- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
z123456z
őstag
válasz
cidalain #3924 üzenetére
Igen, bejönnek a futó alkalmazások miniatürjei, és hiába érintem hosszan a lakatolni kívánt alkalmazást, nem a lakat jön elő, hanem az alkalmazás adatok. Ha röviden érintem, értelemszerűen megnyílik. Nem tudom, érthető e? Tehát a futó alkalmazás miniatűr képét érintem hosszan, és nem azt csinálja, amit kellene. Eddig pedig így működött, a másik telefonomon is így működik. Frissítve lett 12.5.2-re, Global stabil, ha számít. És van egy app, ami lakatolni akarok, mert az "X" bezárja azt is.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
cidalain #3798 üzenetére
Pedig lehet hardveres hiba, mert G4-nél is elég sok embernek volt ilyen. Vagy a kijelző, vagy az alaplap csere oldotta meg. Már nem tudom, melyik.
#3799 Bzs77 : Én már régóta mondom a feleségemnek, mert néha csinál hülyeségeket a teló, de ugye ahhoz minden szart le kéne menteni róla, ahhoz meg nincs kedve, meg ideje. Meg néha figyelmeztetnem kell, hogy legalább hetente indítsa újra azt a k telót.
-
z123456z
őstag
válasz
cidalain #3760 üzenetére
Dehogy nyomtam elsők között. Amikor sorra jelentek meg a hibák, ki is kapcsoltam az automatikus frissítést. Aztán úgy nézett ki, hogy a full gyáriaknak nem jelentkezik probléma, így frissítettem. Nem kellett volna.
Viktor0610
Tulajdonképpen igazad van, felindulásból nyilatkoztam. Ezt én rettenetesen olcsón vettem ( 8k ), és most van 4 kártyám aminek lejárt a hűség, gondoltam kiharcolok megint egy jó vételt. De a telócseréktől pont úgy idegenkedem, mint a gyári visszaállítástól.
-
Aurig@
őstag
válasz
cidalain #3418 üzenetére
Folyamatosan használják, főleg a lányom a suli miatt, ezen keresztül tanul, két PC-t nem veszek. Tökéletesen és hibátlanul működik neki. Feleségem pedig munkahelyén csak wifit használ, otthon szintén. Négy telefon lóg a routeren állandóan, egyik sem dobja el a netet, sem a két Note 8, sem a Note 8 Pro, sem pedig az enyém, stabilan működnek.
Az lehet, hogy az övében rossz a chip. -
vtboy
csendes tag
válasz
cidalain #3270 üzenetére
Én is azzal próbálkoztam először. Mindent frankón beállítottam, de sajnos nekem nem jelzett semmit (sem hívást, sem üzenetet). Azt töröltem, aztán feltettem a True Edge-t, azzal ugyanaz a helyzet, végig paraméterezem, aztán hiváskor nem mutat semmit. Tudsz esetleg valami beállítási huncutságot ami segíthet rávenni, hogy működjön.
-
viktorhu
veterán
válasz
cidalain #3210 üzenetére
Ez már kiderült korábban, hogy ha digis neten vagy, akkor eléred a belső digis ip címeket. Amikor válaszoltam, akkor a wifis infó még nem volt kint, csak az, hogy digiről elérhető (persze a wifi is lehetne digis). Mivel ez egy ismert és visszatérő szituáció, hogy a nat miatt csak digiről éri el valaki a saját hálózatát, ezért egy ránézést megér a dolog.
-
viktorhu
veterán
válasz
cidalain #3061 üzenetére
Pedig tényleg sok múlik a kábelen - nekem nagyon sokszor kellett már azért kábelt cserélnem, mert a google térkép még működött, a waze már nem, mert elvesztette a pozíciót.
Egyébként kipróbáltam olyan telefonnal többször is az AA-t, amiben nem jó a GPS, megközelítőleg sem talál pozíciót, mert nincs benne csatlakoztatva a GPS antenna.
Android Autora csatlakoztatva a google térképpel mégis hibátlanul navigál, a waze-zel viszont természetesen össze-vissza dobál.
Van is egyébként fenn a waze-nél egy feature request, hogy ők is csinálják meg ezt, hogy az autó fejegységének a gps-ét használják, mint a google térkép.
-
ktmt
aktív tag
-
BRobee
tag
válasz
cidalain #2708 üzenetére
Hello Cidalain,
Pontosan hasonlo szempontok alapjan keresek IPS kijelzos telefont es a note 8-on akadt meg a szemem. Probaltam mar a pro 9-et, de tulsagosan nagy, nehez, kenyelmetlen hasznalni, ezert ugrottam erre. Viszont sokat fotozok, ezert van javaslatod esetleg atlagosan picit jobb keszulekre? (Amoled nem johet szoba, fejfajasom van tole) Vagy marad az atlagos kamera es rendeljem ezt? Jah es tapasztalatod szerint, a 4GB eleg a miui-nak? Nem laggol? Koszi!
-
porker
tag
válasz
cidalain #2703 üzenetére
Ehh!
Van amikor a PowerBank nem megoldás. ... A legegyszerbb példa, hogy egy kirándulásra rendszeresen eszük ágában sincs elvinni vagy ha igen akkor elfelejtik
Egyébként jó is, hogy említed a kamerát! Mennyire lépi át az átlagot? Vagy semennyire?
Neked mi az ebben a telefonban ami miatt ilyet használsz? -
porker
tag
válasz
cidalain #2693 üzenetére
Ha állandóan bizergálják, akkor le lehet meríteni 8 óra alatt.
Hát ez az! Manapapság egy gyerek ezen kapja a házi feladatot, ezen meetingeél a zoomon az osztályfőnöki órán, tölti ki a tesztet, stb. Ha nem tud 5 óra SOTot akkor ez sem jó.
De minden Xiaominál van mostanság egy rakás bug: mi a frászt lehet egy kölyöknek venni? -
miqlas
őstag
válasz
cidalain #2558 üzenetére
... természetesen mindenkinek mások az igényei és az elvárásai, így biztos vagyok benne, hogy sokaknak megfelel, amit a gyári szoftver lõ, nekem nem opció. Az én szememnek túl erõs a felületek összemosása, és a Gcam-hez viszonyítva a dinamika is szûkebb!
Lehet, hogy a MIUI 12-vel érkezõ szoftver hoz ebben elõrelépést, de azt nem biztos, hogy a mi telefonjaink (RN7, RN8T) megkapja ...Az lenne a furcsa, ha a gyári kamera app. nem lenne fent a telódon
Amúgy nálam az elõzõ kettõn kívül a ProCam és az Open Camera is fent van.
-
miqlas
őstag
válasz
cidalain #2549 üzenetére
Ez valóban faja, még úgy is, hogy picit bemozdult!
Nekem RN7-em van, így az általam használt Gcam nem mûködik RN8T-vel (fel sem települ)!
Persze egyre több barátomnak, kollégámnak van RN8T-je vagy RN8-a, nekik segítettem és nyomoztam ki a legjobban használható Gcam verziót ezzel a típussal. Ez pedig Wichaya portja, abból is az utolsó három
Korrektül lehet váltani a kamerák között és mind nappal, mind este remek fotókat lehet vele lõni -
MeroM
senior tag
válasz
cidalain #2507 üzenetére
Bocsánat , szóval a munkám ide belépek fotokat csinálok tobb menupontba. Majd elküldöm. Ha két fotó közt több idő telik el / vagy beletelefonálnak kiléptet a login képre. Ezzel nincs is baj. A baj az hogy eltünnek azok a képek amiket addig csináltam, és kezdhetem elöröl a képek készítését. Pár hete csinálja a teló chrome böngészőből
(eddig nem tüntek el, visszaléptem az oldalra és folytathattam)
-
qge
aktív tag
válasz
cidalain #2111 üzenetére
+1
Manapság már annyi felhasználói felület van, hogy érdemes kicsit utánanézni, pár yt videót megnézni, hogy jó lesz-e ez nekünk, mielőtt kidobjuk rá a pénzünket. Ez így van sok területen, telefonokkal, számítógépekkel, autókkal, stb.
A Miui ilyen, az IOS más, a vegytiszta Android megint más. Szerencsére majd' mindenre van alternatíva. Azért használd egészséggel. -
kisszee
csendes tag
válasz
cidalain #2051 üzenetére
Köszönöm a segítségedet a témában! Végső elkeseredettségemben az lett, hogy éltem a garanciával (áprilisban vettem a telefont). Kicsit aggódtam, mert bootloadert nyitottam abból a célból, hogy majd kipróbálom a MIUI Globalt, azonban a garanciára nem volt hatással, ennek ellenére nem vállalok felelősséget, hogy mások is ilyen eljárásban részesülnek, tehát, ha nem vagy biztos magadban, ne csinálj ilyet!
Ha lehet ilyet mondani, akkor a garanciális szervizzel viszont nagyon jó tapasztalatom van. Előző héten péntek délelőtt vitték el, a mai nap reggelén pedig már a kezemben volt. Egy szó, mint száz: főpanel csere oldotta meg a problémát, most tökéletesen működik. -
pdave
aktív tag
válasz
cidalain #2057 üzenetére
Így van, közben az sms-et megoldottam az SMS Backup+ app-al, a gyári email app szerencsére működik, az volt a legfontosabb (azt nem is írtam
), a tárcsázót meg még nem vette észre, hogy nem MIUI-s
Amúgy ez elég nagy kib****s, hogy kötelező lett a Google cuccokat használni, és vagy nem indul el a MIUI app, vagy nem lehet alapértelmezetté tenni. Direkt azért maradtunk a Xiaominál, mert ezt szokta meg. Na mindegy, ez van.
-
-
kisszee
csendes tag
válasz
cidalain #2043 üzenetére
Ezt még el is fogadom. Igazából az érdekes, hogy a CIT menüben levő Accelerator nyugalmi helyzetben, asztalon az alábbi értékeket mutatja (nem tudom, hogy mi a normális, őszinte leszek; ha valaki esetleg képben van, véleményezné?). Az értékek kerekítettek:
X: 0
Y: -8 (ennek nem 0 közelinek kéne lenni?)
Z: 10Illetve, ha a bekapcsolom a "Forgatást", akkor a menüben semmilyen szinten sem akar álló helyzetbe visszaállni. Szerintem ez nem normális.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- PlayStation 5
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest