-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
Hogy ne csak szídjam az A3 at, jó teló lenne ez egy rászabott softtal. Ez volt a gond a népszerű S2 vel is. Egy rosszul optimalizált softtól egy hónap elteltével nagyon belassúl. Ez a sz..r touchwiz tönkreteszi. Ha lennének rá custom romok lehet még ellettem volna vele, de az origi romból elegem lett. Pedig szép telefon, nekem tokban karcmentes maradt (pedig tényleg érzékeny a széle), és a méretéért még hetekig sírni fogok. Még azt is hozzáteszem nekem a dual verzió van, tehát 1gb ram, ami egy nagyon rossz választás volt, hiszen nem is lehet dual simnek használni, 2 es tálca vagy sim vagy sd, a kettő együtt nyema. Aki ezt a megoldást kitalálta úgy megb...nám, hogy szeget sza...na. Tehát tök értelmetlenül áldoztam be fél giga ramot
. Nagyon rossz vásár volt, nehogy valaki a dual verziót megvegye.
-
szemesi69
addikt
Ezt a lassulást sem értem, nekem nem lassul be soha. A reset sokszor jót tesz. Javasolnék valamit a gps terén. Reset után az első hideg indításnál kapcsold be az adatkapcsolatot, természetesen navi programmal tedd, vagy gps teszt progi is jó, például ez: [link] és menj ki vele a szabadba, várd meg míg poziciónál, elméletileg ha nincs hardveres gond, utána jó lesz offline is.
Lenne még egy javaslatom, ha megfogadod a reset utáni első belakáshoz, be állításokhoz:
Alapbeállítások
Alapbeállítások a telefon első indításakor, vagy újratelepítés után [link] Érdemes végigcsinálni, jobban fog működni a telefon. A link Acef fórumtárs blogjából származik, nagy köszönet érte neki, érdemes megfogadni. Bármelyik android rendszernél beválik tapasztalataim szerintteszteltem több telefonon, érdemes végig menni rajta
-
szemesi69
addikt
Nem tudom nálatok mi a gond, nálam autóban, városban, mindenhol stabil, még sohasem dobta el a jelet. Offline használom. Sőt autóban ülve kézben tartva sem dobta el a jelet. Ilyen stabil volt az s2-őm is, a sima s-es is, valamint az s4 minim is, szóval az összes samu telefonom stabil volt gps terén. Az A3 már több mint egy éve nálam van és még nem volt gps gondom, nem mondanám, hogy gyenge.
-
AliasB
senior tag
Van tartóm de nem szeretem mert a szélvédőre van ugye feltéve és egyrészt keresztbe kell oda elvezetni a kábelt mindenen keresztül aztán nem is mindig van fent mert takarja a kilátást és nem is kényelmes oda nyúlkálni piros lámpáknál és szedegetni le folyton. Szerintem nincs autód mert akkor tudnád, hogy kényelmes ha csak a középkonzolon van és az ottani tartóba csak fejtetőn lehet beletenni így. Amúgy a tartót csak akkor használom ha kell a GPS és navigálni kell telefonnal amúgy kényelmetlen. Nem tudom ki hogy veszi ki a zsebéből de nekem ha fejtetőn teszem be akkor fejtetőn is van amikor kiveszem és forgatnom kell.
-
Takanaka
csendes tag
Melyiket mikor melyiket ???
És mi van akkor ha valami frissebb véleményt szeretnék hallani .
Olyan okosak vagytok miért kell abba belekötni ha valaki olyat kérdez ami volt már és elkerülte a figyelmétÉs ha valaki szeretne normálisan válaszolni és újabb tapasztalatot leírni .
Marha nagy segítőkészségre vall ez a duma olvass vissza .
Egyesek kimondottan idegesít , tépi a haját ha valaki olyat kérdez ami 100 lappal vissza meg lett említve ,
De ez jellemző minden topikra ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged