy honnan szerezték be, miért nem tudod regisztrálni? Ha nem tudják elintézni, szerintem inkább vidd vissza és vegyél olyan helyen, ahol ez nem probléma.
Más is járt már így egyébként pl az Emagon vásárolt készülékkel... -
AliasB
senior tag
Azért nem kellene a két telefont összehasonlítani. Lehet, hogy csúcs hardver de egy hatalmas nagy tepsi. Az A3 pont azért vették sokan mert nagyon szép és dizájnos nem pedig egy tepsi. Néztem a xiaomival készült képeket és borzasztó
az A3 sokkal szebb képeket csinál. Itt egy tesztfotó vele: [link] Nekem amúgy fontosabb a dizájn a minőség és a fénykép minősége, mint hogy 8magos legyen 2GB rammal (nem mint ha a 1.5GB nem lenne elég az A3ba)
Én biztos nem cserélném le az A3at a xiaomira mert 8magos! -
andriska413
tag
Én rengeteget fényképezek, ezért nemmertem A3-at venni az s4mini után. Jobbat akartam. Megvettem, nem bántam meg.
Makro beállítást én nemtaláltam, de közeli képeket így készít.
Az első benti vakus, második kinti árnyékban, harmadik napfényben. Ennél makróbbra gondolsz? Zoomot szerintem elkell felejteni, azzal nekem a mini sem csinált értékelhető képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest