- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
taranis #5180 üzenetére
Üdv!
Nekem volt ilyen és egy éjszaka szinte csontra lemerült. Semmi köze a memóriakártyához. Az intelligens kezelőben törölni kell a cachet és újraindítani. Nem tudom mi okozhatja az ilyen merülést de amit írtam az megoldja! A memóriakártyához abszolút semmi közenem tudom ki mondott ilyen butaságot
Még jó, hogy nem azt mondta, hogy cseréld ki a kijelzőt vagy a kamerát
ha visszateszed a másikat azzal sem lesz probléma
-
AliasB
senior tag
válasz
taranis #5142 üzenetére
Nekem ugyan nincs szelfibotom de egyszer néztem milyen és ha jól emlékszem be lehet állítani, hogy a szelfiboton lévő gombnak mi legyen a funkciója. Szerintem vagy nem jól van beállítva vagy nem tartja meg a beállítását. Bluetoothnál amikor párosítottad kért valami kódot? 0000 vagy 1234 vagy hasonló? Van plusz menü aminél lehet állítani a gomb funkcióját?
-
taranis
addikt
válasz
taranis #5142 üzenetére
Még tovább nyomozva olyan, mintha a stick gombja nem csak a volume up-ot emulálná. Ugyanis rányomva elkékül a kameraváltó ikon is, második nyomásra pedig mintha arra is rányomna. Ha pedig kilépek a teló főképernyőre, akkor a gombot nyomogatva nem csak a csengőhang hangerejét növeli a gomb (mint ahogy a volume up teszi), hanem kijelöli a gyorsindító tálca első ikonját, valahogy kékkel bekeretezi. Másodikra rányomva meg is nyomja, tehát végrehajtódik az ikon parancsa (mindamellett hogy növekszik a csengőhang hangereje). Az a szar, hogy fórumokban még csak hasonló hibáról sem olvasok.
-
szemesi69
addikt
válasz
taranis #4188 üzenetére
Nekem vodás van, arra már kb. 2 hete meg jött. T-ről nem tudok semmit, azért tettem ide, mert otán nem jelzi.
Kies vagy Smart Switch, bármelyikre rádugod jelezni fogja. A vodásnál nem látok különbséget, egy biztos, nem lett rosszabbamit fizikálisan látok az android biztonsági javítás szintje már frissebb 2016.04.02
Itt van az összes T-mobil és jelzi a legfrissebb kiesen elérhető
[link]
A telenor és a független még nem frissült.
Azért van különbség:
Country Hungary (T-mobile)
Version Android 5.0.2
Changelist 6027881Country Hungary (VDH)
Version Android 5.0.2
Changelist 103936023 -
szemesi69
addikt
válasz
taranis #2774 üzenetére
Na jó volt a kezemben ios, megnézegettem, nem tetszett, nem az én világom, túl zárt a rendszere, tudom jailbreak a megoldása, de a véleményem fentartom én fosnak tartom, de nem itélem meg a tulajdonosaikat, használják egészséggel és főleg a saját fórumukon
Sok éve droidot használok eddig csak az s4 mini szivatott meg, abból kifogtam egy hibásat.
-
AliasB
senior tag
válasz
taranis #2253 üzenetére
Üdv. A wifi beállításoknál is van egy speciális névre hallgató rész ahol szintén a wifi készenléti állapotát lehet állítani. Próbáld meg ott állítani bár elvileg ha a viberen állítod az nagyobb prioritású mint a wifié (ami nagy hülyeség szerintem) de próbáld meg biztos ami biztos. Én úgy állítottam, hogy engedje alvó állapotba a wifit mert amúgy nagyon eszi az akkut sajna. Nekem ugyan van mobilnet is megrendelve így bár mikor megkapom az üzenetet viszont ha megnyitom és van wifi akkor rögtön rá is áll így nem terheli semennyire az adatkapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Hardcore café
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest