- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ill. még az automata képernyőzár ideje is érdekes lehet. Csak egy pillanatra ránézel valamire, és ha nem kézzel zárolod, akkor n+1 percig mehet "üresjáratban".
-
cigam
titán
Engem pl. az egyéni engedélyek miatt érdekel. Rengeteg app, kíváncsi még a DNS mintámra is, pedig csak egy internetes rádió, vagy éppen egy ébresztőóra. A másik a hangerőszabályzás még jobb szelektálása. Más-más hangerő az appoknak, zenéknek, riasztásoknak, és a szokás alapú programajánlást is kipróbálnám.
+ rengeteg hibajavítás, amit az A sorozathoz is beígért, és ígéret is maradt! -
cigam
titán
válasz
JoeCockBill #3974 üzenetére
Fehőbe sem töltötte fel automatikusan?
Esetleg a szervízt kellene megkérdezni. -
cigam
titán
Esetleg ezen kívül más hír, vagy tapasztalat? Kicsit gáz, hogy az A3 nem kapja meg.
-
cigam
titán
Akinek wifi/gps problémája van: Nem tettétek tokba? PL. a GPStest progival nézve mennyi műholdat lát? GPS status mit mutat?
Ugye a helymeghatározás nem energiatakarékos módban van? -
cigam
titán
válasz
lgvelho #3729 üzenetére
GPS test bevállt alkalmazás, a tesztvideókon is gyakran feltűnik.
Milyen beállításon volt a helymeghatározás? A menü mélyén van egy "Helyadatatok mód" (Segbe billenteném a magyar ferdítés csinálóit) Itt be lehet állítani, hogy mit(és hogyan) használjon helymeghatározásra.
- Nagypontosságú (GPS+wifi)
- Akkumulátorkímélő (wifi+mobil)
- Csak a készülék(GPS) -
cigam
titán
válasz
szemesi69 #3692 üzenetére
Rugóztok? Mi ez a királyi többesszám?
Nem mellesleg magadtól is rájöhetnél, hogy csak egy "választ" nyomtam ami nem (feltétlen)neked szólt, hanem a témának.(még ha üzeneted nagy része a memóriafoglalásokról szólt) De egy Topikgazda ezt tudhatná magától is. Amúgy bebizonyítanád, hogy nem olvastam vissza! Kifejezetten szeretem mikor prekoncepciókat tényként elfoadva véleményeznek. -
cigam
titán
válasz
#77081088 #3611 üzenetére
Nem rémlik régről az a jellegzetes zavarás, hogy töttörö töttörö töttörö...
Pedig nem is jött rá hívás, csak bejelentkezett a toronyba. Ez ma is élő dolog, csak már zavar védettebbek a készülékek. -
cigam
titán
Azért ne egy több éves telefon legyen az "etalon". Mind a HW mind a SW rengeteget "fejlődött", az akkumulátorról nem is beszélve.
Kapcsold ki a Google szinkront is. Nem is merem az android lelkét, de nem lehet, hogy bizonyos háttérben futó alkalmazások képesek bekapcsolni az adatforgalmat, majd ha már nincs rá szükségük akkor megint kikapcsolják? -
cigam
titán
Számomra ez épp olyan érthetetlen, mint a telefon újracsomagolása, babusgatása.
Ugyanakkor konstruktív is akartam lenni, de nem árultad el, hogy van-e mobil adat előfizetésed, mennyi és milyen fiókok vannak beállítva(e-mail, üzenő, közösségi média, fájlszinkronizáció, stb...)
Ha repülő módba teszed egy éjszakára, akkor mennyit merül?
Milyen a töltési ciklusa? Megvárod míg lemerül, vagy csak hébe-hóba rátöltesz? Egy töltéssel átlag mennyit tudod használni?
-
cigam
titán
7%-on rugózol?
Presze, ha ennyit töltődött volna egy éjszaka(töltő nélkül), az már valóban érdekes lenne.
Tedd repülő módba, vagy kapcsold ki éjszakára ha ennyire zavar.A GSM-től kezdve az összes adatkommunikáció fogyasztja az aksit. Teljesen természetes, hogy 8-10 óra alatt ennyit fogyaszt. (Csekkolja az e-mail-eket, a különböző üzenetküldőkkel tartja a kapcsolatot, és maga a google is oda-vissza kommunikál a készülékkel,...)
-
cigam
titán
válasz
voyager4.4 #3527 üzenetére
Egy többszörösen bővített mondatban kifejtenéd?
-
cigam
titán
válasz
Bjørgersson #3410 üzenetére
Tudom, azért linkeltem ezt ;-)
-
cigam
titán
válasz
Bjørgersson #3408 üzenetére
valami fitnesz cuccal tele az app store. pl. S health
-
-
cigam
titán
válasz
nicky456 #3199 üzenetére
Nem belegyinteni, kell, hanem
- elkérni a vásárlók könyvét, és leírni benne, mi hogyan történt.
- a felügyeleti szervnek is részletesen leírni a problémát, nem csak fenyegetőzni."az 1999/44/EK irányelv által valamennyi Európai Uniós tagállam számára előírt minimumszabályt, amely szerint a fogyasztói szerződések esetében a teljesítéstől számított 6 hónapon belül felismert hiba esetén vélelmezni kell, hogy a hiba oka már a tejesítés időpontjában is megvolt. Ennek értelmében tehát a szavatosság esetébenaz első hat hónapban jelentkező hiba miatti felelősség alól az eladó fél csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy az eladáskor a termék hibátlan volt, tehát a hiba oka a teljesítés után, a termék nem rendeltetésszerű használata miatt keletkezett"
Első körben nekik van bizonyítási kényszerük, hogy te nem rendeltetésszerűen használtad. Ha ezt nem tudják hitelt érdemlően bizonyítani, akkor kötelességük díjmentesen megjavítani.
-
cigam
titán
válasz
andriska413 #3172 üzenetére
Eddig csak nyitott ablakost láttam. Azokon megoldható?
-
cigam
titán
válasz
andriska413 #3170 üzenetére
Esetleg egy bt hedset, vagy autós mód(Amikor egy csöegés után felveszi a készülék, nemtudom hogy hívják itt pontosan ezt a funkciót). Nem lehet feltornázni a kis ablakba a felvevő gombot?
-
cigam
titán
válasz
andriska413 #3167 üzenetére
Nekem se a szívem csücske ez a kihajtható tok fajta, de nap mint nap az utolsó képen látható módon kitámasztva nézek TV-t rajt.
-
cigam
titán
válasz
andriska413 #3132 üzenetére
Esetleg az okosóra topic-ban tudnak többet segíteni.
-
cigam
titán
válasz
kimpepevok #3103 üzenetére
A fólia nem zavarja össze a közelségérzékelőt?
-
cigam
titán
válasz
andriska413 #2412 üzenetére
A leg1szerübb, ha a chkflsh programmal lefuttatsz egy írás-olvasás tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest