- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy4591
csendes tag
válasz
handrash #2374 üzenetére
Én csakis a Playstation Remote Play miatt várom az Android 10-et. Sajnos a Sony fejlesztői voltak olyan "kedvesek", hogy kisebb androidon nem engedélyezték a Dualshock 4 használatát a programban. Pedig más játékokban simán működik bluetoothon keresztül, meg ugye az Microsoft xcloudja is támogatja, de a Sony valamiért elengedte a kisebb droidos telókat. Érthetetlen...
-
Lacopapi
addikt
válasz
handrash #2374 üzenetére
Semmi gondom nincs a MIUI 12 - Android 10 párossal. Bár a fogyasztás némileg magasabb,de ezzel a hardverrel bőven jó. Ahogyan én használom, két nap kényelmesen megvan. Ez egy Xiaomi.eu portolt rom, konkrétan hiba nélkül. Persze, hogy az "igazi" milyen lesz, az kérdés...
-
cidalain
veterán
válasz
handrash #1777 üzenetére
Hú csomó helyen adni kellett engedélyt az appnak.
Hozzá férhessen a lábmérethez is nagyjából, induljon a rendszerrel, az akkumlátorkímélőt is ki kellett kapcsolni az adott apphoz.
Meg még egy fontos a Beállítások/ további beállítások/ Kisegítő lehetőségek/ További letöltött szolgáltatásoknál is állítsd Be az appnál. (Nekem csak a menedzser függetlent engedi, a világításkezelőt nem, de ez lehet hogy csak opyan telóknál menne, ahol eleve van noti Led)
És fontos, ami nálam elmaradt, hogy teló restart. -
mackosajt
addikt
válasz
handrash #1646 üzenetére
Én meg nem szoktam ész nélkül mindent telepíteni, mint ez az illető.
A gyári visszaallitast követően minden úgy van, ahogy itt írták. Lehet egyedi csengőhangot beallitani.
Szóval user error eset volt.
Samu beállítások átvétele, meg vagy 20-30 felesleges alkalmazás telepítése.
Érdekes mód az SMS is megjavult nála. -
Fortclay
csendes tag
válasz
handrash #1497 üzenetére
Hát igazából nekem ma egy hete van fent a Havoc és minden problémámat megoldotta. Direkt nem írtam egyből, bár így egy hét távlatában is kérdéses, hogy releváns-e. Viszont a telefon ébreszt rendesen, nem fagy le töltés közben és nem melegszik. Nem omlik össze a rendszer, nincs UI-méretezési probléma, megkapom az értesítéseket, le tudom tenni a hívásokat és most csak azokat soroltam, amik nálam problémák voltak gyári rendszer alatt. A featureöket nem is említem, a 10-es gesztus vezérlése (számomra) mérföldekkel jobb.
-
Trooper82
senior tag
válasz
handrash #1442 üzenetére
Nekem is a napokban jelent meg a volte, pedig elvileg nem volt aktiválva. Én telenoros vagyok, elképzelhető, hogy aktiválták mindenkinek. Hívás közben is működik a hd hang, úgyhogy valahogy aktiválva lett. Ha hívás közben 4g jelet látsz, nem vált vissza 3g-re akkor nálad is működik.
-
jFox
addikt
-
Oldman2
nagyúr
válasz
handrash #785 üzenetére
Bocs, ez át lett rakva a Haladó topik összefoglalójába.
Visszaraktam ide is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LEGO klub
- Airsoft
- iPhone topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged