-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AliasB
senior tag
válasz
lgvelho #5659 üzenetére
Igen gyári beállítás előtt mindent menteni kell.
Viszont ha csak ennyi alkalmazás van telepítve ezek közül egyik sem szólhat bele ilyenbe. Ha valami beállítás vagy más anomália lesz a dologba és nem lehet tudni, hogy mi akkor is a gyári beállítással tudod csak megoldani. Nálam az 5ös androidnál minden tökéletesen működött talán még jobban is, mint ennél a 6osnál. -
AliasB
senior tag
válasz
lgvelho #5657 üzenetére
Ilyet semmiképp sem szabadna csinálnia, hogy rezgésre van állítva aztán hívásnál kilövi és megszólal. Nem lehet, hogy mindketten telepítettetek valami alkalmazást ami ilyen problémát okoz? Egy gyári beállításra visszaállítás szerintem megoldaná a problémát. De úgy próbáld ki, hogy nem telepíted fel azokat az alkalmazásokat amit most fent vannak.
-
AliasB
senior tag
válasz
lgvelho #5655 üzenetére
Üdv.
Na én ezt direkt kipróbáltam, hogy rezgőre tettem és megcsörgettem magam egy másik telefonról. Akárhányszor csörgettem meg magam mindig rezgett és meg sem szólalt.
Nézd meg, hogy az első után is ott van-e a rezgő ikon az értesítési sávba és annak ellenére szólal-e meg.
A rendszerrel nincs probléma mert nálam ilyet nem csinál. De kíváncsi vagyok, hogy az ikon ott van-e olyankor. Nem lehet, hogy megnyomódik a hangerő fel gomb zsebre rakásnál ami inaktiválja a rezgőt és csengésre állítja? -
szemesi69
addikt
válasz
lgvelho #4789 üzenetére
Igen, miután rádugtad az usb-t, a telefonon a redőnyt lehuzod, ott lesz az usb mód választás, ott választod a média lejátszást. Ahhoz hogy a totalcommander lássa valami plugin kell hozzá, ezt csak olvastam. A beépített fájlkezelő látja, nekem az elég. Az mpe-re írták a ha el olvasod a hozzá szólásokat a playen, hogy csak úgy látja másnál is mint nálad.
-
-
lgvelho
tag
válasz
lgvelho #4542 üzenetére
Megvan! Rájöttem. A fene gondolta volna hogy az Akkumulátor- Akkumulátor használat-Adatok-Optimalizálás beállításban a Viber "Állandó optimalizálás"-ra volt állítva. Ez lőtte ki 10 percenként a nem használt alkalmazást . Hát nehezen de csak sikerült megtalálni.
Köszönet a fórumtársaknak az ötletekért és az együtt- gondolkodásért! -
atosan
veterán
válasz
lgvelho #4532 üzenetére
Ha a legfrisebb Vibered van, akkor abban már lehet biztonsági mentést készítteni sd kártyára, újratelepítésnél vissza lehet állíttani az üzeneteket. Nekem is volt olyan, hogy nem működött az aktiváló kód, ha jól emlékszem a kód alatt van olyan hogy "Nem működik a kód?" vagy valami ilyesmi, arra rákattintva hívja a viber automatát, ott egy néni angolul bemondja a kódot, nálam működött. Nem számláztak külföldi hívást, ha esetleg ez tartana vissza.
-
törölt tag
válasz
lgvelho #3929 üzenetére
Nekem is eljátszotta már ezt egyszer. Ugyan ez történt (annyi kivétellel,hogy nekem normális merülés volt.) amit leírtál és linkeltél. Én a viber sz@rakodására fogtam. Addig nem tünt el a jelzés amíg nem tettem töltőre,azóta sem jött elő. De ha megnézed minden alkalmazásra azt írja hogy állítsam le,vagy töröljem😃
3909 viktorhu Hát én nem értek egyet. Tény amit mondtál a ram felhasználásról igaz,de ezt az userek gerjesztik,a gyártók meg kihasználják. Egyszer komentelte valaki hogy nincs ideje megvárni amíg ujra betölt egy oldal. Aha,és miről késik el??? Ez simán felfogás és már kényelmi kérdés,hogy az embernek mindig a legjobb kell. Másik user meg hótra fikázza a telefont és a gyártót,mondom ha ennyire rosz miérz ezt vetted... hát mert erre telik. Jah?! Akkor már fikázni kell?Azt,amire pl az A3-at kitalálták tökéletes,csak ugye soha semmi nem elég jó nekünk.
És itt a vége részemről. -
cigam
titán
válasz
lgvelho #3729 üzenetére
GPS test bevállt alkalmazás, a tesztvideókon is gyakran feltűnik.
Milyen beállításon volt a helymeghatározás? A menü mélyén van egy "Helyadatatok mód" (Segbe billenteném a magyar ferdítés csinálóit) Itt be lehet állítani, hogy mit(és hogyan) használjon helymeghatározásra.
- Nagypontosságú (GPS+wifi)
- Akkumulátorkímélő (wifi+mobil)
- Csak a készülék(GPS) -
gekkoXT
senior tag
válasz
lgvelho #1014 üzenetére
Egyetértek maximálisan.
Számtalna apróság van ami gagyi.Pl az hogy a gyári basic alkalmazások közül egyik meghagyja a fejlécet (óra, akku, értesítési sáv), a másik meg nem. Totál randomban.
Ilyen kis glitch pl az, hogy ha töltőn van a telefon, és elindítod a Gmailt, a fejléc akku ikonban levő kis fekete villám megmarad egy pillanatra amikor felanimál az app, majd átvált pirosra az app fejléce így láthatóvá válik az egész fehér fejléc feliratozás.Egyik alkalmazás szépen felanimálva csúszik a fejléc alá, másik direktbe befédel késéssel.....
Valamint a szarul elválasztott szavak,,,,, Beállítások menüben a gyorsbeállítás ikonoknál.
Valamint a lenyitott értesítési sávban a gyors kapcsolódás gombról kétoldalt lelógó felirat. -
szemesi69
addikt
Mennyi a kijelző idő? Az a lényeges. Ha elmegy 1.5 napot 5-6 óra kijelzővel az elég jó, nálam volt ilyen kit-kat alatt, vagy 2.5 nap 4 és félóra kijelző idővel. De ezt lollival is hozza, persze megfelelő beállítással. Jónak mondható, kérdés mi fut közben, wifi-adat kapcsolat, szinkronizálás? De alapjában a kijelző idő a fontosabb, ha 1.5 nap alatt hoz 5-6 órát az elég jó.
-
szemesi69
addikt
Ez nem butaság kérdése, gondolom nem a fő érdeklődési köröd. Használod amire való. Biztos vannak dolgok amiket magasabb fokon tudsz mint én. Nekem ez a hobbim évek óta sokat olvasok a témában, de például rootolni nem vagyok hajlandó már nem érdekel, régen csináltam azt is, de nem látom értelmét, nincs rá szükségem. A frissítéssel nem vesztettél semmit ha a grafikája nem zavar. Már több mint 1 hete használom a lollit, és semmi hibát nem tapasztaltam. Sokat netezek rajta, és gyorsabb a net része mint volt.
-
törölt tag
Esetleg szinkronizáld a névjegyeket a gmail fiókkal. Az a legbiztosabb.
Ám, hogy van a Samsung-nál? Megjelenik a frissítés és utána arra nem szoktak kiadni valami javítást? Ilyenkor a verziószám minimálisan eltér.
Nyilván akkor van erre szükség, ha nem teljesen hibátlan a szoftver.Sony-m volt az utóbbi 3 évben, és ott mikor kijött a lolli 2 napra rá a hivatalos oldalukon már kint is volt a cikk, hogy jön a frissítése valamikor, és az új verziószám.
Tehát mi most kaptunk egy jó lollit, de akkor a köv. android megjelenéséig semmit se kapunk??
Egyébként s6-os háttereket jó minőségben honnan lehet letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest