-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivopapus
tag
válasz
Stylewars_kp #2149 üzenetére
Valamelyik külföldi fórumon azt olvastam, hogy hónap vége, jövő hónap eleje.
-
ivopapus
tag
Valaki, aki xiaomi.eu romot használ twrp-vel, tudna csinálni egy twrp mentést és feltölteni valahova? Az enyém elveszett és most szopok vele, mer perpill se gép se Windows. Mert avval 30 perc alatt meglenne.....
-
ivopapus
tag
válasz
Flowtation #1861 üzenetére
OTP simple+Erste Pay . Tökéletesen teszi a dolgát.
-
ivopapus
tag
1. Az érzékelőt tisztán tartva nekem nem volt ilyen bug, ettől függetlenül váltottam EU romra mert a miui tarcsázó szimpatikusabb.
2. A rom felpakolása semmi extra tudással nem jár, kb 15 perc alatt kész van, ha megvan a bootloader nyitás.(ez 1 hét)
Garanciavesztéssel nem jár, ha esetleg szervizes, vissza rakod az eredeti romot és kész. -
ivopapus
tag
válasz
Zoli bácsi #1571 üzenetére
A nevjegyhez rendelt csengőhang nálam sem működött. Ezért váltottam a xiaomi.eu romra. Ott a "mijau" tarcsazo névjegy üzenetküldő úgy működik ahogy kell. Lehet neked is megoldás lehet.
-
ivopapus
tag
Használ valaki RevOs-t?
Kíváncsi lennék véleményekre. -
ivopapus
tag
válasz
vitezlejszlo #1364 üzenetére
A global és az EU rom nem ugyanaz. Egyébként igen, nyugodtan vedd meg!
-
ivopapus
tag
Nekem is megvan 😁😁😁
Szerelem elsőre 😁😁😁😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged