Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz perge666 #4040 üzenetére
Nos a miniregényedből nem derűlt ki végülis mit választottál, nem nevezted meg, de gyanítom hogy egy A3 as boldog tulajdonosa lettél. Gratulálunk, jó választás volt. Kérdésedre a válasz pedig, hogy van rá lollipop (jajj majdnem lalipoppot írtam), az enyémen már az 5.0.2 fut, ez elérhető számodra is.
-
Zso83
tag
válasz perge666 #4040 üzenetére
Szia perge!
Ne aggódj! Nem fogsz csalódni az új Iphone 6-ban... (csak vicc volt)
Szóval komolyra fordítva a témát, valóban nagyon masszív, reszponzív és elegáns ez az A3-as. A kedves fórumtársak is megírták, hogy van rá Lollipop.
Egyébként nekem is hasonló volt az elvárás a vásárlásnál, mint neked: 4,5-es kijelző, fém ház és a kompakt méret.
Szóval használd egészséggel, nem hiszem, hogy csalódást fog okozni a telefon.Üdv!
[ Szerkesztve ]
"Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."
-
szemesi69
addikt
válasz perge666 #4084 üzenetére
A telekomnál is 1+1 év van. 1 év teljes körű a 2+ik év már korlátozott. Én a helyedben regisztrálnám a következők miatt. Ha ne adj isten garis problémád van és leadod a telekomnál az minimum 2 hét mire visszakapod. Viszont ha itt [link] regisztrálod, igénybe tudod venni a prémium assistance [link] szolgáltatást, magyarán előre egyeztetett időpontba a lakásodra jön futár a készülékért és el viszi szervizbe, ha elkészült ugyan úgy visszahozza a futár, addig is cserekészüléket igényelhetsz, ez nem ér meg egy regisztrációt?
Xiaomi redmi note 12 pro
-
bepe79
addikt
válasz perge666 #4433 üzenetére
Magával a telefonnal nem is (belsőleg), csak a Samsung által használt anyagminőséggel vagyunk többeken is elégedetlenek.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
AliasB
senior tag
válasz perge666 #4433 üzenetére
Üdv!
Nekem is ilyen telefon van egy ideje szerintem teljesen jó kis telefon. Viszont én is le akarom cserélni de nem maga a telefon miatt hanem ki akarom próbálni az almás telefont. A telefon maga szupi de az android már annyira nem. Nincs rá frissítés sem aztán nem is biztonságos meg bár mit letöltök alkalmazást az bezavar neki (reklámok, beállítások mindenbe) de aztán ki tudja milyen az almásított telefon. Lehet még ennél is rosszabb majd kiderül.Járj nyitott szemmel.
-
PACSA75
őstag
válasz perge666 #4438 üzenetére
Az az igazság hogy én teljesen kiszipolyozom a telefonjaimat. Minden be van kapcsolva rajta állandóan: gps, mobilnet, bluetooth, stb. Okosórával összekapcsolva dolgozom rajta, és utazom vele navit használva. Sajnos nem bírja. Még az órámmal is szétkapcsol ha belépek más aplikációba, a gps elveszti a jelet, és még az egyetlen játék, amit játszom, a Clash of Clans sem megy simán rajta az utolsó frissítés óta. Ennyi mindenhez kevés az 1gb ram. Én hibám, rosszúl választottam. A 1,5 gb ramos sem bírna el azzal amire én használom. Szerényebb körülmények között tökéletes telefon. Amit én most használok, octacore, 2gb rammal, ez a nekem való, meg sem nyekken a fennebb említett összes funkció egybeni használatával sem.
[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
válasz perge666 #5269 üzenetére
Itt a 2015 A3-ról beszélünk, már mindegyikre van 6-os, voda első, második T-mobil volt, pár napja a telenor is frissült, és a kollégák, most töltik a frissítést a függetlenre.
2016.09.14 óta van a sammobilon T- mobil 6.0.1 [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
raisen89
csendes tag
válasz perge666 #5430 üzenetére
Természetesen az idei, 2016-os A3 és A5 között megy a dilemma, és nem a régebbi verziókra vágyom!
4,7" vs 5,2" is nagy kérdés számomra. Ahogy néztem élőben az A5-ös hatalmas telefonnak tűnik, ami amúgy netezésre, játékra, facebookra és hasonlókra tökéletes, viszont hatalmas...
-
szemesi69
addikt
válasz perge666 #5446 üzenetére
Nekem is vol S2, előtte S, az S4 minim egy szívás volt, kb. 4 hónap alatt 6 szerviz, mire csere utalványos lett, na ennyit a megbízhatóságról így lett A3-m 2015 áprilistól, amit a fiam örökölt, eddig hibátlan Szóval samuból is ki lehet fogni hibásat , most egy kicsit eltértem a márkától, egy P8 LITE van, ez sem rosszabb és jóval olcsóbb is
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
Én 13
csendes tag
válasz perge666 #6048 üzenetére
Passz..
Amennyire emlékszem , mindig bemondta az időt .Csak most angol nyelven teszi sajnos.
Gondoltam hátha van valami megoldás , törlés és újratelepítés nem megy , kényszerleállítás nem megy , nem tudom mit lehetne..
Bár ha nálad nem is mondja be az időt , akkor nem egyszerű kérdést tettem fel úgy látom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest