- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
hellboy.4591 #3707 üzenetére
de nekem csak a néma üzemmód kell, nem a DND. Emlékeim szerint azt is lehetett külön időzíteni.
-
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #3705 üzenetére
Én most nem találom az időzíthető néma módot. Eddig volt...
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Nekem semmi problémát nem okozott a frissítés, kivéve, hogy néhány alkalmazás nem vette fel a sötét módot, pl. a két otp-s alkalmazás és a fb. De megoldotta, hogy átváltottam világos módra majd vissza sötétre. Az ujjlenyomat kérés viszont most is láthatatlan. Több hibát nem tapasztaltam. -
Flowtation
őstag
válasz
aprokaroka87 #3671 üzenetére
ok, akkor semmi huncutság nincs benne. Még nem frissítettem, mert csak mobilnet van, azon nem szivesen tolnám le.
Köszönöm! -
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Lehet volt már, én nem tudom.
A telón most MIUI global 12.0.4 stabil verzió van fent (QCXEUXM). Rámentem az ellenőrzésre, erre V12.0.2.0.RCXEUXM verziót jelez újnak. Ez most mi? Mi a különbség a két betűkombináció között? A régió Magyarország.
Köszi előre is. -
Flowtation
őstag
válasz
Tökimanó #3520 üzenetére
Szerintem ezt alkalmazásonként kell beállítani, már amelyik tudja. Szokott olyan lenni app téma módnál, hogy igen/nem/a rendszer beállításától függ, tehát ha alapból sötét a telefon kompletten, de az appnál ezt nemre állítod akkor az nem lesz az. Remélem érthetően írtam le.
-
Flowtation
őstag
válasz
Patrik191419 #3471 üzenetére
Mikor meglett a telefon, kb egy éve, akkor én is beállítottam és jól is működött. De azóta nem használtam, mostanában bekapcsoltam megint és az volt az eredmény, hogy még maszkban is feloldott.
Szerintem ez szoftveres hiba lehet, közben volt egy főverzió váltás, itt lehet az eb elhantolva. Én is kikapcsoltam, egyrészt ezért, másrészt idegesített, hogy mindig feloldott ha rá akartam nézni az órára, tudom, hogy ki lehet kapcsolni, de akkor meg ujjlenyomattal v mintával ugyanúgy kell mókolni. -
Flowtation
őstag
válasz
Tökimanó #3391 üzenetére
Nekem ugyanez van, azért nem tudsz kilépni, mert szerintem kell az applikációnak a folyamatos futás. Asszem fel is dobja indításkor, hogy miket kell be illetve kikapcsolni, hogy a teló ne lője ki az appot. Egyébként nekem is eléggé zabálja az akksit, de szerintem ez inkább a BT kapcsolat.
-
Flowtation
őstag
válasz
Capt'n Panda #3378 üzenetére
Szia!
Attól függ, melyik kezében tartja, mert a közelségi szenzor hülye helyen van, az egyik oldalon jól működik (asszem bal) a másikon viszont nem mindig, ezért felold a képernyő és füllel simán lehet némítani. -
Flowtation
őstag
-
Flowtation
őstag
Nálatok jól működik a messenger? Nekem most nem küldi az üzeneteket, vagy ha igen akkor is úgy jelzi, mintha nem ment volna el...A simple is szarakodik, bár állítólag azoknál van a gond, nem nálam...
-
Flowtation
őstag
Első körben kapcsold ki a mobilnetet, wifit, BT-t majd kapcsold be a repülő módot. Kicsivel képőbb csináld ezt ugyanígy visszafelé, de a BT ne legyen bekapcsolva és így mérj egyet.
Sajnos sok helyen olvastam, hogy a BT és WIFI nem szeretik egymást, mivel egy fizikai eszközön (?) vannak, emiatt lehetnek ilyesmi problémák. Én ezt miui 11 alatt tapasztaltam, most már 12 van, még nem teszteltem. -
Flowtation
őstag
és viktorhu:
Nekem mindent beállított a telefon reset után. Lehet választani, hogy régi telóról költözöl, email címet állítasz be vagy teljesen újként szeretnéd használni. Én beléptem email-el és minden appot, névjegyet, bizbaszt beállított. Kivéve az ébresztési időpontokat, ezért reggel majdnem elaludtamde ezen kívül minden megvan.
-
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #2910 üzenetére
Ha már buborékos akkor leszedheted nyugodtan, legalabb kiderul hogy tenyleg attol rossz e az érzékelő, amugy is flipes tokod van, az vedi a kijelzot.
Amugy nekem is uvegfolia van rajta, de nem bubis, igaz ez samu a50re valo folia. -
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #2906 üzenetére
Ha innen nézzük a képet, akkor az előlapi kamerától jobbra van, napfényben bizonyos szögből észre lehet venni. De az is lehet, hogy pont az érzékelőre esik a fólia vége. Emiatt vannak olyan problémák is amikor bal kézzel telefonálva felébred a kijelző, míg a jobb füleden tartva jól működik.
-
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #2903 üzenetére
Van fólia a kijelzőn? Ha igen, esetleg nincs ott a közelségérzékelő környékén feljőve vagy levegősödve? Mert ha igen, az tud ilyeneket okozni.
Más:
Én se bírtam magammal, tegnap frissítettem a telót, nekem is úgy sikerült, hogy először svájci régió a 11.0.11-hez, majd ez után már magyar régióval is felkínálta a 12-t.
Pár tapasztalat:
- szebb, animáltabb lett a menü. Néha megdöccent, illetve pár alkamazás és a beállításokban való keresés során lassú volt. Viszont ma reggel csináltam factory resetet, ezért ezek megoldódni látszanak
- Testre szabhatóbb a kinézet, pl. van már ikonméret állítás, asszem eddig ez nem volt.
- végre jól jelennek meg a fb értesítések, nekem legalábbis eddig rossz volt, most jó és már az értesítés is alkalmazkodik a témához (világos/sötét)
- designosabb lett pár funkció, pl a tárhely kijelzés, ilyenek
- a wifi vs bluetooth problémát még nem tudom sikerült-e megoldaniuk, mivel csak ma volt FR ezért azt délután tudom megírniÖsszességében jónak tűnik az update, persze még nincs sok tapasztalat, bízom benne, hogy így marad vagy jobb lesz.
-
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #2885 üzenetére
Én nézegetem folyamatosan, de semmi. Igaz én régiót nem állítottam (csak kipróbálás szintjén, akkor észre is vette de nem indítottam el) és 11.0.9.0 global PCXEUXM vant fent, tehát full gyári. Kezdek arra gyanakodni, hogy esetleg erről nem frissül?
-
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #2866 üzenetére
Biza, igazi úriember!
Gery1987:
Tehát ami itthon a xiaomi redmi note 8, az kint csak xiaomi note 8? -
Flowtation
őstag
Nem tudom mennyire valid oldal, meg sima 8rol van benne szó, de úgy néz ki megint elakadt a frissítés:
link -
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #2851 üzenetére
Érdekes. en is átraktam, fel is jott, de ugyanúgy csak a 11es végű, es csak 2 rendszeralkalmazas frissites.
Meg kivarok, orulnek neki ha full gyari allapotban menne le a frissites is, ertsd ne kelljen régiót valtani, bar nem tudom, hogy ez miben valtoztat. -
Flowtation
őstag
válasz
mr.tamasbiro #2464 üzenetére
Szia!
Beállítások, itt felül beirod hogy sim, erre kiad egy olyat hogy sim kártya lezárása. Itt kell kikapcsolni, ehhez kell a pin kód. -
Flowtation
őstag
válasz
viktorhu #2436 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom. Én azt vettem észre, hogy nem mindegy melyik kezemben van a teló. Jobb kézzel szinte soha nem éled fel a képernyő, ballal viszont igen, amit annak tudok be, hogy az érzékelő az előlapi kamerától jobbra helyezkedik el, ezért bal kézben telefonálva könnyebben kerül ki takarásból a szenzor. Ezt sajnos meg kell szokni.
Egyébként a nejem a huawei p smart 2019-esével bármikor megcsinálja ezt a trükköt, szóval nem egyedi. -
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #2304 üzenetére
nincs mit!
-
Flowtation
őstag
válasz
Luck Dragon #2272 üzenetére
a szám nélküli hívásokra gondolsz? Vagy olyanokra akik idegen számról hívnak és le akarod tiltani azt a számot?
Előbbinél: biztonság app->tiltólista->beállítások (fogaskerék jobb fent)->hívás tiltólista->itt kiválasztod, hogy mit szeretnél tiltaniUtóbbinál: a hiváslistában hosszan nyomsz a néven=számon-> felugró menüben pedig tiltás/spam bejelentés
Remélem erre gondoltál.
A daciát meg hajtsad -
Flowtation
őstag
válasz
spiderpig820 #1862 üzenetére
Mindenféle terminállal használod? Mik a beállítások? Elvileg nekem is menne, de mégse mindig.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Valaki használja az nfc-t otp simple alkalmazással? Ha igen, működik rendesen? Nekem nem igazán, illetve elég hektikusan. Egyszer tudok pl. italautomatánál vásárolni, de nem mindig, ugyanúgy pl. gyógyszertárban vagy a boltban. Esetleg más alkalmazás? -
Flowtation
őstag
válasz
kisszee #1653 üzenetére
Egyelőre nem, viszont azt megfigyeltem, hogy nem mindegyik fb értesítés ilyen. Nem tudom, hogy az értesítés típusától függ e.
Én 4x-ről váltottam és tény, hogy ebben több a bug, legalábbis amit itt olvasok. Nekem ezek még nem jöttek elő, eddig csak ez az értesítéses dolog ami van, persze ez nem egy nagy gond, együtt lehet vele élni. Viszont amiket itt olvasok, abból már jó pár igen idegesítő lehet, megértem, hogy csalódást okoz. Én úgy gondolom, hogy ez a telefon nem a legolcsóbb kategória, persze mihez képest, de azért remélem észbe kapnak a xiaominál, és a következő frissítés rendben lesz.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Nektek hogyan jelennek meg a facebook értesítések? Nekem olyan, mintha nem lenne elég nagy a téglalap, amiben a szöveg van, pl. egy születésnapos értesítésnél az elején van egy emoticon aminek az alja nem látszódik, meg a szövegnek pont az aljáig ér a négyzet. Azt hittem a sötét mód miatt van, de a világosnál is ilyen:
-
Flowtation
őstag
válasz
estikornel #1464 üzenetére
Minőséget nem tudom, én most samu a50-esre való fóliát tettem rá, éppen hogy de elég, a redmi felirat alsó részéig ér, a széleken oké. Én innen rendeltem régebben, illetve most tokot: https://tok-shop.hu/
-
Flowtation
őstag
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Szombat óta van nekem is egy 8t, egy note 4x-et váltott. Remélem ezzel is barátok leszünk. A kérdésem a gcam-ra vonatkozna. Az összefoglalóban egy mgc.6.1(wyroczen) apk van, viszont itt volt már több ajánlás mgc(parrot43) 7.x verziókra is. Na most a zárójelben levő nevek azok az adott gcam verzió fejlesztői?
Amit én letöltöttem abban viszont nem találom azokat a beállításokat, amik az összefoglalóban vannak. Olyat se, amit Makoj24 fórumtárs írt, hogy hogyan lehet váltogatni a kamerák között.
Szóval, akkor most melyik verzió (vagy fejlesztő) ajánlott?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest