- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoXT
senior tag
-
Arburgnagyúr
csendes tag
Szia!
Parom telefonja (A300F) szinten most frissitette magat, nem fog elveszni semmilyen adat rola, nyugodtan frissitheted. Igaz,h kb. 300 megas a frissites, de a verzioszam nem valtozott tole, 5.0.2-n maradt, gondolom csak egy nagyobb adag bugfix es biztonsagi frissitest (oktober 1-ig) tartalmazott ez a csomag. Amennyire en neztem, a dual simes verziora meg nem is jott ki semelyik regioban sem a 6.0.1.
Udv!
-
Zso83
tag
Hali!
Az én telóm is független, és nem jelzett semmilyen frissítést, bár az enyém nem dual sim-es. A párod adatai a frissítés után nem fognak elveszni, én melóhelyen frissítettem be 6-os rendszerre a telóm és utána a névjegyzékből hívogattam emberkéket. Akkor este csináltam egy resetet, na ott viszont már kimentettem az adataim...
Egyébként jó, ha néha csinál egy biztonsági mentést az ember a telefonján, mert az ördög soha nem alszik. -
AliasB
senior tag
Szia!
Így ahogy szemesi69 is leírta előttem és ez oldotta meg a rejtélyes merülést amiről írtam is.tegnap feltöltöttem 100%ra
1napja és 7órája megy a telefon és 45%on van. A wifi és az adat be van kapcsolva szóval ha nem wifin akkor mobilneten lóg folyamat, bluetoothot is használtam több mint egy órát és a kijelzőidő 3,5óra. Eddig így áll de nem teszem fel most töltőre mert kíváncsi vagyok. Amúgy nálam 2napot simán elmegy a telefon normál használattal (folyamat netes kapcsolattal) 6-6,5óra kijelzőidővel.
De mint írtam is néha gondol egyet és megbolondul aztán lemeríti egy éjszaka alatt úgy, hogy hozzá sem érek és nem is telepítek fel semmit előtte, hogy arra lehetne fogni. Szerencsére ez nem fordul elő olyan sűrűn
ez a rejtély
-
PACSA75
őstag
Azt hogy hogyan működik max egy oldallal odébb már említettem. Az időjárás widgeten az a jel szerintem közvetlen ikon az ébresztőórához (nem ezt használom, így csak tipp). Sajnos a 2 es sim ugyanazt a tálcát használja mint az sd (idióta megoldás), igy egyszerre 2 sim es sd kari kizárva. Dualsimes a készülékem, de még nem próbáltam egyszerre 2 simmel, de valószínűleg van elsődleges, mert az értesítési sávon jelenleg is ott vigyorog egy "1" es ikonocska.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged