- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso83
tag
Szerintem is jó a 6.0-ás rendszerrel is az A3. Biztos vannak okos dolgok a 7.0-ban, de ha nem jön rá frissítés, akkor sem fogok eret vágni. Mondjuk mióta megláttam a 2017-es verziót, azóta kicsit szemezek vele... Pár hónap múlva nem kell valakinek egy karcmentes 2015-ös A3-as teló?
-
Zso83
tag
Az egyszerű felhasználó szempontjából nem érzékelhető semmi különleges változás, a "gépház alatt" történhettek a változások...
Nekem még a KitKat rendszerrel is tökéletes telefon volt, és a mai napig is az. Én mindig követtem a frissítéseket de lassulásról, fagyásokról vagy bármi más negatívumról nem tudok beszámolni az eddigi tapasztalataim szerint. -
ben11
őstag
Egy érdekes dolgot tapasztaltam. Ha az intelligens képernyőzár be van kapcsolva, akkor lehúzott állapotsávból bekapcsolva a zseblámpát az kikapcsol, amikor nem érzékeli a tekintetem. A zseblámpa widget viszont ettől függetlenül működik tovább.
Kikapcsolva az intelligens képernyőzárat ég tovább a zseblámpa mindkét esetben, még ha a képernyő le is zár. -
-
szemesi69
addikt
A hardver aprón olvastam, volt itt egy fórum társ, aki megpróbált vissza térni az 5-ös droidra, itt nem írt róla, de az aprón láttam a hírdetését, amiben le írta, hogy 6-ról vissza akarta tenni 5-re, azóta nem tudja bekapcsolni, ezért megválna tőle
Már többször le írtam hivatalosan nem támogatott a downgrade, de ha gondolod próbáld meg, én viszont nem javaslom, biztos meglehet csinálni, de nem mindegy, melyik szoft verzióval, eddig még nem olvastam sikeres vissza állásról, téglásításról viszont igen, egy nyavalyás flash miatt, ne csinálj marhaságot, ha kell a flash, próbáld ki a dolphint, állítólag az tudja
-
szemesi69
addikt
Felteheted, de ha gariztatni kell, amit reméljük nem kell, akkor előtte vissza kell tenni a telenorost, mert telemaxot ismerve /volt már pár harcom velük/ biztos belekötnének, hogy nem telenoros rom van rajta. Viszont gondold át, mert ha hamarabb jön a független és felteszed, és beüt a ménkü, közben még nincs telenoros 6.0.1, és ügye a downgrode nem igen megy, akkor bukhatsz egy garit. A gyári rom csere is szoftveres beavatkozásnak minősül, mert a samsung csak ota, vagy kies és smartvich eszközökkel frissít hivatalosan otthoni felhasználóknak, másik romot meg csak odinnal tudsz feltenni, az pedig nem hivatalos frissítés otthoni felhasználónak. Tehát jól gondold át, hogy megéri-e előbb feltenni, vagy inkább vársz a biztosra.
-
szemesi69
addikt
Ugyanolyan jó, mint volt. Talán a wifi gyorsabban csatlakozik, eddig ennyi. Ha valami konkrétan érdekel benneteket kérdezzetek, mert nem biztos, hogy ugyanazokat használjuk. Gyorsaság nem változott, de erről még korai lenne véleményt mondani friss reset után. A lényeg nyugodtan feltehető, nem rosszabb mint volt, nekem bejönnek az újításai
-
MNBT
tag
Akárhogy is nézem, az Ace 3-nál a fehér az igazán fehér. És furcsállom hogy egy Amoledes kijelzőnél nincs ez a "true color" effektus
Bár lehetséges hogy szériahiba, mert Ace 3-nál is az LTE kategóriából sok embernek nem tud egy idő után automatikusan csatlakozni a wifi hálózatra, és manuálisan kell.
-
Talán a Screen Off and Lock (vagy egy hasonló jellegű) programmal.
Én mondjuk a Nova/Apex launcherben a duplakoppra állítottam be a kijelző kikapcsolást.
-
bepe79
addikt
-
törölt tag
Lehetséges,de mondta a tulaj hogy nem történt baleset. Ha leejted tuti van nyoma a kereten,nekem még nem volt baleset,de mióta tok nélkül használom a króm kereten látok karcokat,pedig max zsebbe hordás van.
Esetleg azt tudom elképzelni hogy zsebben meghajlott picit a teló,üveg túlélte lcd nem. Csak akkor szerintem nem ilyen lenne a sérülés hanem inkább egy nagy repedés keresztbe.
Egyébként mindez mindegy gari szempontból. Nem szabad hagyni ahogy többen is írták,fenyegetőzni kell,vagy fel is jelenteni fogyasztóvédelemnél. Nagyon sok joga van a vásárlónak,csak nem tud róla. -
robyg
senior tag
Kipróbáltam az egyik trémobil pontnál.
Nekem se jön be ez az üveg hátlap teljesen elveszi a fém érzetet meg jobban izzad az ember kezébe.
Plussz ha leejted valszeg az egész hátlap bereped/törik mivel üveg az meg törik mint állat.Én nekem sikerült leejtenem az A3-somat a bal sarkára. Három ponton sérült meg az részen.
Állítom,hogy a 2016-os üveghátlapja biztos berepedt volna. -
oncsi
őstag
A boout animáció, a záró animáció, 4 beépített csengőhang, És törölhető App-ok. A Telenor szerencsére nem nyúl bele mélyen a rendszerbe. A Telekom már inkább, A Voda meg még jobban. Ott ikonokat, Színsémát, meg a szokásos be és kikapcsolási animációt, és hangot.
De bármely szolgáltató készülékére feltehető hivatalosan bármelyik gyári ROM. Vagy akár a Samsung saját (nem forgalmazói) ROM-ja is. -
karpetya87
csendes tag
Nekem is így szokott kinézni kb. Hát lehet hogy az a titka az egésznek hogy ne rakjál fel a Play-ből 1-2-nél több programot
de azért mégiscsak okostelefonról beszélünk, és az emberek többsége azért több appot rak fel rá....Nekem pl. a Facebook, Messenger kell, nap szinten használom őket.
-
szemesi69
addikt
Nálam nincs messenger, facebok meg ilyenek, böngészöből használom őket, továbbá ha nem használom, bal gomb megnyomása után bezárok mindent. A kép készítésekor nem ment se wifi se adat kapcsolat. Amíg feltöltöttem a képet addig bekapcsoltam a wifit, akkor a rendszer felment 360 környékére. Jelenleg pár programom van csak telepítve: [link] [link] [link]
[link]
[link]Jelenleg más programra nincs szükségem.
A másik amiért már megszóltak, én 200-300 óra üzemidőnél újraindítom, sokat használ a ram kezelésnek és nem telik az olyan gyorsan meg, az én használati szokásaim alapján.
Frissítés után nálad volt reset?
-
törölt tag
Igen,igazad van,az eszköz készenlét a bekapcsolt időt méri,csak elsőre nem találtam. És igaza van szemesi69 fórumtársnak is,eddig rögtön ott volt az első képernyőn,most keresgélni kell.
(#3661) Ferenc.
Már válaszoltak,de azért én is írok
, szóval,szerintem sem normális,nem jól működik nálad. Tény hogy kicsit "keményebb" mint az előző ace4 telóm home gombja,de semmi hangja nálam.
(#3659) szemesi69
Csak mosolyogni szoktam az olyan hozzászólásokon hogy pl " nekem már 3-4 hónapja megy újraindítás nélkül,és semmi akadás" . Ezt hiszem ha látom! Nem láttam még operációs rendszert ami ne lassulna be vagy ne akadozna egy idő után,teljesen mindegy hogy az pc-re windows vagy droid,ios-ról nincs tapasztalatom,de nem hiszem hogy hónapokat az is menne akadás nélkül. Egyszerűen kell egy reboot minden oprendszernek időnként. Ezt nem is értem miért várják el a felhasználók...
-
kutga
félisten
Igaz, viszont én harmincas fejjel sokkal többet adok a minőségre. Komolyan elgondolkodtam hogy lecserélem az A3-at egy P8 Lite-ra, de kézbe véve iszonyat gagyi műanyag az egész 70k-ért.
MOD
benece6
Ilyen szerencsére még nem volt. De nemrég lehetett hallani hogy egy bizonyos almalogós cég termékei is igencsak görbülnek. -
viktro82
csendes tag
nem tudom mennyire leszek érthető, de tedd a teljes kézéledet a bal oldalra és húzd át jobbra mint valami misztikus kungfu harcos és készülni fog képernyőkép
Ha már úgyis írok ide, hol a pékben van az ébresztő? Múltkor egyszer kellett volna, de kómás fejjel már sehol nem találtam meg
Meg a beállítások / adathasználat grafikont meg lehet valahol adni, hogy milyen hófordulóval nézze nekem? Az utolsó FR óta beállt 20.-ára, és azóta úgy mutatja, szeretném hozzáigazítani az előfizetés hófordulójához, az csak hasznosabb lenne... Köszönöm előre is ha bárki bármire válaszol!
-
Sperafico
aktív tag
Nem volt jól optimalizálva rá az android rendszer. Egyébként pontokban minimálisan erősebb. Itt a vizállóságot hiányolom.
Az S5 mini kameráján egy folt jelent meg belül az üvegen. Helyben kicserélték egy újra, majd abban egy cérna darabot találtam a kamera üveg mögött...prémium telefon.
De az A3-ba is van valami kosz a kameránál. Nem tudom milyen koszos gyárba rakják össze ezeket.
Illetve ez jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest