- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
miska17 #4088 üzenetére
Jó tanács a telenornál biztos gyártói garis telefont kapsz, ha már ballag a gyerkőc vedd meg neki az A3 2016-t. Most magam ellen beszéltem, de ugye ballagási ajándék lesz, akkor már a jobbat, vagyis újabbat vedd neki, ha belefér a keretbe, meg ugye telenornál nem kell egybe kicsengetni. 4.5 és 4.7 coll nem olyan nagy különbség.
UI. Sufni rendelős cégeket kerüld a saját nyugalmad és egészséged érdekében
-
szemesi69
addikt
válasz
miska17 #4081 üzenetére
Az első linked, biztos nem gyártói garis, idéznék tőlük "A garanciális problémával cégünknek behozott készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet."
A második linknél ha megnézed 1 GB ramot ír, akkor pedig dual simes kell, hogy legyen, arra meg nincs magyar gyártói garancia, azt kihagynám a helyedben. Ráadásul ezt írják garanciára:
Kizárólag telefonkészülékek, táblagépek, okosórák esetében - Garancia plusz
Minden 2 év teljes körű garanciával vásárolt készülék tartalmazza ezt a szolgáltatást.
Ha a készüléke a garanciális időszak alatt (kettő éven belül) meghibásodna, mi ingyenesen elhozzuk Öntől, majd lehetőség szerint 10 munkanapon belül megjavítjuk és utána vissza is szállítjuk Önnek.
Önnek csak be kell csomagolni a készüléket, a többiről Mi gondoskodunk!
Hogy működik a Prémium Assistance szolgáltatásunk?
Futárunk az Önnel előre egyeztetett helyen és napon javításra átveszi Öntől a készüléket.
(A készülék biztonságos szállításához szükséges dobozról, csomagolásról Önnek kell gondoskodnia)Lehetőség szerint 10 munkanapon belül megjavítjuk a készüléket, majd az Önnel előre egyeztetett helyen és napon visszaadjuk azt.
A javítás idejére díjmentesen kölcsönkészüléket biztosíthatunk Önnek. (korlátozott számban állnak rendelkezésre)
A készülék csomagolásába a következő dokumentumokat szükséges elhelyezni:
- Érvényes garancia jegy (jótállási időn belül)
- A hiba leírása (milyen hibát/hibákat tapasztal készülékén)Én azt mondom mindkettő felejtős.
A gyártói garis A3 többe kerül, mint az általad linkeltek, ezt gondold át, hogy neked megéri-e. Szerintem egyiket sem tudnád beregisztrálni a may samsungon amiket linkeltél. A magyar gyártói garis nem A300F, hanem A300FU és 1.5 GB ram van benne.
-
mateus
senior tag
válasz
miska17 #4081 üzenetére
Nekem ez azért gyanús, mert pl. a mobilkereskedés-nél van 12 hó meg 24 hó gyártói garis változat.
Tudtommal pedig a hivatalos magyar Samsung garihoz jár a +1 év az alap 1 év mellé.
Külföldi piacra szánt Samsungoknál (pl. EU garival hirdetett) van olyan, hogy bár gyári garival hirdetik, de azt az itthoni Samsung nem fogja szervizelni, hanem csak az adott országba szánt szervíz. Így visszakerül a gsm-be ahonnan van, aztán majd ők megoldják valahogy.
Szóval ezt nem árt letisztázni velük telefonon (van-e rendes ÁFA-s számla és lepecsételt magyar Samsung garijegy, meg hogy miért 1 év gyári garis, beregisztrálható-e a második év).ui: a másik weboldalon pedig nem A3 van a képen, hanem Alpha, megtévesztő lehet.
-
szemesi69
addikt
válasz
miska17 #4078 üzenetére
Nem jó a link, nem tudom megnézni. A 2 év gyártói garancia úgy jön ki, hogy alapból 1+1. A másodikhoz szükséges regisztrálni ide: [link], ha nem tudod regisztrálni, akkor szürke import, ezért csak bolti garancia van, ami nem sokat ér szerintem, mert a boltban nem kapsz prémium garit: [link].
Lehet rejtett bukta, ha javítod a linket, akkor már többet lehet mondani.
A jobb támogatás miatt ne vesd el az A3 2016-t, újabb készülék, pár dologban többet tud már, a topicjában dicsérik, ha már ballag akkor meg megérdemli a jobbat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Motoros topic
- Kuponkunyeráló
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest