- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
#01993216 #1994 üzenetére
Nem lehet hogy a VoLTE be van neked kapcsolva?
Ha ez be van, akkor a híváskor az LTE hálózatot használja, és nem a GSM-et. Nyilván ha az LTE átvált 3G-re akkor el tudom képzelni, hogy megszakad. Kapcsold ki a francba hogy híváskor csak a GSM hálózat menjen. (Beállítások, Sim kártyák és mobilhálózatok, Sim kártyák beállításainál válaszd ki a kártyád, majd itt lesz legalul egy VoLTE használat menüpont) -
lac10
csendes tag
válasz
#01993216 #1994 üzenetére
nálam a digi gyenge, az a második kártyám, és én azt vettem észre hogy baromi lassan vált a g-k között. a diginél a 2g és a 4g van csak, de több másodperc amíg áteszi a fene. nem telefonálok rajta, csak látom.
ugyancsak mai érdekesség: rajta feküdtem konkrétan a telefonon a heverőn amikor jött egy hívás. kibányásztam a telót, rajta hogy ne takarjam el vagy valami ilyesmi figyelmeztető felirat. és bármit próbáltam, el nem ment volna, úgyhogy a kikapcsológombbal el kellett utasítanom a hívást, (erre eltűnt végre), majd visszahívnom az illetőt.
mintha bizonyos dolgoknak túl kicsi prioritást adnának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest