- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzs77
tag
Nem tudom. Nem értek hozzá,csak olvastam hogy több poco-nál meg redminél tönkre ment,ilyen tüneteket okozva,mint neked. Meg asszem ha fullra lemerítik akkor utána helyre jön. Úgy emlékszem az aksi szalagkábelét is leszokták húzni. Ha magához tér akkor pedig nem szabad többet újraindítani,csak ki-bekapcsolni,mert újrakezdi.
-
Bzs77
tag
Akkor ez a bootloop -os dolog nem kerüli el ezt a telót sem. Az egész redmi széria érintett. Úgy tudom a töltésvezérlő megy bennük gallyra. Kiváncsi lennék ,hogy akiknél előjött azok a gyári gyorstöltővel etették? Én akksi kímélés miatt is lassan töltöm a telókat. Hátha használ.
-
Bzs77
tag
válasz
SkyLine3000 #3801 üzenetére
M|g sem működött.Faktori lett belőle. 🤪
-
Bzs77
tag
Most kivettem belőle az SD kártyát. Egyenlőre műkszik.
-
Bzs77
tag
válasz
SkyLine3000 #3795 üzenetére
Szia. Nekem azt kezdte el csinálni,hogy eltűnt a zárolt képernyő.Ha beállítok pin kódot akkor felold anélkül,hogy kérné. Ha újlenyomatot adok hozzá de nem avval oldom fel hanem gombal,akkor is. Ha törlöm az újlenyomatot akkor is felold az újlenyomat olvasóval. Ismét FR jön.😒 Ugyan az a szofver van az enyémen is.
-
Bzs77
tag
Okés.Köszönöm a segítséget,majd kezdek vele valamit.
-
Bzs77
tag
Sziasztok.Olyan problémám van,hogy van itthon egy D-link kameránk,ha házon kívül megakarom nyitni a hozzá tartozó alkalmazást,akkor lecsökken az adatforgalom 0-ra,és nem tölti be a kamera képét.Minden másnál van adatforgalom,csak ennél az alkalmazásnál nincs.A szolgáltató vodafon.Digis kártyával nem csinálja.Minden be van állítva,kártya csere,factory is volt.A kártya foglalatot is cserélgettem,változatlan minden.Másik telefonokban nem csinálta ezt a régi kártya sem.Azt szeretném kérdezni,hogy akinek xiaomi kamerája van otthon,és vodás kártyája annak is csinálja ezt a teló?Ha nem akkor légyszi írja meg hogy melyik az a típus,mert olyat vennék.Köszi.
-
Bzs77
tag
Sziasztok.Csináltam egy factory resetet és nem találom,hol lehet beállítani,hogy a home gomb hosszú nyomásra lezárja a kijelzőt.Aki tudja kérem segítsen.Köszi.
-
Bzs77
tag
Sziasztok.Tudja valaki, hol lehet letiltani az androidos gombokat minden alkalmazásnál, külön-külön?Tegnap még megvolt,ma már nem találom.🙂
-
Bzs77
tag
válasz
Zoli bácsi #2946 üzenetére
Igen,a régi van rajta,és akkumulátorkímélőt sem használom.Így is brutál az üzemidőm,iphone se után.
-
Bzs77
tag
Szia.Igen ezt tudom,de màs androidos telókon,megjelennek az értesítések a zàrolt kijelzőn is,kis ablakokban.Onnan meg is lehet nyitni őket.Azthittem itt is így lesz.Esetleg ha a beüzemeléskor,mikor rákérdez,nem az androidos felületre nyomok rá,hanem a miui-ra,akkor sem elérhető ez a funkció?Ha igen,akkor inkább nyomok egy fr-t és újrakezdenén.
-
Bzs77
tag
Sziasztok.Tegnap szert tettem egy ilyen telóra,az euronics-ban.Eddig tetszik(bàr paràztam tőle).Mèg ismerkedem a rendszerrel,ezèrt kèrdeznèlek titeket,hogy a llezàrt kèpernyőn,hogy lehetne beàllítani azt,hogy megjelenjenek az èrtesítèsek.Ahol tudtam megadtam neki az engedélyeket,de ez nem elèg neki.Ha tudja valaki a választ,kérem ossza meg velem.Előre is köszönöm.MIUI Global 11.0.7 Stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Óvodások homokozója
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged