Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskkas
tag
válasz
perge666 #6228 üzenetére
Kosz az ajanlast de elsore igy probaltam es olyan lehetetlen es kitorolhetetlen appokat adott amitol alig tudtam megszabadulni. Az egyik schreen on nak megvettem a pro kulcsat is de az is skin hirdeteseket dob fel es telepiteseket ad. Gondoltam valakinek van jol bevalt es hasznalhato applikacioja.
-
AliasB
senior tag
válasz
perge666 #6202 üzenetére
Az S8 nem olyan széles így nem az
Az én igényem az annyi, hogy ne legyen tapsifon és ilen szép legyen, mint a 2015ös A3as. Ez is megszületett látod
Szóval nem lehetetlen ez a 2 dolog
De az s8as is megszületett csak épp egy havi fizetést elvinne ami kicsit sok :/
Néztem most még az LG Q6ost de annak a hátulja elég topára sikerült amúgy egész jónak tűnik 70e körül. -
AliasB
senior tag
válasz
perge666 #6200 üzenetére
De a P8 egy szintén 2015ös modell azt sem tudom kapni-e még valahol. De ha még kapni is akkor is régi és még nagy is :/ az is tipikus tepsifon (72mm széles) Nem szeretnék 70mm-nél szélesebbet. És régebbi modellt sem ahol fennáll az a veszély, hogy nem is kap többet újabb rendszert. Ha lehet 2017es modellnél régebbi ne legyen. Samsungéknál ez eléggé leszűkíti a dolgokat. Ott az S8 de az meg baromi drága.
-
Én 13
csendes tag
válasz
perge666 #6048 üzenetére
Passz..
Amennyire emlékszem , mindig bemondta az időt .Csak most angol nyelven teszi sajnos.
Gondoltam hátha van valami megoldás , törlés és újratelepítés nem megy , kényszerleállítás nem megy , nem tudom mit lehetne..
Bár ha nálad nem is mondja be az időt , akkor nem egyszerű kérdést tettem fel úgy látom
-
-
szemesi69
addikt
válasz
perge666 #5446 üzenetére
Nekem is vol S2, előtte S, az S4 minim egy szívás volt, kb. 4 hónap alatt 6 szerviz, mire csere utalványos lett, na ennyit a megbízhatóságról
így lett A3-m 2015 áprilistól, amit a fiam örökölt, eddig hibátlan
Szóval samuból is ki lehet fogni hibásat
, most egy kicsit eltértem a márkától, egy P8 LITE van, ez sem rosszabb és jóval olcsóbb is
-
raisen89
csendes tag
válasz
perge666 #5430 üzenetére
Természetesen az idei, 2016-os A3 és A5 között megy a dilemma, és nem a régebbi verziókra vágyom!
4,7" vs 5,2" is nagy kérdés számomra. Ahogy néztem élőben az A5-ös hatalmas telefonnak tűnik, ami amúgy netezésre, játékra, facebookra és hasonlókra tökéletes, viszont hatalmas...
-
PACSA75
őstag
válasz
perge666 #4438 üzenetére
Az az igazság hogy én teljesen kiszipolyozom a telefonjaimat. Minden be van kapcsolva rajta állandóan: gps, mobilnet, bluetooth, stb. Okosórával összekapcsolva dolgozom rajta, és utazom vele navit használva. Sajnos nem bírja. Még az órámmal is szétkapcsol ha belépek más aplikációba, a gps elveszti a jelet, és még az egyetlen játék, amit játszom, a Clash of Clans sem megy simán rajta az utolsó frissítés óta. Ennyi mindenhez kevés az 1gb ram. Én hibám, rosszúl választottam. A 1,5 gb ramos sem bírna el azzal amire én használom. Szerényebb körülmények között tökéletes telefon. Amit én most használok, octacore, 2gb rammal, ez a nekem való, meg sem nyekken a fennebb említett összes funkció egybeni használatával sem.
-
AliasB
senior tag
válasz
perge666 #4433 üzenetére
Üdv!
Nekem is ilyen telefon van egy idejeszerintem teljesen jó kis telefon. Viszont én is le akarom cserélni de nem maga a telefon miatt hanem ki akarom próbálni az almás telefont. A telefon maga szupi de az android már annyira nem. Nincs rá frissítés sem aztán nem is biztonságos meg bár mit letöltök alkalmazást az bezavar neki (reklámok, beállítások mindenbe) de aztán ki tudja milyen az almásított telefon. Lehet még ennél is rosszabb
majd kiderül.
-
szemesi69
addikt
válasz
perge666 #4084 üzenetére
A telekomnál is 1+1 év van. 1 év teljes körű a 2+ik év már korlátozott. Én a helyedben regisztrálnám a következők miatt. Ha ne adj isten garis problémád van és leadod a telekomnál az minimum 2 hét mire visszakapod. Viszont ha itt [link] regisztrálod, igénybe tudod venni a prémium assistance [link] szolgáltatást, magyarán előre egyeztetett időpontba a lakásodra jön futár a készülékért és el viszi szervizbe, ha elkészült ugyan úgy visszahozza a futár, addig is cserekészüléket igényelhetsz, ez nem ér meg egy regisztrációt?
-
Zso83
tag
válasz
perge666 #4040 üzenetére
Szia perge!
Ne aggódj! Nem fogsz csalódni az új Iphone 6-ban...(csak vicc volt)
Szóval komolyra fordítva a témát, valóban nagyon masszív, reszponzív és elegáns ez az A3-as. A kedves fórumtársak is megírták, hogy van rá Lollipop.
Egyébként nekem is hasonló volt az elvárás a vásárlásnál, mint neked: 4,5-es kijelző, fém ház és a kompakt méret.
Szóval használd egészséggel, nem hiszem, hogy csalódást fog okozni a telefon.Üdv!
-
PACSA75
őstag
válasz
perge666 #4040 üzenetére
Nos a miniregényedből nem derűlt ki végülis mit választottál, nem nevezted meg, de gyanítom hogy egy A3 as boldog tulajdonosa lettél. Gratulálunk, jó választás volt. Kérdésedre a válasz pedig, hogy van rá lollipop (jajj majdnem lalipoppot írtam), az enyémen már az 5.0.2 fut, ez elérhető számodra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest