-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
-
paolinho
őstag
Egy barátnőm használja a telefont, és korábban napi 2-3 alkalommal kellett töltenie feltehetőleg Android-probléma miatt. Én teljesen gyalultam a LP-ot, és kapott egy tiszta MM-t a készülék. A lány azóta újra tudja rendesen használni. Nem guru, de, ha gondja lenne vele, már mondta volna. Nekem azt mondta, hogy nem csak gyorsabb, de szebb is ez az új felület. Nem fagy, nem akad, szóval nincs vele problémája.
-
AliasB
senior tag
Átlagba kb 40% amúgy a GPS valóban nem volt bekapcsolva mivel csak navigációhoz használom amúgy felesleges. De a wifi folyamat megy. Ahol nincs wifi ott mobilnet de a kapcsolat folyamatos. Az airplane meg az ultratakarékos módot még ki sem próbáltam
azt sem tudom milyenek.
-
törölt tag
Csak nem akartam kimondani
(#5345) Francisco ha normálisn okostelefonként használom,kihasználom az amoled fényerejét akkor nagyon jó ha egy napot egyáltalán kibír. Ha csak készenlétben van asztalon a teló akkor nekem is elrötyög 2-3 napot is…
Szóval én is azt mondom hogy megtévesztő lehet ez a sok akkuidős kommentek.
-
Sam Sung
csendes tag
Mind két PC-és programbol a legújabb van. Mindig jelzik. Jobb szeretném ezekel frisiteni. De nem értem,hogy miért nem érhetö egyböl el mindegyik forásból.Minek kell várnijuk????? Lehet akinek csökkent az aksi idö az nem követe lépéseket csak simán ráfrissitette. Meg tele van rakva telefont karbantarto külsö progival. Ami legtöbb esetbe nem sokat ér csak huzza a telót. Én frisités elöt és után is foogk csinál gyári állapot visza állitást.
-
szemesi69
addikt
Egy szervert már ne hasonlítsunk egy telefonhoz, ég és föld a különbség. Az én telefonjaim még soha nem lassultak be, abban egyetértünk és arra is gondoltam, amit te is írtál: ha valaki nem telepítgeti tele mindenféle szeméttel, ésszel használja, és odafigyel pár dologra, akkor röccenés nélkül megy több héten / hónapon keresztül is akár. Viszont aki nem így használja, ott bizony belassulhat simán, és olyankor használ egy újra indítás.
-
firka70
csendes tag
Nem tom, ezen még 5-ös van és nem szándékozom frissíteni, bár már bejelentkezett.
Első tapasztalatok alapján: a 2015-ös évekkel jobb beállítási lehetőségekkel bír (sokkal testreszabhatóbb, kivettek egy csomó finomhangolásra alkalmas beállítási modult), napi használatban nem jelentős a teljesítmény különbség - tehát Samsung A3 - 2015 - 5.XXX-ös Androiddal király, ne cseréljetek - sem rendszert, sem telót!!!!!
-
szemesi69
addikt
Egy 2016 A3 user problémája:
Evo50
(kvázi-tag)Sziasztok!
6.0.1 update után az akksi harmad annyi ideig bírja mint előtte.
Ugyanazok a programok, beállítások és a használat módja is!
Reset sem segített rajta..Hogyan tudnám downgradelni a telót?
Magyar vodás a készülék.Az én 2015 A3-m például nem merül semmivel sem jobban a a vodás 6-al, mint előtte.
Egy megoldás, ki lehet próbálni merüléssel küzdőknek:
Android rendszer fogyasztási probléma:
Sajnos a Google app-frissítés jóvoltából több márkánál is jelentősen megugrott a telefonok fogyasztása. Android 6.+, 5.+ rendszereken jellemző, de ritkább esetben 4.4 -en is előfordul.
Amennyiben az android rendszer tartósan előkelő helyet foglal el a fogyasztási listádon, Neked is ilyen problémád van.
Van rá megoldás, de megelőzni nem kell. Csak akkor csináld végig a következőket, ha nálad is fennáll a probléma:
1. A beállításokban az alkalmazások kezelésében bökj rá a Google Play Szolgáltatásokra, majd távolítsd el a frissítését. CSAK a frissítését! Eltávolítani nem kell, meg csak ROOT jog után lenne engedélyezett, mivel rendszer-alkalmazás.
2. Frissítsd vissza manuálisan apk -val, a Te android rendszerednek megfelelő ARM 64 bites, no dpi verzióval:
A lenyiló menüben vannak a letöltési linkek az apk-hoz.
- Android 5
- Android 63. A beállításokban a biztonsági mentés és visszaállítás alatt a Google mentés sornál vedd ki a pipát.
4. Indítsd újra a telefont.
Forrás a téma összefoglalóban P8 LITE topik : [link]
-
Zso83
tag
Köszi, a bemásolt angol szöveget.
Akkor úgy néz ki, hogy megkapjuk mi is, de valójában ezzel az 5.0.2-vel is tökéletes kis masina. Szóval nem dőlök a kardomba (gondolom más sem), ha nem kapjuk meg a frissítést. Egyébként tapasztaltam már, hogy nem mindig az újabb a jobb, de ez nézőpont kérdése.
Lehet velem vitatkozni... -
perge666
veterán
Oké,de írta valaki az S2-t is hogy milyen rossz volt,na én meg pont annak a példájára vettem,mert anno mikor volt S2 mobilom nagyon imádtam,csak a gyenge akkuidő volt amibe bele tudtam kötni,de viszont az nagyon rossz volt.
PACSA75 : Erre használom még : Jegyzeteket szoktam írni bele,meg minden reggel ő ébreszt,nagy ritkán készítek egy fotót,meg általába szombatonként egész nap róla szól a netrádió 2.1-el kihangosítva.
Azért remélem a telefont csak túlélem.
-
Senhi
aktív tag
Arról az 1mm-es krómkeretről van szó? Kicsit valóban karcos nekem is, de fél méterről már nem látom...
Én a lassúságát untam meg, gyári visszaállítás után is sokat gondolkodik néha, pláne ha pl. böngészőre váltok egy másik alkalmazásból. Valószínűleg első nap is már ilyen volt, inkább csak azután zavar, hogy látom más telefonok mennyivel sebesebbek
. Jövőhéten már jön is az utódja.
-
-
ben11
őstag
Ez az egész edzett üveg história túl van tolva. Merőleges behatásoknak egész jól ellenáll, oldalról kapottaknak már kevésbé, és pókhálósodik nagyon könnyen. Egy jobb minőségű műanyag százszor jobb védelem lenne, csak hát nem ad olyan "luxus" érzést, illetve a kijelző nem lehet olyan közel a műanyaghoz.
Maga a gg egyébként meg tud hajlani, szóval simán lehet, hogy egy lepottyanást túlélt az üveg, de annyira meggörbült a behatás pillanatában, hogy az lcd(vagy mi van itt) már nem tolerálta.
-
PACSA75
őstag
-
szemesi69
addikt
Mindig OFFline navigálásról beszélek, soha nem navigáltam úgy, hogy az adat kapcsolat vagy a wifi be lett volna kapcsolva. Mindig a három betűs, jelenleg hivatalos Igo-t használok, csak offline, 2015 április óta van meg a telefonom, azóta sokszor használtam navigációra és minden alkalommal, csak offline, még soha nem volt olyan, hogy elveszíti a holdakat, elég gyorsan pozicionál, mondhatom, hogy atom pontosan navigált eddig.
Ha kicsit vissza olvasol, ahányszor a gps szóba került, soha egyetlen alkalommal nem mondtam, hogy nem offline használom. -
viktorhu
veterán
Mondjuk én belföldön meg EU-ban nem szoktam offline navival foglalkozni, mert a lényegi funkciót (dugók kikerülése) elveszíti, de ez a telefon azok a készülékek közé tartozik, amik bármikor pontosan megtalálják a műholdakat, és rossz időben, felhős ég mellett is stabilan tartják a jelet. Ebben a proci maga is nagyon jó, nyilván optimális méretű antenna meg nem fér el egy ekkora telefonban, de mindig abszolút lehet rá számítani navi szempontból.
-
törölt tag
Korábban pont erről írtam tapasztalatot. Rendszeresen járok Ausztriába,múlt pénteken pl Bécsben navigáltam vele,offline,nincs netem külföldön. Stabil,gyors,pontos. Alagútban pedig akár tetszik akár nem elveszíti a jelet,mint minden navigáció,ha kikecmereg az ember a lukból újra lát műholdakat és folytatja. Ilyenkor a szoftveren múlik hogy van megírva hogy mit látsz,illetve térképtől is függ.
-
szemesi69
addikt
Soha nem jártam külföldön, itthon azért bejártam az országot, voltam pár helyen, mindig telefont használtam navigálni. "A stabil GPS azt jelenti (számomra is), hogy kikapcsolt adathasználat mellett," Csak így használom, kizárólag a műholdak segítségéve. Nálam a navi mindig offline, soha nem kapcsoltam be az adathasználatot navigálás közben. Mindig Igo-t használtam, jelenleg a szülinap változat van teljesen hivatalos. Szabad téren és autóban első hidegindításnál kb. 20 másodperc alatt stabilan befogja a holdakat és tartja is, ismétlem nincs adatkapcsolat bekapcsolva.
" (akár alagútban is" Na itt a legjobb gps is elveszítheti a jelet
-
szemesi69
addikt
1. kérdésedre: Bal érintő hosszan nyom, majd felület beállításai, Flipboard-tájékoztató, ott vedd ki a pipát.
2. Az alkalmazások energiafelhasználását optimalizálja, kíméli az akkumulátort, szerintem ez egyértelmű. Gondolom ha az állandó optimalizálást választod akkor nem fog értesíteni, de ezt még nem próbáltam, engem nem zavar, ha néha értesít.
3. "az említett hangalapú (mondásos) híváskezdeményezést hogy lehet beállítani? " Sehogy, szerintem, androidon még nem láttam ilyen funkciót gyárilag. Régen a symbian os-t futtató telefonok tudták. De fórum társ említette play-en van ilyen alkalmazás fizetősben, hogy valóságban mennyire működik, fogalmam sincs. -
törölt tag
-
AliasB
senior tag
Köszi
Az akku csere nálunk igencsak bajos lenne. van egy nem gyári kábel és azzal szoktam tölteni mert a gyári nagyon rövid :/ de töltő csak a gyári van. Tölteni mindkettővel tölt ugyan úgy. Sőt a gyári rövidke kábellel nem is szoktam tölteni mert semeddig sem ér el. De a másik kábel tökéletes amúgy mert igaz nem gyári samsung DE gyári LG G3asé és nagyon jó minőségű. -
AliasB
senior tag
Google Fordító, Google Kamera, OBD Car Doctor, PORT TV, Shazam, Snapseed, Sygic, Telekom, Traffi Hunter, Viber.
A gyári böngészőt használom és a chrome le is van tiltva és még soha nem is használtam. El sem volt indítva soha.
5.0.2 van rajta a legújabb verzió (gyári kártyafüggetlen európai telefon)
Mire gyanakszol?
-
törölt tag
Nem árnyékol le a ház szerintem,korábban említettem hogy pl egy 1400km-es utam alatt az össz lefedetlenség 6% volt. Azért ez nem rossz,debreceni vagyok,legkevesebb 2 "pálcika" mindig van,átlag 3, Budapesten szinte végig teli. De ez nagyban függ a szolgáltató lefedettségéről szerintem. GPS eddig bárhol használtam semmi baj nem volt vele,Pesten is,szűk utcákban sem dobálta el a jelet,és meglepően pontos,vagyis én nem aggódnék a fém ház miatti árnyékok miatt
Grat a telóhoz,várjuk(om) a tapasztalatokat!
-
Raiu
tag
A "régi" vagy az újabb 2016-os amit vennél?
Nekem igaz a régebbi A5 van. Viszont én a szürkét választottam. Nekem is csak fekete készülékeim voltak. Most is azt vettem volna. Viszont a régi A sorozatban nem fekete,hanem éj kék van. Nem is zavart volna. Viszont annak a kijelző oldalán nem olyan színt kapott. Így kimondottan zavaró volt. Ami minden oldalán megkapta a színt az a szürke és a fehér. Fehéret párom akart. Én meg megláttam a szürkét. Mondanom se kell,h nem bántam meg. Igaz én elrejtem a telefonokat. Mind a 2 kapott gyári tokot + üveg fóliát.
Szerintem mennyél el MM vagy samsung boltba és nézd meg élőben. Ami neked tetszik azt vedd. Olyan ,h buzis nincs. Egy rózsaszín telefon is jól állhat a kezedben. Csak akkor cuki leszel nagyon. Ha arany akkor pedig raj gádzsó. A fehér elégé alma benyomást kelt amíg nem nézed meg jobban. A szürke adja vissza nekem azt ,h ez fém. A fekete meg mint feljebb írtam számomra esztétikai hibás. Remélem tudtad segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest