-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
Hétvégén frissítettem a telefont és ma lefagyott. 3 gomb nyomva tart 10 s ig aztan ujra indult.
nem tudom mitől volt, nem csináltam vele semmi szokatlant, de én nem szeretem az ilyet. -
sherlock82
senior tag
Tegnap frissített nekem a vodás a3-som.
Teljesen új lett a menü, nagy ikonok. Előszőr megijedtem hogy ez meg mi ?!
Aztán kezdtem megszokni. Azt egyébként hogy lehet megcsinálni hogy ne a kedvenc telefonszámok legyen az első képernyőn hanem az ahol mutatja az időt , kint van a naptár stb... ? -
sherlock82
senior tag
Kérlek segítsetek. Pár napja azt csinálj a telefonom h ha a számítógépemre letöltök egy képet az is megjelenik a telefonomon a képeknél. hiába törlöm le róla mindig ujra ujra ottvan. az a kép a számítógépen és a telefonon is rajta van az is 2 x - 3 x is megjelenik. mi lehet csinálni ?
-
sherlock82
senior tag
A telefonom mostanában eljátssza h naponta 2 - 3 x újraindul, szerintetek ez mitől v , mert kezd zavaró lenni ?
-
sherlock82
senior tag
Arra közbe rájöttem h nincs reset hanem a gombok egyszere megnyomása volt a megoldás.
Én ősszel vettem, sose csinált még ilyet, remélem nem lesz több ilyen. -
sherlock82
senior tag
Érdekes....
A napokban a népligetben ültem mikor azt vettem észre h a 40 % os aksin lévő telefonom kikapcsolt. Pékségbe, Ujsághonál , pénzváltónál kértem töltőt azt gondoltam lemerült de semmi, be se kapcsolódott. majd a buszon egy srác mondta h az egyik pici lyuknál van a reset. persze ez se jött be. se a rotringgal,se gémkapoccsal nem indult újra, amit az egyik utastól kértem. aztán mikor mind 3 gombot nyomtam egyszerre jópár másodpercig akkor újra indult , és boldog voltam.
elég nagy procedúra volt ez az egész, nem is értem ez h történhetett. pedig 1 - 2 alkalmazás van csak rátelepítve, se extra dologra nem használom.
-
sherlock82
senior tag
Érdeklődnék h nektek is csinál e olyat a telefon h hív valaki, de nem jelzi ki ill. a hívó félnek azt jelzi h foglalt vagy pedig ki van kapcsolva a telefon ? Újraindítás után ezt természetesen megszűnik a telefon jól működik, csak ez elég zavaró...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged