Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Bjørgersson #4584 üzenetére
Jó tudni.
-
kutga
félisten
válasz
Bjørgersson #4577 üzenetére
Csak ötlet, sosem hallgattam rajta zenét.
-
kutga
félisten
válasz
Bjørgersson #4575 üzenetére
Lehalkítod a telefont.
-
kutga
félisten
válasz
sinci01 #4523 üzenetére
De igen, apró különbség, hogy a 2016-os kiadásnak saját topikja van.
-
kutga
félisten
válasz
Bjørgersson #4465 üzenetére
Csak a Messenger adja? Nem lehet hogy a Samu rendszer dobálja?
Én is használok Messengert, igaz nem Samun, de az enyémen ki lehet kapcsolni a felugró ablakot.
-
kutga
félisten
válasz
Omega.2000 #4196 üzenetére
Szvsz az ezüst a legszebb.
-
kutga
félisten
válasz
Georgie1224 #4002 üzenetére
Mit hoz a 6.0 amiért annyira várod?
-
kutga
félisten
válasz
andrisbandi #3989 üzenetére
Most egy P8 Lite-ot nyúzok, ha gond lesz vele asszem nekem is a Telemaxba kell majd vinnem.
-
kutga
félisten
válasz
andrisbandi #3984 üzenetére
Én azért nyugodtabban alszom ha nem a bolt áll a gari mögött hanem a gyártó. Mondjuk hozzáteszem a gyártónak is lehet olyan szervizpartnere akihez inkább nem vinnék semmit.
-
kutga
félisten
válasz
#77081088 #3849 üzenetére
Vannak persze kivételek. Anno a Motorola Defy, utána pedig a Lumia 630-asomban is olyan gps volt, ami azonnal talált jelet, és biztosan tartotta.
Az utolsó pár telefonommal (L730, A3) már nem voltam ennyire megelégedve. A L730 csak nézett ki a fejéből, míg az A3 sokszor menet közben vesztette el a fonalat.
Célhardvert sosem használtam, azokról nem tudok nyilatkozni, de nyilván azok se hibátlanok.
-
kutga
félisten
válasz
balazsbereny #3846 üzenetére
A-GPS aktív? A telefonokban lévő gps vevőktől szvsz nem szabad csodát várni, nekem is dobálta a jelet sűrűn az A3.
-
kutga
félisten
válasz
mr.tóthberge #3798 üzenetére
Nem.
-
kutga
félisten
válasz
#77081088 #3669 üzenetére
Persze, nem lehet ez alapján összehasonlítani két telefont mert teljesen eltérőek lehetnek a felhasználói szokásaink, és ezen kár is vitatkozni.
Nekem nem a ram méretétől vagy a magok számától lesz jó egy telefon, hanem hogy amire én használni akarom, azt stabilan ellássa. Évekig meg voltam elégedve pl. egy fapados WP telefon tudásával.
Én csak a legszükségesebbeket rakom fel, szinte csak kapcsolattartásra használom a telefont, játék, multimédia kevésbé.
-
kutga
félisten
Hát gyerekek. Nem rossz ez az A3 dual, de azért kezdem érteni miért mondták anno hogy a ram kevés lesz.
Mostanában egyre többször fordul magába a telefon hosszú másodpercekre pedig nincs teleszemetelve sok felesleges applikációval. Fénykép készítése után különösen észrevehető, ahogy kezdem egyre jobban belakni, úgy lassul egyre inkább.
Ettől persze még szeretem, de néha elgondolkodom a cserén. Kicsit érthetetlen miért került bele kevesebb memória.
-
kutga
félisten
Igaz, viszont én harmincas fejjel sokkal többet adok a minőségre. Komolyan elgondolkodtam hogy lecserélem az A3-at egy P8 Lite-ra, de kézbe véve iszonyat gagyi műanyag az egész 70k-ért.
MOD
benece6
Ilyen szerencsére még nem volt. De nemrég lehetett hallani hogy egy bizonyos almalogós cég termékei is igencsak görbülnek. -
kutga
félisten
válasz
honeker #3260 üzenetére
Értesítő fény csak külső alkalmazással, mivel led nincs benne (kissé érthetetlen, azért ez elég alap android funkció).
Akku átlagos, nekem kétkártyás van, másfél naponta töltöm és nyüstölöm rendesen. Ha aktív a kijelző (YT, böngészés, videózás, merül azért rendesen).
Térerővel nekem nincs bajom, első kártya 4G-n, második 2G-n van. Ha elmegy, az inkább a Voda hibája.
-
kutga
félisten
Én is csak találgatok, ez az első Samu okostelefonom. Nekem a mostani rendszer is tökéletesen elég, persze azért jó lenne haladni a korral.
Ami biztos, hogy asszony S4 telefonját konkrétan hazavágta a legutóbbi frissítés, melegszik, merül, fagy, ő már új készülékben gondolkozik.
-
kutga
félisten
válasz
Rolee87 #3087 üzenetére
Igen, az van, csak épp azt kézzel kell kapcsolni, míg a másik automatikus, eddig minden okostelefonomon volt ilyen.
A rom kérdést passzolom, sajnos kinőttem már abból hogy ilyenekkel mókoljak.
Attól tartok abból meg a kétkártyás kezelésre vonatkozó beállítások fognak hiányozni.
MOD
szemesi69
Vagy az. -
kutga
félisten
Én tegnap letöltöttem de nem ment valami jól. Mutatta az értesítéseket, de pl ha hívtak Viberen vagy Whatsappon, csak az villogott a fekete képernyőn, amúgy a telefon nem reagált semmire, csak ha visszát nyomtam, arra aktivált a képernyő.
Emellett, nem tudom emiatt, de baromira lelassult a rendszer.
Többen használják itt egyébként, majd leírják mit csináltam rosszul.
-
kutga
félisten
válasz
lesstardust #2957 üzenetére
Nekem alapból lolli van rajta, nincs vele gond. A másikról nem tudok nyilatkozni.
-
kutga
félisten
válasz
Because #2861 üzenetére
Valóban nagyon pofásan néz ki. Előtte műanyag Lumiám volt, azért ez minőségibb hatást kelt, és nincs a Lumia hátlapokra jellemző lötyögés.
Mától két sim kártyával üzemelek, majd leírom a tapasztalatokat. Ami kicsit bosszantó, hogy vagy manuálisan váltok hálózatot az értesítési sávon, vagy nekem kell megadnom minden egyes hívás előtt a használandó hálózatot. A WP ebből a szempontból kényelmesebb volt mert megjegyezte hogy melyiket használtam utoljára.
-
kutga
félisten
válasz
iTomi81 #2854 üzenetére
Használható, de nem hibátlan. Jól össze van rakva, az amoled kijelző szép, inkább a szoftver ami tud meglepetéseket okozni.
Annyit tudnod kell, hogy ha két kártyával használod, memóriakártyát már nem tudsz bele tenni, mert a második sim kártyát kell a foglalatba tenni.
Az elmúlt egy hétben kétszer találkoztam olyannal, hogy a Play áruházat nem tudta megnyitni, gondolom a ram miatt, egyszer újraindítottam, máskor csak vártam vele pár percet és ment.
A Viber és Whatsapp hívás értesítések elég hektikusak, ez nem biztos hogy a telefon hibája, sokszor csak utólag kapok értesítést a nem fogadott hívásról. Persze ha nem használod őket, akkor tárgytalan. FB nekem nincs.
Az üzemidő egy kártyával átlagos, ha sokat nyomogatom (wifi+youtube) merül rendesen, de nem jobban mint akármilyen telefon, egy napot még így is hoz. Ma kezdtem a munkahelyen, a napokban teszem bele a második kártyát, arról majd akkor tudok nyilatkozni. Ami érdekes lehet, hogy az akkumulátor beállításaiból kimaradt az automatikus akkukímélő opció, csak ultratakarékos mód van, amit neked kell kézzel aktiválnod.
A felhasználói felület is meg tud akadni pillanatokra, ami sokaknak zavaró lehet, de azt azért tegyük hozzá hogy Samu+Touchwiz párosról van szó.
Nekem tetszik a telefon, a mindennapokban abszolút használható, telefonálás, üzenetkezelés rendben van, fényképező nekem elegendő. Mindent összevetve nem bántam meg hogy ezt vettem, még karácsony előtt 60 ezer forintért, manapság inkább 80 körül látom, annyit nem adnék érte.
A másik versenyző a Huawei P8 Lite lett volna, de élőben nem keltette valami komoly telefon benyomását a teljesen műanyag házzal és a gyenge kijelzővel.
IGO úgy tudom hivatalosan nincs droidra (leszámítva a szülinapi akciót pár hónapja), minden más beszerzési forrás meg tiltott a fórumon.
-
kutga
félisten
Jól tudom ugye, hogy a dual verzióba két nano méretű sim kártya szükséges?
-
kutga
félisten
válasz
gigabytman #2790 üzenetére
A gyáriból pár dolog kimaradt úgy tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Egy hónap múlva indul a Tesla robottaxi
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest