-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fclub
tag
http://tech2.hu/samsung-galaxy-a3-a5-a7-2017-hivatalos-megjelenes/
-
fclub
tag
válasz
szemesi69 #4745 üzenetére
Köszi!
"A gyári billentyűzeten a P betűt időnként nem veszi. Lecseréltem a billentyűzetet, de azon is előjött, mire tegnap este rájöttem, hogy nem a billentyűzettel van a probléma, hanem a kijelző jobb széle egy kb. 3mm-es sávban, a kijelző aljától a tetejéig nem érzékeli az érintést."
Csináltam gyári visszaállítást, nem segített, most marad a szerviz...
-
fclub
tag
Nem tudja valaki, hogy szolgáltatótól vásárolt (Telekom) készüléknél hogyan működik a garanciális javítás?
Bevihetem bármelyik üzletükbe, vagy csak oda, ahol vásároltam?
Van valakinek tapasztalat? Sokat szöszmölnek a javítással? Esetleg cserekészüléket adnak? -
fclub
tag
válasz
szemesi69 #4718 üzenetére
Köszi, igazad van, így fogok tenni!
Egyébként a problémám még mindig a múltkori, a gyári billentyűzeten a P betűt időnként nem veszi. Lecseréltem a billentyűzetet, de azon is előjött, mire tegnap este rájöttem, hogy nem a billentyűzettel van a probléma, hanem a kijelző jobb széle egy kb. 3mm-es sávban, a kijelző aljától a tetejéig nem érzékeli az érintést.
Tegnap már az sem segített, hogy 2x újraindítottam a telefon. Ma megint működik...
Először próbálkozok egy visszaállítással, szervizbe csak akkor viszem, ha utána is produkálja a hibát. -
fclub
tag
Sziasztok!
Gyári visszaállítást akarok csinálni.
Mit kell tennem pontosan, hogy utána a lehető legtöbb funkció visszaálljon úgy, ahogy a visszaállítás előtt használtam?
Értem ez alatt a hang/kijelző beállításokat, kirakott widgeteket és alkalmazásokat.
A Sonymon szinte minden visszaállt, csak 1-2 apróságot kellett beállítanom. Még az alkalmazásokat is leszedte a Play-ről, amiket használtam. Viszont már nem emlékszem, hogy mit hogyan csináltam, és lehet, hogy itt, a Samsungnál máshogyan kell. -
fclub
tag
@1egaly Nem telepítettem semmit mostanában
@szemesi69 Én is gonsolkodtam a gyári visszaállításon, de nincs kedvem a macerához, akkor már egyszerűbb letölteni egy alternatív billentyűzetet.
Azért köszi!
-
fclub
tag
sziasztok!
a gyári billentyűzetet használom, de kb. 2 hete a "p" betűt nem veszi.
van olyan, hogy működik egész nap, aztán egyszer csak nem. ha akkor kilépek az adott programból (g-mail, messenger, stb.), van hogy újra működik, de van, hogy akkor sem. teljesen szabálytalan, nem tudom mihez kötni.
már visszaállítottam a billentyűzet beállításokat a gyári alapértékre, de az sem oldotta meg.
tudom, lehet letölteni az áruházból ezer féle billentyűzetet, de nekem megfelelne a gyári...,ha működne.
valakinek esetleg valami ötlet...? -
fclub
tag
Sziasztok!
OTP-s utaláskor, amikor a számítógép monitorján megjelenő QR kódot akarom beolvasni, feldobja, hogy a "Készüléke nem alkalmas a végrehajtásra".
Ez a művelet eddig az összes telefonommal működött. Valami beállítási hiba lenne, vagy a telefon valóban ne tudná...?
Valakinek esetleg valami ötlet? -
fclub
tag
sziasztok!
biztos volt már róla szó, de segítenétek?
a t-mobile-nál 1 v. 1,5 ram-os verziót értékesítenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest