Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz PACSA75 #3776 üzenetére
Nem tagadom használtam már én is warez progit,de valahogy mindig meg is bántam,előbb utóbb mindegyikkel volt valami probléma.
Zso83
Nem azt mondom hogy ellene vagyok az újabb főverziónak,de ezzel mi bajotok?? Nem akad,gondolkozik,fagyogat,teljesen stabil,gyors,akku idő hihetetlenűl jó. Mit fog adni az A3-ra pluszba hogy annyira megérje megint factory resetelni?
-
bepe79
addikt
válasz PACSA75 #3813 üzenetére
Meg a WiFi vevője sem áll a helyzet magaslatán, legalábbis nem túl erős, én azt vettem észre. Közeli/erős jelet betonstabilan tart, de gyengébbet már akár meg sem talál, vagy szól, hogy nem hajlandó rá kapcsolódni sem, amíg erősebb nem lesz a jel.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
szemesi69
addikt
válasz PACSA75 #3813 üzenetére
Nálam a gps atom stabil, lakásban is 1-2 perc alatt talál jelet. Többször használtam navigálni, sose dobta el a jelet. A ti esetetekben az lehet a gond, hogy esetleg nem magyar régiós, ott viszont már rootolni kellene, hogy át lehessen írni európára, mert ha nem azon van, nem lesz jobb.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
-
bepe79
addikt
válasz PACSA75 #3837 üzenetére
Mi 2-3 hét múlva megyünk Ausztriába, akkorra felrakom az A3-amra és az Ace 4-emre is a Here alkalmazást (offline az egyik legjobb), és adatforgalmat kilőve, csak a GPS segítségével navigál majd a kocsimban. Nyáron pedig Olaszországba megyünk, az országokat, amelyeken keresztülhaladunk majd, azoknak a térképét töltöm le előre, ingyenesen a Here-el, és ott is az fog navigálni, mert úgy nem kell neki net (ezért nem Waze vagy Google Térkép)
Az iGO-ból pedig nekem a SzülinApp van meg, az meg ugyebár csak Magyarország térkép, és fizetés nélkül az is marad, úgyhogy egyelőre a Nokia HERE tűnik külföldre a legtutibbnak.Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
VW
aktív tag
válasz PACSA75 #3900 üzenetére
Nem hiszem,hogy user error,új a készülék és a sim kártya is,a telefonszámokat a google fiókból tettem vissza.Nincsenek duplázott számok.A képeket is maga a telefon állította vissza,azok viszont elég régiek,lehet a formátumukkal van baja.(Talán még egy ősöreg LG telefonnal készültek)
A jelenség úgy néz ki,pl. ha egy ismerős felhív akinek be van téve kép a névjegyéhez,és utána egy idegen számról hívnak az előző ismerősöm képét mutatja csengéskor.20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
mateus
senior tag
válasz PACSA75 #3950 üzenetére
Nah akkor hamarosan megy szervízbe, még szerencse, hogy hivatalos Samsung garis ( bár ha Telemax-nál szervizeltetnek, akkor lehet nem is annyira szerencse, sajnos sok rosszat olvastam róluk.. )
Nem semmi, hogy pár hónaposan így tönkremegy...Bár bnőm nyomogatja rendületlenül -
domerator
veterán
válasz PACSA75 #3950 üzenetére
Igaz már nem használom a telefont, de amíg napi használatban volt (január-március), addig viszonylag szépen elnavigált. Google Maps-ot használtam leginkább és csupán a mellette szóló zene meg az esetleg bejövő email zavarta kicsit, de különösebb nagy gond nem volt a gps-sel.
Nem rossz ennek a gps-e.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
viktro82
csendes tag
válasz PACSA75 #3953 üzenetére
nem tudom ez mennyire típushiba, vagy szerencse kérdése, de nálam a GPS tökéletes, és én rohadt sokat használom, kb nem lennék meg nélküle. Ha nem lenne tökéletes, már rég felbosszantott volna és elcseréltem volna a telefont. Nem tudom hogy a többi A3 hogy teljesít, csak az enyémről van (de arról tengernyi) tapasztalatom és nem cserélném semmire. Ha nem így működne én küldeném azonnal szervizbe.
-
Kroni1
veterán
válasz PACSA75 #4007 üzenetére
Persze, ez csak egy apróság.. De én nagyon megszoktam a cm alatt és sokat is használom, a gyári widget se rossz csak nem szeretek semmit kitenni az asztalra és amugy is szeretem ha nem kell felesleges widgeteket telepíteni ahhoz amit amúgy alapból is tökéletesen tudna a telefon..
Gigabyte GTX 1060 6GB eladó
-
perge666
veterán
válasz PACSA75 #4041 üzenetére
Bocsi a regényért,és a nem konkrét kijelentésért,annyira izgatott vagyok hogy elfelejtettem odaírni hogy igen egy A3 boldog tulaja leszek.
Viszont ma már szerintem nem lesz belőle semmi,mert az állapotsávban még mindig "jóváhagyás alatt" van.Ezt a Lollipopot hivatalosan lehet rá feltenni?
-
törölt tag
válasz PACSA75 #4041 üzenetére
Bocs de nem bírtam megállni
"Hosszas keresgélés,gondolkodás,nézelődés után arra a döntésre jutottam hogy ilyen telefont veszek."
Szerintem egész egyértelmű hogy mit választott
perge666
Üdv a klubban! Az összefoglalót gondolom olvastad a telórol,ami teljesen fedi a valóságot,nem sok típus hibája van,tényleg remek telefon.
[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
válasz PACSA75 #4102 üzenetére
Félreértettem az egészet, azt hittem nincs egyáltalán hálózat, de most újra átolvasva, a mobil nettel van gondja ezek szerint. Régen volt nekem is olyan androidos telefonom, hogy nem olvasta be az apn-t, úgy kellett manuálisan be írni. Azért is furcsa, mert mostanában szinte minden androidos teló, ami van a családban, ahogy beteszem a simet, már megy is a mobilhálózat.
A másik amit nem mondott a fórum társ, hogy van-e aktiválva mobilnetje, mert ha nincs, sim kártya csere után se lesz hálózat. Esetleg az is elképzelhető, mivel gsm boltos, szinte biztos, hogy szürke import, ezért lehet rajta olyan rom, amiben a csc nem tartalmazza a magyar szolgáltatói beállításokat, akkor pedig manuálisan kell be írni, és működnie kell. Nem volt számomra egyértelmű amit írt, ha elsőre idáig jutunk, nem kellett volna vissza vinnie, már rég menne rajta a hálózat A szolgáltatók munkatársai sokszor nincsenek a toppon[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz PACSA75 #4202 üzenetére
Nekem korábban 4,3"-os XPERIA L Sony telefonom volt.Most 4,7"-os LG L90 telefonom van.
Ha a méretet nézzük, akkor mm-ekről beszélünk.
Jelenleg a régi A3 az alap céges telefon.
Ha nem lesz a T-nél, akkor lesz a 2016-os verzió.
A régi A3, ill. az új közötti pár mm-különbség szerintem az új 2016-os verzió felé billenti a mérleget, pláne, ha 1-2 hónap múlva esik az ára.
A 2016-os verzió talán még meg is kapja az android 6-ot.
Illetve állítólag a 2016-os verzión lévő droid jobban hasonlít a S6-on lévőhöz. -
-
Kroni1
veterán
válasz PACSA75 #4306 üzenetére
Már miért lenne szar??! Én az elmúlt egy évben sose tapasztaltam vele hibát, elnavigált tavaly horvátországba offline, soha egyszer sem volt gond a sebességével, mindig gyorsan talált jelet és soha nem vesztette el! Most történhetett nálam valami, mert GMaps (eddig csak ezt használva vettem észre az elmúlt egy hétben) párszor lassan talál jelet és néha elveszti. De ez egy évig nem volt jellemző, ugyhogy nem hinném h a telefon GPS-e rossz, az egyik legmegbízhatóbb telefonom, ilyen szempontból is!
Lehet egy Factory reset megoldaná a dolgot, de eddig még sose volt szükségem ilyenre sőt még cache törlésre sem, de ahhoz most nincs is kedvem egyenlőre ujra belakjam, ezért gondoltam megkérdem itt, hátha csak a legutolsó GMaps frissités miatt ilyen, és hátha másnál is van ez mostanában.. De nemsoká megyek ausztriába, kipróbálom megint offline navival is, aztán kiderül.
Gigabyte GTX 1060 6GB eladó
-
Senhi
aktív tag
válasz PACSA75 #4318 üzenetére
Nálam is és egy kollégámnál is gyenge a gps, csak hogy ráerősítsek. Nem szar, csak gyenge. Szabad ég alatt nincs gond, de kocsiban városban gyakran elveszíti a jelet (pláne ha valaki még kézben is tartja). Van egy Honor másodtelefonom, az körbe röhögi ebből szempontból, navigáláskor sokkal stabilabb.
-
törölt tag
válasz PACSA75 #4318 üzenetére
Mindenki saját tapasztalatát tudja. Korábban volt MTK-s chipsetes telefonom,amivel akármit is csináltam hasonlót produkált mint most neked az A3. Akkoriban sokat foglalkoztam a gps témával,rengeteget olvastam utána,fórumozgattam. Nagyon sok ember véleménye volt hogy az akkori MTK chip egyszerűen sz@r volt és kész,hiába tuningolták,mókolták az antennát,stb,be kellett látnom hogy semmit nem lehet tenni. Váltottam snapdragon procis telóra,és egy csapásra megszűnt minden akkori navis problémám. Egy ace4 telefon jött azután,az A3 meg ugyan az a soc,max az antenna más. Egyébként egy telefon soha nem lesz olyan navi,mint egy több 10eft-os direkt erre a célra kitalált navigáció.
-
bepe79
addikt
válasz PACSA75 #4367 üzenetére
Hát, nekem eddig még mindenre elég volt a Snapdragon 410 + Adreno 306 combó, mind az A3-mam esetében, mind az Ace4-em esetében. Fallout: Shelter, Hearthstone, Assassin's Creed Identity, Z Steel Soldiers, Modern Combat 5 mind mennek rajta szépen, a Hearthstone néha beakad, de az vagy a mobilnetem lassúsága miatt van, vagy már amikor nagyon sok lap ki van pakolva a boardra és nagy effektetk vannak. Ha ez a hardware nem elég a játékaidhoz, akkor tényleg válts egy több RAM-os, octa core-os, jobb GPU-s telóra, a kínaiak általában MTK chipsetesek (MediaTek), de nekem pozitív tapasztalatom van azzal is.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
szemesi69
addikt
válasz PACSA75 #4404 üzenetére
A szavaid azért válogasd meg, így és ilyen szavakkal nem illethetsz senkit, mégha igazad is van. Trágár szavaknak nem igazán van helye itt a fórumon. Mindenkinek van véleménye amit szabadon ki fejthet, de kultúráltan, ez a fórum egyik célja úgy gondolom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
AliasB
senior tag
-
AliasB
senior tag
válasz PACSA75 #4423 üzenetére
Érdekes mert nekem így is úgy is gyorsan belép a galériába meg visszalépésnél a kamerába is és onnan ki. Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy valami alkalmazás lesz a ludas de próbáld meg, hogy kiveszed a memóriakártyát és amit a telefonba tárol annál is ilyen lassú-e. Bár ha simán a galériába lépés gyors csak a kamerán keresztül lassú akkor az nem a kártya hibája lesz mert akkor mindig lassan nyitná meg.
Járj nyitott szemmel.
-
bepe79
addikt
válasz PACSA75 #4426 üzenetére
Én meg a minden Samsung telefonon karcolódó krómkeretet untam meg (zéró perctől tokban van mind, és így is), úgyhogy a következő telefonom egy Caterpillar S30 vagy egy Galaxy Xcover 4 strapaphone lesz, most ez a kettő van képben. Addig meg elvagyok az A3-al, csak eléggé idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Okos Otthon / Smart Home