- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoXT
senior tag
válasz
milanfan #4570 üzenetére
Smart tv-vel több lehetőség is van.
1. Youtube alkalmazást telepítsd a tv-re és utána a telefonon elindított youtube alkalmazásból párosítani tudod a kettőt, utána pedig egy gombnyomással "át tudod rakni" az adott youtube videót a tv-re. magától elindul a youtube alkalmazás és betölti a telefonon elindított videót, amit a telefonról is tudsz vezérelni (hangerő, tekerés, megállítás, playlist)2. Screen mirroring:
TV- source menüjéből kiválasztod a screen mirroringot, ezután bekapcsolod a mobilon ugyanezt, futhat miracast néven is.
Megkeresik egymást, és már meg is jelent a tv-n a mobil képek. Kicsit sötétebb szerintem, meg van kis késés a mobil kijelzőjéhez képest, de egy videónál a tv-n látható kép szinkronba van a hangjával, szóval minden szuper.Ha ugyanezt alkalmazáson keresztül akarod akkor próbáld ki a Samsung Smart View alkalmazást
3. Távirányító alkalmazás
Van egy csomó, lehet kísérletezni. Mivel az A3-on nincs IR, ezért olyan kell, ami wifin megy, ha van ilyen. Ezt sosem próbáltam még. -
szemesi69
addikt
válasz
milanfan #4346 üzenetére
Erre gondoltál?
"A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Hátrányok:
Internet nélkül is működő GPS még jobb lenne, de ezt biztosan csak a drága készülékekbe teszik bele."Konkrétan marhaságot írt az illető, ugyanis a gps simán megy internet nélkül, nekem elhiheted 2015 április óta használom, de mint már említettem, bármelyik okos telefon amiben van gps, megy internet nélkül.
-
szemesi69
addikt
válasz
milanfan #4343 üzenetére
Szia!
GPS szabadban biztos jó működik, én csak navigációra használtam offline, az általad kérdezett programot nem használtam, de szerintem bármelyik gps programot tudod használni, ami kompatibilis a telefonnal. Aki azt mondta, hogy nem, az mivel indokolta? A gps megy rajta internet és adatkapcsolat nélkül, ez szinte minden okos telefonon így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged