- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
handrash #2374 üzenetére
Semmi gondom nincs a MIUI 12 - Android 10 párossal. Bár a fogyasztás némileg magasabb,de ezzel a hardverrel bőven jó. Ahogyan én használom, két nap kényelmesen megvan. Ez egy Xiaomi.eu portolt rom, konkrétan hiba nélkül. Persze, hogy az "igazi" milyen lesz, az kérdés...
-
Lacopapi
addikt
Hm.ez milyen-melyik rom? Ha itt nincs akkor a beállítások- további beállítások alatt kellene lennie. Abban az esetben,ha nyomva tartva bármelyiket cserélhető a sorrend,akkor sajnos csak ennyi van,de ez szokatlan lenne.
littlerock... híváslista-balralent három fektetett vonal-beállítások -advanced settings -caller ID .... legalábbis 12-es miuiban. -
Lacopapi
addikt
válasz
Stylewars_kp #2172 üzenetére
Másik launchert nem is mertem említeni...a Nova az egyik legjobb,anno én is megvettem.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Tökimanó #2170 üzenetére
Más témában más a mappa alapszíne is,azt pedig,hogy ne a mappába lépjen vissza, nem tudod változtatni,mint ahogyan az ikonfeliratokat sem (legfeljebb új mappánál). Megoldás lehet még custom rom felrakása,van olyan amelyben üzenetek az üzenetek... mellesleg emlékeim szerint a xiaomi.eu romban sem messages-ként szerepel.
-
Lacopapi
addikt
Ma este nyitok
-
Lacopapi
addikt
válasz
z123456z #2134 üzenetére
Jónéhány gcamot megnéztem,olyant sajnos nem találtam,amelyik mindhárom hátlapival jóban lenne (ettől még lehet,hogy van). Egyiknél sem volt összeakadás a gyárival.
[link] ő kifejezetten erre a készülékre készíti a gcam változatokat. Amúgy nagyjából mindegyik jobb kicsit,mint a gyári,ez tény. Én elvagyok a stock-al is... -
Lacopapi
addikt
-
Lacopapi
addikt
Üdv mindenkinek,most jutottam hozzá egy ilyen telóhoz,ismerkedünk egyelőre - persze a Xiaomi nem ismeretlen,de ezt a készüléket még csak óvatosan körbejárom...Mate 10 lite - ot váltott. Jelenleg android 9 - MIUI 11 van rajta,májusi biztonsági csomaggal. Vodától vettem,de független,ahogyan elnézem
Mindenesetre tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged