Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
Petyb00 #5886 üzenetére
A gps jó, én csak a 3 betüs navit használom, semmi gondom nem volt vele, gyorsan talál holdat és stabilan tartja is. Gyári vissza állítás jobb recoveryből. Hangerő fel+home gomb+pover gomb, egyszerre együtt nyomva tartod, míg bejön a recovery. Azon belül, wipe chache, majd wipe data factory reset, végül rebot nov, és mehet a belakás. Névjegyzéken és képeken kívül mentést ne tegyél vissza.
-
szemesi69
addikt
válasz
#77081088 #5876 üzenetére
Igen segít, de nem tudom nálad mi volt előtte
A produkt kód a csc ami nálad xeh. Na most az enyém eredetileg VDH vagyis vodafonos volt, amire rátettem a független magyar XEH romot, aztán egy factory reset, erre mi fogad? BGL vagyis Bulgár lett, és ugye root nélkül nem lehet meg változtatni. Nem tudom mennyire befolyásolhatja, hogy én hivatalosan függetlenítettem a vodafonnál, ez van sajnos, ezért kérdeztem aki romot cserélt mi lett a csc vagyis produkt kód.
Nálad is multi csc van, nálam is, de nálad maradt XEH, nálam BGL.
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz
paolinho #5816 üzenetére
Egyértelműen látszik, hogy valami beragadt és pörgeti. Az android rendszer van az első helyen elég magas százalékkal, nem az akksi a rossz, nem jól van beállítva. Ha vissza olvasol, sokszor beszéltünk itt a fórumon, milyen jól bírja az akksi. Amíg nekem is megvolt, 1.5 nap alatt 5-7 óra közötti kijelző időim voltak. Amióta a fiam nyüstöli, egésznap face, meg játék, így is megy egy napot. Mielőtt fölöslegesen költenétek rá, kellene egy factory reset, és utána rendesen beállítani, és névjegyzéken kívül semmilyen mentés ne legyen visszarakva, mert ugye mentéssel a rossz beállítás is vissza kerül. Nem akarom bántani a hölgy ismerősöd, nem telóval van baj, hanem a használójával. Minek a flippboard például, biztos, hogy nem használja, de hogy szívja az akksit az biztos. Ha jól lenne beállítva az android rendszer fogyasztás nem az élen lenne, kb. 2-5℅ szokott lenni.
-
-
szemesi69
addikt
válasz
balazsvirag #5762 üzenetére
Ha ez a tipus SM-A300FU van neked, akkor [link], ott megtalálod az összeset, független és szolgáltatóst is.
-
szemesi69
addikt
válasz
balazsvirag #5759 üzenetére
Igen. Ha lehet töltsd fel teljesen, majd jöhet a három gombos, download mód, kis videós segítség [link] Hangerő le+home gomb+bekapcsoló gpmb egyszerre nyomva tartani. A videón egyértelműen látni fogod.
A beléptél a download módba, először PC-n indítsd az odin-t, ha win7-nél újabb oprendszered van, akkor rendszergazdaként indítsd. Ha ez megvan, akkor AP részhez tallózd be a letöltött romot tar md5. ha kicsomagolod, mindenképp csomagold ki és úgy tallózd be. Ha ez meg van akkor csatlakoztasd kábellel a telefont a pc-hez, ha a com port elszineződik akkor jó, repartition NE legyen bepipálva, csak a reset time, és a reboot now, ha minden oké indíthatod, röviden ennyi. Ha csatlakozáskor a com port nem szineződik el, akkor nem jó a csatlakozás, ez esetben pc-ről driverek eltávolítása és újra telepítése.Ha koppra lemerül, akkor kikapcsol, de akkor is ki kellene kapcsolnia így is, ha folyamatosan nyomod a bekapcsoló gombot, ezt már írtam korábban is. Egy a lényeg, ha nincs kikapcsolva, nem fog menni a három gombos, tehát biztosan ki legyen kapcsolva, itt nem kivehető az akksi, ezért a bekapcs gomb hosszantartó nyomva tartásával ki lehet kapcsolni.
-
szemesi69
addikt
válasz
balazsvirag #5757 üzenetére
Először is kapcsold ki, csak úgy lehet a download módot behozni, ha úgy próbálod, hogy a samsumg logó megy rajta, úgy nem fog menni.
Ne haragudj, de ezzel a tudással, nagyon nem kellett volna csinálni semmit, így nehéz lesz segíteni, ha az alapokkal sem vagy tisztában.
Írtam privátot, benne a link, hogy kit keress, ő meg tudja oldani a gondodat. -
szemesi69
addikt
válasz
balazsvirag #5752 üzenetére
Szia! Ki tudod kapcsolni? Bekapcsoló gomb nyomvatartás amíg ki nem kapcsol. Ha odinnal próbáltad rotolni, akkor tudod a download módot, hogy kell indítani. De ahhoz előbb ki kell kapcsolni. Ha nem megy keresel valakit akinek van Jig. azzal be lehet hozni a download módot. Ha esetleg a recovery bejön, ott egy wipe date factory reset, majd reboot now, aztán kikapcsolás, majd újra próbálni, hogy bejön-e a download mód. Ha nem megy semmi, keresd a harveraprón ngabi fórum társat, kék béka az avatárja, ő megoldja a problémádat.
-
szemesi69
addikt
válasz
balazsvirag #5745 üzenetére
Download mód van? Ha van letöltöd a rá való romot és odinnal felteszed. Ha volt garid, akkor az már nincs.
-
szemesi69
addikt
B.U.É.K Mindenkinek
-
szemesi69
addikt
Boldog Karácsonyt Fórum Társak!
-
szemesi69
addikt
válasz
Kolosszus01 #5674 üzenetére
Átvertek, nem független. Eladóval rendezd le.
-
-
szemesi69
addikt
válasz
r.levente75 #5643 üzenetére
Az már megfelelő
-
szemesi69
addikt
válasz
r.levente75 #5626 üzenetére
Tudnivalókban le írtam, hogy tudsz képernyőmentést csinálni, fent a lenyíló ablak
Beállításhoz segítség Acef-től [link], ehhez a telefonhoz is használhatod nyugodtan, menni fog -
szemesi69
addikt
válasz
r.levente75 #5624 üzenetére
K.B. 5-6 töltési ciklus után fog be állni, a jó beállítások sokat számítanak, ez a telefon nem a merülésről híres. De ismétlem magam, jó lenne egy képernyő mentés az akku fogyasztásról, többet tudnánk segíteni
-
szemesi69
addikt
válasz
r.levente75 #5618 üzenetére
Akku használatról kép?
-
szemesi69
addikt
válasz
Repsol600 #5597 üzenetére
Nem lett rosszabb, ugyanazt hozza mint 5 alatt, pár dolog változott, de inkább grafikai téren, és ugye már van doze funkció
Jelenleg a fiam használja, közösségi oldalak, játék, bírja rendesen. Nem mellékes, hogy a jogosultságokba bele tudsz nyúlni
5 alatt nem lehetett.
-
szemesi69
addikt
válasz
Depidemic #5570 üzenetére
Régió kód mi lett? Már látom europa open. Garancia szempontjából, nem mindegy. És amit mindig mondtam, nem mindegy melyik romról van szó, mert aki egy fájlossal csinálta, téglásította a telefont, ez viszont 5 fájlos, amiben van pit fájl és botloader is, ezt már elhiszem, hogy feltetted, de ha újra frissíted 6.0.1-re, akkor is marad open europa, ha magyar gyártói garis telefonod van és így beadod garanciába, ne lepődj meg ha megvonják
-
szemesi69
addikt
A hardver aprón olvastam, volt itt egy fórum társ, aki megpróbált vissza térni az 5-ös droidra, itt nem írt róla, de az aprón láttam a hírdetését, amiben le írta, hogy 6-ról vissza akarta tenni 5-re, azóta nem tudja bekapcsolni, ezért megválna tőle
Már többször le írtam hivatalosan nem támogatott a downgrade, de ha gondolod próbáld meg, én viszont nem javaslom, biztos meglehet csinálni, de nem mindegy, melyik szoft verzióval, eddig még nem olvastam sikeres vissza állásról, téglásításról viszont igen, egy nyavalyás flash miatt, ne csinálj marhaságot, ha kell a flash, próbáld ki a dolphint, állítólag az tudja
-
szemesi69
addikt
Az elhalasztás nem a legjobb szerintem, mert ugye már letöltötte, viszont a gyári vissza állítás után az is törlődik és a belakás során, addig nem enged adat és wifi kapcsolatot, míg ki nem kapcsolja az automatikus szoftver frissítést, akkor nem fogja letölteni. Viszont ha használ samsung fiókot, akkor ez nem nyert, mert örökké jelezni fog.
-
szemesi69
addikt
válasz
#35202114 #5513 üzenetére
Gyári vissza állítás, és rögtön az elején leállítani az automatikus szoftver frissítést, de nyugodtan ráengedheted a 6.0.1-t, jó kis rendszer szerintem, de a döntés a tiéd, ha nem akarod, hát nem
Ha samsung fiókod aktiválod, akkor folyamatosan huhogni fog, hogy frissíts -
szemesi69
addikt
válasz
petyuska74 #5497 üzenetére
Törölt sms-ről, hogyan akarsz mentést csinálni? Meglévő sms-nél eltudom képzelni, hogy átvidd így másik telefonra, de töröltnél? Rendszer mentést, nem tudsz más típusú telefonra rátenni, ez így halott ügy.
-
szemesi69
addikt
válasz
petyuska74 #5495 üzenetére
Ezt kicsit bővebben A3 telefon backup-ját áttenném egy másik telefonra , milyen backup?
-
szemesi69
addikt
válasz
petyuska74 #5489 üzenetére
Tehát a kérdésem az, hogy lehet-e root-olni a telefont és ha igen milyen programmal (jó lenne vmi egykattintásos megoldás)?
A korábbi hsz-ekben olvastam, hogy gond lehet ilyenkor, de nem érttem, mi.
Csak a gari ugrik (v. ugorhat) vagy a telefon stabilitásával is akadhatnak gondok?
ja, Android 6.0.1 van rajta, nem rég frissült.Biztos lehet, én nem foglalkozom ilyesmivel, majd erre válaszol olyan aki már rootolta.
Hátránya a knox számlálód billenni fog, gari ugrott.
Stabilitás gond akkor lehet, ha root után belenyúlsz olyanba, amihez nagyon nem kellene, mivel akkor már megteheted.Törölt üzenet, vissza szerzéséről, még nem hallottam, viszont megelőzhetted volna, rengeteg mód van arra, hogy az sms-et elmentsd, smart is tudja, ezenkívül a playen is találsz programot erre.
-
szemesi69
addikt
válasz
petyuska74 #5490 üzenetére
Már frissítettél nem? Leírtad már, nem rég került rá a 6.0.1. Így a kérdés felesleges.
-
szemesi69
addikt
válasz
#35202114 #5485 üzenetére
Szia!
Típus hiba nincs igazán említésre méltó.
A root veszélyes téma, knox billenést okozhat, gari ugrik olyankor, még nem olvastam róla itt, hogy valaki megcsinálta volna, ha igen majd talán nyilatkozik róla.
Custom romról nekem nincs ismeretem, nem érdekelt soha, xda-n keress rá, ha érdekel. -
szemesi69
addikt
válasz
tomazin #5477 üzenetére
A frissítés megmarad, csak vissza áll alapra, magyarán a mostani verziód marad, minden más törlődni fog. Jó tanács semmilyen mentést ne tegyél vissza, kivéve képek, névjegyek, tehát ha google mentésed van, nehogy vissza engedd, mindent alapról telepíts újra, mint amikor újonnan megkaptad. A problémáid nem biztos, hogy megoldja, akár a szoftot is újra lehetne húzni odinnal. Én már küzdöttem szervizzel, 1 esetben javítottak, 4x visszaküldték, hogy hibátlan, érdekes 6_ik alkalommal igazat adtak a telefon hibás, cserés lett. Ez egy S4 mini volt, oltárian merült, saját akku statisztikája, sőt külső program sem jelezte, ennek ellenére mélyalvó módban, tétlenül egy éjszaka 30-40% merült. Szóval ne add fel, a telemax szemét szerviz, keményen nekik kell menni
-
szemesi69
addikt
Nem az engedélyekről beszéltem, hanem az adatkapcsolatról, ennél nem tudod az alkalmazáskezelőben kikapcsolni, hogy adott alkalmazás ne használja, a 2016-nál viszont igen, és arra dobál sárga háromszöges jelzéseket az értesítősávon, hogy kapcsoljam vissza.
A többit jól mondod
-
szemesi69
addikt
válasz
perge666 #5446 üzenetére
Nekem is vol S2, előtte S, az S4 minim egy szívás volt, kb. 4 hónap alatt 6 szerviz, mire csere utalványos lett, na ennyit a megbízhatóságról
így lett A3-m 2015 áprilistól, amit a fiam örökölt, eddig hibátlan
Szóval samuból is ki lehet fogni hibásat
, most egy kicsit eltértem a márkától, egy P8 LITE van, ez sem rosszabb és jóval olcsóbb is
-
szemesi69
addikt
Nincs, eddig nem is foglalkoztam vele, egyébként a 2016 A3-nál sem lehet ezt megcsinálni, eddig csak a saját aláírásomban lévőnél találkoztam a lehetőséggel, meg is dobta az akku időmet, tovább bírja valamivel
Igazából nem tudom, hogy létezik-e ilyen program, vannak ilyen topikok, ahol rá tudsz kérdezni, például milyen program, vagy android programok, keress rá itt a PH-n. -
szemesi69
addikt
Az is tök jó, hogy az alkalmazáskezelőnél ott az a ki****ott alkalmazásengedélyek amiből kihagyták az adat/wifi használatát holott van pár alkalmazás aminek nem is engedném az adathasználatot mert csak adatokat gyűjt vagy reklámokat töltöget le.
Ezért jó a kinai, én ki tudom lőni az adathasználatot, aminél nem szeretném, hogy a háttérben fusson
-
szemesi69
addikt
Minden szolgáltatónál, más az ár, feltétele, hogy ne legyen tartozás, hűségidő, mert akkor kötbért kell fizetni, ami nagyon sok lehet. Az én esetemben hűségidő lejárt, a készüléken nem volt tartozás, így a vodafon 2.500 huf ellenében postán meg küldte a feloldó kódot. T-mobilnál, Telenornál a többszörösébe kerül, ha be mész megkérdezed megmondják, hivatalosan csak így lehet, a garancia természetesen meg marad ha van még rajta
-
szemesi69
addikt
válasz
#77081088 #5409 üzenetére
A telemax kukackodós szerviz, ha hivatalosan teszel fel egy romot, ezalatt értem az OTA, Smart, vagy KIES, akkor oké, de ha odinnal cserélsz romot, és nem az eredeti régiós rommal küldöd szervizbe, na akkor ugrott a gari. Például, német eredeti T-mobil romot lecseréled a magyar XEH romra és úgy beküldöd szervizbe, az bukta, de ha előtte vissza teszed az eredeti német T-mobilt, akkor nincs gond. Mindegyik készülék garanciális feltételében szerepel ez a kikötés, ha nem a gyári módon frissítesz, az már szoftveres be avatkozás és a garanciát meg vonják, ez van.
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz
#77081088 #5405 üzenetére
Más a botloader, hivatalosan nem támogatott a visszafelé szoftverezés, attól függetlenül biztos megoldható, de még nem írt róla senki, a menetéről, mondjuk ha ilyenre adnám a fejem, én négy fájlos rommal próbálnám, amiből csak külföldi régiósak vannak, de ott már biztos átíródik a produkt kód, aztán kérdéses, ha utána egyfájlossal visszateszi az eredetit, akkor vissza írja-e az eredeti produkt kódot, mert ha nem akkor root kell hozzá, és ott már billenhet a knox. A te esetedben más volt a helyzet, mert adott szoftot simán újra lehet húzni odinnal, sőt felfelé is működik knox billenés nélkül, de csak gyári rommal. Visszafelé már kérdéses, majd ha valaki megpróbálja, többet fogunk tudni, de azt saját felelőségre tegye, nem véletlen, hogy a szerviz sem hajlandó downgradelni.
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5402 üzenetére
Az oké
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5400 üzenetére
Telemaxot ismerve, elég nagy az esélye.
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5398 üzenetére
Hivatalosan nem, a szerviz sem szoftverez vissza felé sajnos, konkrétan még senki nem írta, hogy megcsinálta volna.
XDA-n nézz utána esetleg, ott előbb találsz választ. -
szemesi69
addikt
válasz
Gergusz1980 #5394 üzenetére
Elméletileg várható, de biztosat csak a samsung tudna mondani.
-
szemesi69
addikt
válasz
mester1242 #5390 üzenetére
Tömör, velős és igaz
-
szemesi69
addikt
válasz
#77081088 #5383 üzenetére
Veled semmi bajom, egyet értünk
A stílusommal nincs gond, viszont kolléga sikeresen kihozta belőlem az állatot
Nálam a fényerő, mindig autó, A kijelző idő 80%-a böngészés volt a maradék pedig a Pixworld nevü játék, és ezzel én is befejeztem a témát
Rendes tag vagy, csípem a stílusod
galaxys80 be aranyoztad az estémet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest