- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #6041 üzenetére
A wifi sosincs kikapcsolva. A wifi beállításoknál azt nézi, hogy a telefon mikor van bizonyos ideig alvó állapotban és akkor kapcsolja ki. De napközben használva van a telefon és kb sosem megy alvóba a wifi. De amikor hazajövök mégsem tud rácsatlakozni a wifi-re mert szerinte nincs elérhető tartományban. Aztán keresésnél vagy ki/be kapcsolásnál magához tér.
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #6039 üzenetére
Igen az oké. Valamiért a telefon nehezen tér magához. Úgy van beállítva, hogy kikapcsolja a wifi-t ha nem használja pl estére és reggel ugyan ez a helyzet. Feloldom a zárat de nem csatlakozik a wifi-hez csak a újra kerestetek. vagy ki-be kapcsolom. Persze néha előfordul, hogy amire feloldom a zárat rácsatlakozik de sűrűbben inkább nem megy egyből
-
törölt tag
válasz
szemesi69 #5877 üzenetére
Nekem egyedi história volt.Kéztől vettem a telefont abban a tudatban hogy tmobilnál vette az akkori tulaja függetlenül. Itthon kiderült hogy germán rom volt rajta,amit a tmobil nem magyarázott meg,később már nem foglalkoztam vele. Tettem rá magyar fügfetlen romot a segítségeddel,azt frissítettem 6.0.1-re. Azóta is jól működik.
-
paolinho
őstag
válasz
szemesi69 #5828 üzenetére
Végül is valóban szoftveres gondból adódott a gyors akku-merülés problémája. Odin-nal feltettem a korábbi 5.0.2-es helyett egy 6.0.1-es rom-ot, és szárnyra kelt a telefon. Aktív használattal simán kibír egy napot, ráadásul gyorsabb is lett. Köszi mindenkinek a segítséget!
(A berendelt akksi meg megy egyelőre a fiókba.) -
mateus
senior tag
-
Ferenc.
tag
válasz
szemesi69 #5798 üzenetére
Köszi!
Lassan pedig jön a 2017 -es A3 , s ahogy nézem a para a 8GB Rom miatt alaptalan volt, mert 16GB lesz, na ez így már okés.
Gondolkodom is a cserén majd 1-2 hónap múlva, hogy ezt a 2015 modellt lecserélem erre a 2017 -re.
Kicsit nagyobb kijelző, aminek jobb felbontása van, erősebb proci és akksi, fél gigával több ram, mást nem igen látok. Van más, vagy lényeges különbség? -
TZS03
csendes tag
válasz
szemesi69 #5769 üzenetére
A másik SD kártyával is ugyanez van. Addig jó, amíg üres. Amúgy nem csak akkor jött a hiba, amikor az összes "Összes tisztítása" gombra nyomtam az intelligens kezelőben, hanem akkor is amikor a tárhelyet választottam ki a kezelőn belül. Végül arra jutottam, hogy ha az alkalmazáskezelőben megkeresem a SmartManager Clean SDK-t, amivel a gond van, az engedélyeknél nem adom meg neki a tárhelyhez az engedélyt, így nincs hibaüzenet, viszont az alkalmazások szemeteit ki tudja pucolni.
-
balazsvirag
újonc
válasz
szemesi69 #5758 üzenetére
Szia.
Még egy nekifutás.
Lemerül teljesen akkor olyan mintha ki lenne kapcsolva. Olyankor rádugom töltőre és elkezdi tölteni. Mutatja is szépen a töltést!Nah ilyenkor be tudom hozni a download módot!
Most mit csináljak? Usb driver samsunghoz telepítve a laptopra. odin telepítve a laptopra.
Mit tegyek. Innen el tudod mondani???Előre is köszi!!
-
balazsvirag
újonc
válasz
szemesi69 #5755 üzenetére
Szia. Semmit nem tudok csinálni. Azt sem tudom hogyan kelll..... A downloa modot akarom behozni a 3 gomb megnyomasaval de csak kikapcsol és ujra beindul érzem a rezegesbol. aztan ujra ez a képernyo!!
azokat a modokat hogy hozom be amit irtal? de mindegy mert probaltam valamit de semmi. csak ez van
-
törölt tag
válasz
szemesi69 #5737 üzenetére
Nekem jelenleg az ideális 5.5 coll felett van. Igen,az már hatalmas készülék ehhez mérve,de amire jelenleg nekem kell(ene) az lenne az ideális. És ha a házvásárlásos dolog lezárul meg is ejtem a cserét.
(#5738) AliasB
Ez a ram dolog szimplán üzletpolitika. Alsó-középkategóriába nehogymár több ram kerüljön...
-
AliasB
senior tag
-
gekkoXT
senior tag
válasz
szemesi69 #5603 üzenetére
Köszi a videó linket. Csak és kizárólag azt nem tudom hová rakni, hogy a sima power saving mode (energiatakarékos mód) nem szürkeárnyalatos, hanem marad színes. Nekem bejött az előzőnél, hogy minden szürkeárnylatos ennél a módnál és azt hittem így valóban jobban spórol az amoled. Nyilván az ultratakarékos mód más tészta.
-
Depidemic
csendes tag
válasz
szemesi69 #5571 üzenetére
Garancia annyira nem izgat, téglásítani meg nem fogom. Eddig 1 telefonomat se sikerült, pedig sokat szórakozok velük.
De ha mégis, akkor ott van tartalékba egy S4 Mini, ami még talán jobbnak is tűnik, kamerája mindenképp.
Ilyen szempontból csalódás a 2015-ös változat, gondolom 2016-ban már javítottak ezeken a gyengeségeken.
-
petyuska74
tag
válasz
szemesi69 #5496 üzenetére
Mondjuk Samsung KIES programmal készített backup-ot ráteszem egy másik, nem A3 telefonra.
Még mindig a törölt sms-eknél tartok...
Ha csinálok egy backup-ot akkor az esetlegesen törölt sms-ek is belekerülnek a backup-ba?
Amit egy másik, root-olt telefonon helyreállítanék... -
tomazin
veterán
válasz
szemesi69 #5478 üzenetére
Jah a szerviz nem az en dolgom lenne, hanem az uzemeltetese, ugyhogy nem is megyek neki. Gyalut megprobalom, sok progi nincs fent. Koszi a tanacsot.
AliasB: Igen trivialis a gyari visszallitas, de ha egy rossz szoftververzional jonnek elo csak a hibak, akkor egy factory utan ugyanott leszek. Ui. samu tvnel azt tanultam meg, h frissitest felrakni tilos, mert a bugfix mindig a funkcio kivetelevel valosult meg, ami a patch notesban meg veletlenul sem szerepelt. Emiatt kerdeztem eloszor es nem gyalultam. De koszonom, h felvilagositottal
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #5459 üzenetére
És azt látod, hogy melyik alkalmazás miatt dobálja fel azt a sárga háromszöges jelzést? Mert ha mondjuk leszedsz egy ingyenes alkalmazást amibe reklámok vannak de amúgy nem kell hozzá net (mondjuk fényképező vagy valami játék) akkor nem engeded neki így reklámokat sem tud az alkalmazásba dobálni.
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #5456 üzenetére
Nem minden esetben mert én is pár alkalmazásnak elvettem az engedélyét pl az üzenetküldésre és nem reklamál érte. Szerintem csak akkor reklamálna ha használni akarná azt a szolgáltatást. Persze volt olyan alkalmazás is ami anélkül el sem indult. Olyankor mérlegelni kell nincs mese. Mennyire bízik meg az ember abba az alkalmazásba és ad neki ilyesfajta jogokat. Vagy bízik benne vagy keres olyan alternatívát ami nem kér olyan jogokat. A legtöbb elég indokolatlan mert pl a sygic a térkép a traffi hunter oké, hogy használni akarja a helymeghatározást de a shazam a rádió a névjegyzék stb minek? és ez csak egy példa volt. De mondhattam volna az sms jogosultságnál a google fordítót és a galériát ami eme jog nélkül el sem indul. Indokolatlan! Ezentúl arra is figyelni fogok, hogy csak olyan alkalmazást töltsek le ami nem kér indokolatlan jogosultságot.
-
-
-
törölt tag
válasz
szemesi69 #5372 üzenetére
Én nem vagyok egy nagy telefon begyár,de ezen én sem látom hogy mennyit is ment a böngésző
Illetve ez mekkora fényerőn ment.
Eme stílusodat elnézzük most neked,mivel már nem vagy topikgazda!
Tehát! Akku használat=felhasználásfüggő! Egyetértünk? Részemről befejeztem erről a vitát.
Pace!
-
Francisco
csendes tag
válasz
szemesi69 #5379 üzenetére
Azért gyenge a felfogásom mert az a3 többet bír és most a fiad használja?
Vagy csak azért gyenge a felfogásom mert nem hiszek neked még akkorsem ha egy teljesen más gyártó telefonjáról raksz fel akuhasználatot és utána azt állítod, hogy az a3 ettől is jobb?
Én se beszélek veled és nem is akarok vitázni veled, aki olvassa ezt a fórumot majd eldönti kinek van igaza. -
törölt tag
válasz
szemesi69 #5352 üzenetére
Szia!
Tényleg nem szeretnék vitázni,mert ahány ember annyi féle felhasználás,de...
"és így is bír egy napot"
Szóval megerősítetted amit én is írtam.Én sem tinédzser vagyok,facebook nálam nem játszik,kevés viber szokott lenni,játék egyáltalán nem. Ha nem csak dísznek van a telefon akkor nem fog 5-6 órás kijelző időt produkálni. És ha valaki azt állítja hogy neki ennyi jött össze bizonyítsa is,mert megtévesztő!!! Ha valaki telót szeretne vásárolni és ezeket olvassa róla,utána meg napokig keresi a hibát hogy neki nem jön össze a fórumon bezengett csoda.
Végszóként! Okostelefonként használva,amoledet kihasználva,nem 5% fényerőn használva,wifin on,adat kapcsolat on,szinkron on,napi kb 1h internet mellett akinek 2 nap és 5-6 óra kijelző időt produkál attól bolti áron megveszem a készülékét!!!
-
Francisco
csendes tag
válasz
szemesi69 #5363 üzenetére
Feltettem de az is azt mutatta, hogy az android rendszer sokat fogyaszt. A rendszer ui problémát kijavítottam.
A frissítés után a gyári vissza állításon és az újbóli belakáson kívül semmit nem kéne csinálni normál estben, hogy ne legyen rosszabb az aku idő. Nem kéne mindenféle hókuszpókusz beállításokat csinálni. -
GEPESZ66
veterán
-
Petya25
őstag
válasz
szemesi69 #5293 üzenetére
A 4 > 5 váltásnál sem tettem semmit.
Ha arra gondolsz, hogy gyorsan merül majd, akkor azt kell mondjan nem.
Tegnap este frisstettem azóta 22 órája megy, közben 2 óra 38 percet ment a kijelző amiből 58 percet a Real Racing 3 futott, meg most a szokottnál is többet nyomkodom. 3 mailbox, facebook, wifi, pár perc beszéd, némi böngészés és most 35%-on áll.A régi futó szolgáltatások lista hol búlt meg?
-
bepe79
addikt
válasz
szemesi69 #5258 üzenetére
Én nem vagyok híve ennek az újraindítgatásnak. És nem, nem tud minden belassulni, nagyvállalati környezetben egy AIX meg egy UNIX sem lassul be, és nem kell minden nap rebootolgatni (nem is lehet/szabad egy 7/24-es szervernél). Ez a linux ezeken az Androidos telefonokon detto ugyanez: ha valaki nem telepítgeti tele mindenféle szeméttel, ésszel használja, és odafigyel pár dologra, akkor röccenés nélkül megy több héten / hónapon keresztül is akár.
P.S.: @Sam Sung: függetlenre van már egyébként frissítés? Vagy minden szolgáltatós cucc megkapta, csak a független nem?
-
törölt tag
válasz
szemesi69 #5249 üzenetére
Nem tudom mi lehet rosz beállítás. Amit javasolsz hogy töröljem a frissítéseket nem tudom,mert inaktív a kapcsolója…
A futó alkalmazásoknál is látni több helyen google play szolgáltatást,restartolni minden nap rendszeresen szoktam,az nem lehet gond. Resetelni meg annyira nincs kedvem…
Bosszant kicsit mert alig van rajta valami,játék egyáltalán nem,6 app van telepítve csak. Annyi hogy nem rég szolgáltatót váltottam,sim csere volt,más nem történt. -
törölt tag
válasz
szemesi69 #5244 üzenetére
#5173-ra gondoltál biztos? Mert azt nem értem...
Független lolli van rajta még igen. Tegnap délután 18h-tól ma kb 15h-ig. Nem szoktam ezeket nézegetni,csak azt tudom most mondani hogy ha elmegyek melózni akkor kb ennyit megy általában a viber állandóan,illetve a telót kb így használom. Nem mindig van az élen a goggle,csak most erre lettem figyelmes,tegnap pl második volt a kijelző után... Ahogy én használom átlag egy teljes napot simán kibír,ha nem nyomkodom csak keveset akkor másfél nap. -
Francisco
csendes tag
válasz
szemesi69 #5224 üzenetére
Az a bajom az ilyen aku használatrol feltöltött dolgokról, hogy félrevezető mert aki napi szinten átlagos felhasználó az azt hiheti, hogy az ő telefonja nem jó mert 1 napot bír ki az aksija. 50 óra használat alatt 1 óra 40 perc kijelzőidő és se böngészés se telefonálás se más alkalmazás használat ez nem átlagos használat.
-
mateus
senior tag
válasz
szemesi69 #5200 üzenetére
Nálunk most 1 éves az A3, kb félidőben volt egy olyan időszak, hogy 3szor is csak így kikapcsolt és a soft reset segített egyedül. Hiába raktam újra a rendszert, akkor is megtörtént.
Na de azóta nem tudom mi lett, hála Istennek egyszer sem csinálta az elmúlt 4-5 hónapban. -
Francisco
csendes tag
válasz
szemesi69 #5179 üzenetére
A lollival jó volt a mostanival meg nem és más is jelezte ezt a problémát nem csak samsung telefonoknál. Elhiszem, hogy a jó beállításokkal növelni lehet az aksi idejét de mikor a kitkatról frissítettem lollipopra akkor minden tökéletesen működött és nem kellett mindenféle beállításokat csinálni.
-
taranis
addikt
válasz
szemesi69 #5179 üzenetére
Nálam voltak olyan éjszakák hogy szinte függőleges volt a merülés a grafikonon, viszont a statisztika szerint minden rendben volt, alig volt fogyasztás. Kaptam egy tippet, hogy próbáljam ki SD kártya nélkül, vagy másikkal. Vettem egy újat, azóta nincs ez. Érdekes módon a feleségem A3-ában azóta is vígan elvan az az SD kártya, amivel nekem gondom volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest