- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
Lehetséges, samsung mindig alkot valamit
mi meg próbáljuk értelmezni ha sikerül
Szerintem egy fölösleges valami, mert azonkívül, hogy néha értesít, semmi hasznát nem láttam még. Előtte is jó volt az akku idő, meg azóta is jó, hogy ezt beletették, viszont sokszor bosszantó vagy zavaró tud lenni, mikor értesít, főleg amikor nem számítok rá
Szerintem amit te írtál, az a legvalószínűbb.Ezt a telefonból smitteltem
Az alkalmazások energiafelhasználását optimalizálja, kíméli az akkumulátort.
-
balazsbereny
csendes tag
Hmm. Letoltottem a GPS test prgt, kb semmi sem tortenik. Nem 1 percet vartam vele, legalabb 1 oraja lett volna, hogy alkosson vmi ertekelhetot... Nezegettem az energiatakarekos uzemmodot is de a telo sincs abban, igy sztem a gps sem. Szervizbe vigyem? Vagy van meg valami amit en allithattam el?
Update: most mutat valamit...persze csak azutan, h ide irtam, h nem mutat semmit...
-
szemesi69
addikt
Nekem válaszoltál, rajtad kívül más is megtalált már. "üzeneted nagy része a memóriafoglalásokról szólt" talán azért mert más kérdezte és én próbáltam segíteni neki. Ha bántja a szemed, hogy topik gazda lettem azt ne így éld ki ha kérhetném. Részemről befejeztem a vitát veled, nem kívánok ilyenekkel foglalkozni. Ha velem van problémád az nem ide a fórumra tartozik.
Ha félre értettelek elnézést kérek tőled, részemről béke van. Köszönöm
-
szemesi69
addikt
Kicsit olvass vissza, nem én problémáztam a magas ram használat miatt, nekem teljesen jól müködik. Nem most kezdtem okostelefont használni, tisztában vagyok a ram használattal, kifejezetten szeretem mikor nem olvastok vissza miről van szó, csak kiragadtok egy részletet és azon rugóztok.
-
szemesi69
addikt
-
66zio
aktív tag
Ismerősök telefonjai 0-1 éves középkategóriás telefonok. Ezeket nem nevezném elavultnak. De ha azt mondjátok ez a 10% merülés normális, akkor valahogy lenyelem a békát. Te telefonod pl. mennyit fogyaszt egy este alatt?
Szerk: Ha még lenne ilyen alkalmazás ami önkéntesen bekapcsolja akkor sem egész este. Nekem viszont akkunál azt jelzi. Természtesen akármikor ránézek ki van kapcsolva és nem is működik a net.
-
66zio
aktív tag
Igen 7%-on. És nem 8-10 óra alatt, hanem inkább 6-7 alatt. Nincs egy hónapos telefon. A régi készülékem ami több, mint 4 éves volt nem merült ennyit. Csak én találom furcsának úgy, hogy a telefont semmi nem ébreszti fel? Ráadásul másnak ugyan ilyen telefonnal nem merül ennyit.
-
voyager4.4
senior tag
-
Ferenc.
tag
Nem okozott problémát amúgy, csak annyira gáz volt hogy megvettem ezt az új mobilt és mikor mutatom a haveroknak, az első kérdés az volt hogy "ilyen kevés a térerőd?" Tehát leginkább igen, esztétikai oka van a dolognak, illetve a legfontosabb hogy azért tettem fel ezt a kérdést, hogy megtudjam, másnak is így viselkedik-e a 4G LTE a mobilján, vagy nem! S T-mobile mobilnet előfizu, tehát nem Voda! Mert ha igen akkor elfogadom, de ha másnál esetleg nem megy le a térerő "csík" , csak nálam, akkor nálam van valami gond.
-
szemesi69
addikt
Nem maradt úgy, nem sokat kellene visszaolvasnod, de akkor idézem azt is
"Sziasztok!
Én is A3-at használok hónapok óta. Őszintén én nem szeretem ezt a telefont, magát a márkát se. De ez volt a boltban, ezért ez van most. Nem volt időm rohangálni.
Volna egy olyan bajom vele, már nem először fordul elő, hogy valamiért híváskor a külső hangszóró szólal meg, teljes hangerővel. Mindegy, hogy én hívok valakit, vagy engem hívnak. Baromi kellemetlen, hogy felveszed a füledhez teszed és teljes hangerővel megszólal a kihangosító hangszórója. Azt hittem földhözvágom. Már legyalultam emiatt egyszer a telót, most megint le kéne? Vagy van más megoldás? Esetleg találkozott valaki ilyesmivel? Visszaolvasva pár oldalt ilyesmivel nem találkoztam itt a fórumon. Én nem álítgattam rajta semmi ilyesmit. Nem is láttam benne ilyesmit. A teló gyári, vodás, nem piszkáltam."
"Kapásból a kihangosítóval veszi fel. Sőt, ha hívok valakit, akkor is az szólal meg, de azt jelzi, hogy a füles hangszóró szól.
A fülem nem ér hozzá az asztalon pl. Akkor is csinálja.
Nincs bekapcsolva a kisegítőben semmi. Én is ilyesmire gondoltam, dehát nem állítgattam. Egyszer csak ilyen, és már másodszor.
Ami nálam be van kapcsolva, hogy eseményeket, és a hívó fél adatait felolvassa."
-
szemesi69
addikt
Olvasd el már mit írt a kolléga, hogy miért történt, az nem szoftver hiba. De idézem neked:
"De megvan a megoldás!
Beállítások/Nyelv és bevitel/Értesítés felolvasása
Itt én bepipáltam a kedvenc partnereket és az S tervezőt. Tök jó volt, hogy felolvasta, ha pl anyám hívott...
Kiszedtem a pipákat, újrainítottam és most jó!
Az a poén, hogy a hiba nem azonnal jelentkezett.
Remélem, ha valaki ugyenezt szívja, megtalálja a bejegyzésemet.
Üdv. és köszi!
Holly "
Ez beállítási gond volt, természetes, hogy felolvasásnál kihangosítja.
-
kimpepevok
tag
Hali!
Kapásból a kihangosítóval veszi fel. Sőt, ha hívok valakit, akkor is az szólal meg, de azt jelzi, hogy a füles hangszóró szól.
A fülem nem ér hozzá az asztalon pl. Akkor is csinálja.
Nincs bekapcsolva a kisegítőben semmi. Én is ilyesmire gondoltam, dehát nem állítgattam. Egyszer csak ilyen, és már másodszor.
Ami nálam be van kapcsolva, hogy eseményeket, és a hívó fél adatait felolvassa.
-
AliasB
senior tag
Igen de ez tudod úgy működik, hogy nem az egész kép lesz "életlen" hanem csak egy része és amit ki akarsz úgymond emelni az marad éles. De ha nem jó a progi akkor ront a minőségen és aminek élesnek kell maradnia annak is lerontja a minőségét. Nem is hallottam a pxlr alkalmazásról de kipróbálom köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Fűnyíró topik
- Star Trek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest