- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskkas
tag
-
AliasB
senior tag
Köszi ez volt a megoldás
csak bamba voltam és az alkalmazásnál nem aktív az alapértelmezetteknél viszont amit beállítottam alapértelmezett kameránál annál már aktív volt az alapértelmezések törlése! Azt hittem annál az alkalmazásnál lesz amelyik kérdezte melyik legyen az alapértelmezett kamera közben meg a kamera alkalmazásnál volt :/
Köszi mindkettőtöknek a segítséget!
-
AliasB
senior tag
Szinte kifutó telefonról beszélünk amióta megvan a 2016os modell. Azt is 70ért árulják már.
Kíváncsi leszek November 25.én milyen árak lesznek. Fekete péntek lesz ugyebár.
Mondjuk ha idén is magyar módon csinálják akkor lesz rá 5% kedvezmény és az 1000 forintos kábelekre 70% és azt fogják reklámozni, hogy 70% kedvezmények is lesznek!
-
bepe79
addikt
Márpedig a kettő összefügg. A rendszer attól lesz "sima" (smooth), hogy nem zárja be az appokat, és a RAM-ban tartja őket, hogy újbóli megnyitásnál ne kelljen várnia hosszú másodperceket rá a felhasználónak (ami egy Pokémon GO vagy Hearthstone esetében fél perc is lehet akár).
-
lgvelho
tag
Ahogy egyre mélyebben ások a beállításokba két különbség van: a működő szolgáltató-függő a másik független, illetve a működőben van SD kártya a másikban nincs. Ja, és még valami: a független Viber- beállításaiban hiányzik a "Helyalapú üzenetek fogadása" a másikban van ilyen. Okozhatnak ezek ilyesmit? Bocs' ha hülyeségeket kérdezek, de nem vagyok egy Android- szakértő. Csak nagyon idegesít hogy két hete még semmi baja nem volt, most meg állandóan leáll. Általában idegesít ha valami elromlik.
-
lgvelho
tag
Kösz' igazad van, de nekem csak felhőbe mentést ajánlja fel, azt meg nem használok. De ez még mindig nem magyarázza hogy miért lehet két teljesen azonos készüléken, teljesen azonos beállítások mellett, hogy az egyiken tökéletes, a másikon 10 perc után leáll. Újraindítás sem segít.
-
VW
aktív tag
-
Ferenc.
tag
Nagyon jó ötlet volt köszi!! Kivettem a zajcsökkentés-ről a pipát(ami gyárilag be volt pipálva), s lám csodát, rendkívül megjavult a minőség, így hogy nincs bent a pipa, tűélesen, elég hangosan, szinte teljesen élő hanggal hallanak, amíg viszont bent volt a pipa addig tompán, halkan(olyan mintha messziről beszélnék), rossz minőséggel adta át a másik félnek a hangom a telefon, de így most már remek! Ez a megoldás, ki kell venni a zajcsökkentés pipáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.