- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
Na majd meglátjuk milyen lesz
Ahogy látom a 2017es is inkább megnőtt és rondább lett. Ezt a hátsó üveget meg felejtsék már el mert a 2016oson is nagyon ronda lett. Ennek a régebbinek van stílusa de az újaknak már nincs :/ rondák!
Csak a kamerája tetszik :/ meg hogy arra biztos lesznek frissítések.
A 1.5GB ramból két generáció után lett 2GB :/ ez azért nem egy eget rengető változás főleg hogy a ram kezelése olyan jó a telefonnak, hogy ez a 1.5 is elég.
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
Szia!
Elméletileg itt is ugyanúgy meglehet csinálni.
Ha van mentésed a mentés és visszaállítás menüpontnál, bepipálva minden, akkor visszatudod rakni nagy részét, de nem javaslom. Ha már gyári visszaállítást csinálsz és nem akarsz problémát, akkor alapról lakd be újra.
Ha már visszaállítást akarsz, gondolom oka van, na már most ha valami problémás, a mentéssel azt is visszateszed, ezért jobb újra belakni, igaz macerásabb de jobban jársz. -
szemesi69
addikt
Próbálj vele beszélni cigam, szerintem ő tud segíteni neked. A smart bankot használom én is, de csak egyenleget nézek vele. A QR kódos részét nem ismerem, nem próbáltam még, én soha nem utalok. De szerintem a telefon tudja, nincs semmihez kötve az otp-s leírás szerint, inkább valami beállítás gond lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest