- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Köszi!
El is olvastam Szemesi által linket cikket is. Annyira nem vagyok szaki azért, de az amit most írtál, hogy különbség "a mindig aktív kijelző". Az mit jelent? S ez most jó vagy nem? Az, hogy mindig aktív a kijelző az miért jó, mert laikusként azt mondatja velem, hogy így akkor jobban meríti az akksit mint az elődje, pl éjjel mikor semmi szükség aktív kijelzőre, hanem mehetne a mély alvás, vonatkozik a kijelzőre is.
Mert ebbe sincs túl izmos akksi, mert amennyivel nagyobb van benne mAh , azt megeszi a nagyobb kijelző, felbontás meg a proci, így szerintem ugyan olyan gyorsan fog lemerülni ez is mint a 2015 -ös A3.. s akkor itt van ez az állandóan aktív kijelző téma plusszban..
-
galaxys80
veterán
Bár én nem vagyok fan, de évek óta iPhone-t, iPad-et használok.
Egyáltalán nincs szerintem azzal semmi baj, ha valakinek nem jön az IOS. Kinek ez, kinek az tetszik jobban.
Bár, azért a teljes képhez hozzátartozik az is, hogy a kolléga amíg 5S-t használt, addig áradozott a rendszerről a topikjában.
De hát a vélemények változnak... -
perge666
veterán
Én jóformán egész nap telórol netezek,néha este vagyok PC-ről,de akkor se mindig.
Szóval nekem van használva rendesen.
Gyorsítótár,előzmények törölve lettem nem is 1X de ugyanúgy csinálja amikor random rájön.mateus : Ezt kipróbálom,jó ötlet köszi a tippet.
Bár azt hittem ez gyári és nem lehet törölni... -
BrianDK
tag
Egészen biztosan nem volt Factory Reset, egy olyan felhasználóról beszélünk, akinek semmit nem jelentenek ezek a dolgok. A tippet köszönöm. Kértem tőle, hogy ha nagyon bosszantja a dolog, akkor keressen meg újra és akkor kezelésbe veszem, de úgy tűnik akkor csak ennyi kell neki.
-
törölt tag
" Nálam az akksival sincs probléma, 1,5-2 napot simán kibír, úgy hogy munkanapokon erősen használva van. Irodában és itthon sem mindig lóg a wifin, adatkapcsolat csak végszükség esetén van nálam bekapcsolva. GPS szintén csak akkor, ha navigálnom kell vele. "
Gondolkodtam egy kicsit hogy belekössek e
-
törölt tag
Röviden összefoglalva: ami újdonság ebben a rendszerben azt egy apró frissítéssel is megoldhatták volna. Ezért felesleges volt egy új os-t fejleszteni...
szerk: Nem tudom... 4.x.x óta egyebet nem lehet hallani hogy most ez nem jó,most az nem erőssége a droidnak. Minek a sok fejlesztés akkor? Én azt gondolnám hogy tökéletesíteni minél jobban,ere most a memória felhasználás rossz,most az akku idő rossz,most meg ki tudja mi rossz.
-
AliasB
senior tag
Igen a beállítás lehet az egyik probléma de abból olyan sok van, hogy nem is lenne egyszerű mindet leírni. Egyrészt mert olyan sok van másrészt meg nagyon szétszórt és logikátlanul eldugott és összefüggéstelennek is tűnhetnek.
Nem konkrétan a merülés de lásd az időjárás kijelzését zárolt képernyőnél. Nem volt elég az időjárás kijelzése zárolt képernyőnél részt kipipálni ami ezt eredményezné és logikus lenne! Át kell kapcsolni egyszerű üzemmódra és ott az időjárás widgetnél be kell kapcsolni a helymeghatározást meg buzerálni hogy kijelezze. Teljesen logikátlan a dolog ugyebár pedig ez van. Amikor kérdeztem a samsungosokat ők még ennyire sem voltak képbe és szervizbe akarták küldetni amitől ez a szoftveres hiba nem javult volna meg.
-
AliasB
senior tag
Szia.
Nálam is jól működik. Kicsit olyan, mint ha az 5öshöz érkezett volna egy frissítés amitől megváltozott a kinézete, pár dolgot áthelyeztek és kapott egy alkalmazás engedélyek nevű cuccot. Mert ahogy az 5ösnél nem mutatta zárolt kijelzőn az időjárás adatokat úgy a 6osnál sem. Amúgy ugyan úgy működik minden mint az 5ösön (ami tökéletes rendszer volt)
-
törölt tag
Valóban,nekem is független,most hogy olvastam kommented rákerestem és már tölti is lefele,1038MB a mérete.
Viszont így nem babrálok beállításokkal,bár már rájöttem hogy miért nem tudom eltávolítani a google play szolgáltatás frissítéseit,ha aktív a nyomon követés akkor nem lehet törölni/vissza állítani alap verzióra,és tiltani sem lehet. De így ha frissül a rendszer,mégis csak kap egy FR-t és meglátjuk. Remélem rendbe teszi!
-
gekkoXT
senior tag
Mivel nekem nagyon változó a munkabeosztásom, ezért több verzió van, és ha ezekhez esetileg hozzáraksz egy-két továbbit és ez utóbbiakat szeretném kigyomlálni, na akkor jön elő amit említettem.
Az inaktív jelzési időpontokról fogalmad sincs ránézésre, hogy melyik napra szólnak. -
bepe79
addikt
Hát, e szerint: [link] a jóég tudja:
"The Android 6.0.1 Marshmallow update for Samsung Galaxy A3 (2016) is not available yet. However, the company manual has apparently been updated, which points to the imminent arrival."
Figyeljétek meg, hogy a rohadék Csamcsung megint csak az új(abb), 2016-os modelljére fogja kihozni az M-et.
-
szemesi69
addikt
Várjuk ki a végét, itt nem hivatkozhatnak gyenge hardverre
Ha az lg kiadta a leonra is, sőt a fiamnak most mivel a leon behalt és csere utalványt adtak, egy lg k8-at vettem helyette, azon már 6-os van gyárilag. A samu honlapján már az A3-ra van 6-os hasznàlati utasítás, akkor már van esélyünk
-
törölt tag
Háát… eleinte volt hogy mindenen nagyon spóroltam,mindent minimumra kapcsoltam vagy ki is kapcsoltam,hogy ne merüljön az akku,még a kijelző fényerőn is,szabadban meg csak pislogtam hogy lássak valamit. Aztán az jutott eszembe hogy így akár butafont is használhatnék… szóval nem azt mondom hogy minden mindig maxra van állítva,de hát ez egy okostelefon,az akku kicsit erősebb használat mellett is egy napot azért kibír,az adat kapcsolat meg nem csak az levelek miatt jó
-
perge666
veterán
Köszi neked is a kedves szavakat.
Munkatársamnak 2 hete összetört az Ace4,és gyorsba kellett neki valami,Galaxy Grand Prime lett,és.......én is szemeztem vele,de élőben nekem nagy,meg a kijelzője is csúnya szerintem.
Meg olyan lomhának tűnik az egész.
Szerintem ha meglátja a kis A3-am összetöri a Grandját. -
szemesi69
addikt
Nem értem, nálad miért van. Én usb-ről sose töltöttem. Azt viszont megfigyeltem, hogy teljes feltöltés után rögtön lehuzom a töltöről, akkor 5%-ot merül éjszaka 8-10 óra alatt. Viszont ha még tovább hagyom feltöltés után a töltőn, mondjuk egy 10 percet, olyankor csak 1%-ot merül. A messenger nem egy akku barát program, a cm securiti az mi? Valami vírus védelem? Azok is tudnak furcsa dolgokat produkálni androidon
-
törölt tag
Nem értettelek félre,én fogalmaztam félreérthetően. Bocs!
Annyira nem érdekel már a frissítés a telefonokra,ha készüléket veszek,ez a legutolsó szempont amit figyelembe veszek,ha egyáltalán figyelembe veszem. Mai készülékek és oprendszerek már szerintem elég fejlettek,és az a tapasztalat hogy teljesen stabil rendszerrel működéssel adják ki a telefonokat. Esetleges kisebb hibajavítások jól jöhetnek,amik ténylegesen hibát lassulást fagyást javítanak,de főverzió váltást sosem várok. És mondjuk ki nyíltan,amit már kérdésnek fel is tettem előző kommentemben,mit ad majd pluszba a marshmallow,vagy az "N" ? Új ikonkészletet,témát? Egy két plusz kapcsolót a statuszbarban? Ezeket egy frissítéssel is be lehetne rakni... Biztonsági szempontból meg sajnos soha nem lesz tökéletes rendszer... Mindig az user legyen az óvatos,én ezt vallom
Más,off!
Játszik valaki telón?Valami értelmes játékot tudna valaki ajánlani? Korábban asztali pc-n szerettem elütni a felesleges időmet,sajna el kellett adnom a rendszert. Tervezek megint asztalit,gondoltam megnézem a maobil játékokat addig. A lényeg hogy telefonhoz képest értelmes grafika legyen,méret nem lényeg,inkább fps műfajt szeretem,ha van szép autós azt is megnézném,de elsősorban lövölde
.
-
Kroni1
veterán
Nem, ez a teló jol kezeli a RAM-ot. És samu is fukarkodik vele, az is igaz. De általános használatra teljesen oké, sőt! Muterom Grand Prime-ját használtam pár hétig, na abban az 1GB is teljesen elég volt nekem, igaz nem játszom, meg nem vagyok alkalmazások közt váltogatás-fetisiszta. Egyszerre egy dologgal foglalkozom, és nem érdekel ha mást megnyitok akkor az előzőt bezárja..
-
mateus
senior tag
Barátnőm most kapott egy A3-at (iphone 4 után, csak ez tetszett neki külsőre (na meg az iphone 5s, ami dupla ennyibe kerül XD), ami nála meghatározó), imádja a fotós módot, a szelfik különösen jó minőségűek, van akinek ez is fontos XD
De maga a teló is gyors, működik ahogy kell, akksi jól bírja, FM rádió is extra pl. manapság, simán megéri ezt a pénzt. -
AliasB
senior tag
Üdv.
Az ájfonok titka az, hogy nem kell sok száz vagy ezer féle telefonhoz igazítani a szoftvert és így sokkal stabilabbra tudják optimalizálni a telefont. Viszont vannak hibái is mivel csak az ájfonok kompatibilisek egymással és sokkal nehézkesebb akár képeket másolgatni vagy csengőhangot beállítani stb. Igaz ez nem is hibája hanem tulajdonsága az ájfonoknak. Én pont ezért nem vagyok megbarátkozva vele. Minőségre már simán felveszik vele a versenyt a mai telefonok. Sőt ez a mostani android is egész jól van már optimalizálva. Igaz vannak hibái mert még mindig szeret minden szart futtatni a háttérbe de már nem olyan vészes. Nem véletlen kell egy ájfonnak sokkal gyengébb hardver is. Ha mondjuk egy androidos telefonba végtelen mennyiségű ramot tesznek akkor képes azt a végtelen mennyiségűt is használni és futtatni mindent a háttérbe és végtelen nagyságú alkalmazásokat csinálnak hozzá. -
mateus
senior tag
Nekem a kiszállítás nem játszott most, mert ajándékba lesz.
Na meg a Samsung-nál ha ugyanannyiba kerül, inkább ott veszem megFőleg így, hogy a MM az üzletben 80e-ért árulja.
Jobb így, hogy előttem bontották ki, láttam kitölteni a garilevelet, kiszállításnál sose lehet tudni.. -
laca7909af
tag
Én minden héten megyek a helyi MM-ba és megnéztem ezt a RAM-os dolgot múltkor.
A dual sim-es 1 G RAM-os, az 1 simes az FU (1,5 G) változat náluk.
Valószínűleg a 1,5 gigásakat elvitték gyorsabban, mert 1 db volt csak készleten nekik.
Honlapjukon meg nem mindig stimmelnek az adatok sajnos -
mateus
senior tag
Ez azért fura, mert úgy tudom, hogy csak a Duos-ban van 1GB RAM, a simában 1,5GB van. Azt én is látom, hogy a honlapjuk 1GB-ot ír mindkét verzióhoz.
Nem hiszem, hogy ők valami különleges, lecsökkentett memóriájú változatot forgalmaznának, hivatalos garanciávalMég a hivatalos Samsung oldalon is 1.5GB RAM szerepel a tulajdonságai között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest