- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyi51
senior tag
válasz
hellboy4591 #3813 üzenetére
Érdekes, nekem a Note 9 Pró van, most frissítettem fel, de nincsen az az opció. Fenébe, hogy nem tudnak egyszerre mindent kitalálni, mért kell ennyire szétbontani a telefonokat.
-
Adamis
őstag
válasz
hellboy4591 #3813 üzenetére
Hmm. Eddig nem. Rálestem - automatikusan bekapcsolt állapotban volt. Mindegy, hagytam..
-
.Sziszi.
tag
válasz
hellboy4591 #3503 üzenetére
Nem értem, miért kell betűtípus beállításhoz régiót váltani, a magyar miért nem tudja.
A kiválasztás tényleg nem az igazi, a képek nem mutatnak túl sokat. A méretbeli eltérés is zavaró, az is inkább beállítva látszik.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
hellboy4591 #3477 üzenetére
Android 11-re elég kevés esély van.
Ha csak nem vonják össze a Miui 12.5 frissítéssel.
-
ktmt
aktív tag
válasz
hellboy4591 #3468 üzenetére
Frissítettem, egyelőre semmi gáz, minden müxik.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
hellboy4591 #3426 üzenetére
Fasza, erről eddig nem tudtam.
Azt tudom, hogy a 12.0.2.0 a legújabb, de abból nem találtam letölthető OTA pakkot akkor, amikor a hozzászólást írtam. Azóta már van az is.
De jó, hogy ez előjött, mert ma jön hozzám is egy RN8T, még nem tudom milyen ROM verzióval.
-
enduser333
csendes tag
válasz
hellboy4591 #3352 üzenetére
Köszi az ötletet! kicsit félek ettől, mert nem tudom, hogy csináljam a backupot. Elméletileg a google ment mindent, címeket, beállításokat, kivéve, hogy összekever anyámmal.
Komolyan, anyu telefonján látszanak az én címeim is, pedig más a fiókunk... Egyszer már volt factory resetem, az eléggé involuntary volt, úgy lefagyott az 5A, hogy már azt hittem, kuka. Akkor eltűnt az összes cím, a gugliból is úgy látszott, hogy törölte magát a 200 név... de utána, kb 2 hét alatt, minden visszajött, apránként. Nem, nem tudom, hogy történt. Teljesen paranormális ez nekem.
Miuit nem használom, mert onnan egyszer kizárt, és sosem derítettem ki, hogy miért. Inkább hanyagolom, a felhő ingyenes része úgyis betelt a korábban még rögzített hívásokkal. Meg tuti, hogy ő is összekever majd anyámmal.
Ha másért nem, a zenelejátszás elnyúlásáért lehet, hogy nekimegyek a resetnek, mert így a zenehallgatás kizárt lett, és az is fájó pontom.
-
Zebu
addikt
válasz
hellboy4591 #3313 üzenetére
oh köszi, mobilon nem láttam
-
Cyrin
addikt
válasz
hellboy4591 #3308 üzenetére
Felraktam, majd figyelem hogy viselkedik.
Januári biztonsági csomag. -
Cyrin
addikt
válasz
hellboy4591 #3306 üzenetére
melyik módszerrel raktad fel, és melyik letöltést OTA vagy Recovery?
-
Blamazs
senior tag
válasz
hellboy4591 #3304 üzenetére
Milyen frissítésre gondolsz?
-
.Sziszi.
tag
válasz
hellboy4591 #3151 üzenetére
-
Lazika
senior tag
válasz
hellboy4591 #3143 üzenetére
Köszi. Megprobaltam. De azt irja h sorry, de nem tudja flashelni. Mindjart foldhoz vagom.
-
Lazika
senior tag
válasz
hellboy4591 #3141 üzenetére
Nem értek hozzá. Első xiaomi telefonom. 11.0.10- van rajta. Fel is frissítettem minden alkalmazast. Uj frissítést nem talál az általad ajánlott régiókkal sem.
-
Blamazs
senior tag
válasz
hellboy4591 #2949 üzenetére
Lehet hogy a 12.1 tartalmazza, de érdekes hogy a régebbi Note7 készülékünkön ott van, és működik.
-
aminat
tag
válasz
hellboy4591 #2740 üzenetére
Kérésre tettem ide.
-
Nozy82
tag
válasz
hellboy4591 #2700 üzenetére
Így már érthető
Erre nem is gondoltam
Köszi...
-
Tökimanó
senior tag
válasz
hellboy4591 #2690 üzenetére
Nekem eddig nem jött értesítés de nem is bánom. Még a végén képes lennék felrakni. Így van időm és várom a fórumokba azok véleményét,tapasztalatát a 12 -ről akik felrakták már.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hellboy4591 #2678 üzenetére
Kontroller szerintem más eset, mert az nekem más készüléknél sem mindig csatlakozik automatán. Xbox one kontroller. Droidon és iOS -en.
Többi dolog az mindig simán csatlakozik.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hellboy4591 #2666 üzenetére
Szerintem várható volt. Majdnem a frissítési bejelentés pillanatában kiderült, hogy tolódik határozatlan ideig. Azóta csak annyi volt, hogy tesztelik. Semmi más. A többi csak spekuláció, megfoghatatlan tartalom nélkül.
Xiaomi esetében szinte mindig ez a jellemző. Kimókolják a build.prop -ot aztán betesznek egy kamu képet.
Egyébként üdv. mindenkinek.
-
z123456z
őstag
válasz
hellboy4591 #2601 üzenetére
Ezen már többszörösen túl vagyok, az eredmény minden esetben ugyanaz sajnos. Egy dolgot nem próbáltam még, a gyári visszaállítást. Nem akarok mindent újratelepíteni meg beállítható, pedig lehet, hogy megoldaná.
Szerintem ez egy bug. Ezért is várom már a MIUI 12-t, hátha. Marha bosszantó állandóan a leb...st hallgatni, hogy minek rakom le, mielőtt felvennék. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
hellboy4591 #2585 üzenetére
-
cidalain
veterán
válasz
hellboy4591 #2530 üzenetére
annyira nem bonyolult, viszont van egy kínja, ami miatt nem vettem meg. de a free verziót továbbra is használom
-
Cyrin
addikt
válasz
hellboy4591 #2528 üzenetére
Nem erőltetem, csak kipróbáltam, mert ha megy akkor viszont tökéletes a feladatra.
-
MeroM
senior tag
válasz
hellboy4591 #2505 üzenetére
-
szaboi6512
őstag
válasz
hellboy4591 #2491 üzenetére
Köszönöm szépen
-
eron009
tag
válasz
hellboy4591 #2485 üzenetére
Köszi, sikerült a frissítés Indiai régióval
-
kaosz86
aktív tag
válasz
hellboy4591 #2480 üzenetére
Thanks for the hint!
Mekkora tré ez a xiaomi :D
Majd elköltözöm krikettföldére, hogy rendeltetésszerűen lehessen használni a telefont.Legalább tudok majd beszélgetni a helyi erőkkel, hogy hey bro xiomni cheeted us, no miuiu12 they promiss, shame on xiomi...ésatöbbi...aztán iszunk egy pohár tehénhugyot és lenyugszunk.
-
eron009
tag
válasz
Hogy kell a régiót átállítani? :) 11.0.9.0-ról frissítenék 11.0.11.0-ra, innen letöltöttem az PCXEUXM verziót de a frissítő nem engedi telepíteni
-
Monster2310
újonc
válasz
Köszönöm
Indonéziára állítottam és egyből meg is kaptam a frissítést.
-
gabby123
tag
válasz
hellboy4591 #2398 üzenetére
Igen nekem felajánlotta bár a 11.0.10 est nem ajánlotta fel azt manuálisan raktam fel.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
hellboy4591 #2393 üzenetére
Én is megkaptam, inkább ne frissítsek?
-
Ramo
tag
válasz
hellboy4591 #2393 üzenetére
Így már érthető... Akkor folytatódik a várakozás a Miui 12-re...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
hellboy4591 #2369 üzenetére
Ez nagyon gáz.
-
törölt tag
válasz
hellboy4591 #2369 üzenetére
Kösz a választ.Bár érdekes, gagyilovag azt írta, hogy a neje telefonjára 16-án este megjött az Android 10.Igaz az Redmi 8.Na majd megkapjuk akkor egyszer csak mi is.
-
Trooper82
senior tag
válasz
hellboy4591 #1430 üzenetére
Fogalmam nincs...
-
H2o-pok
senior tag
válasz
hellboy4591 #1001 üzenetére
"ki szoktam kapcsolni szinte mindent. Wi-fi, mobilnet, szinkronizálás, rezgés. Aztán bekapcsolom az akkukímélőt meg a ne zavarjanak módot." Àáá.... ezt tuti viccnek szántad. Most itt 2020 ban, 4ezres aksival..... ezzel akarsz spórolni. Ne viccelj màr.. Akkor az Energizer telefont kellett volna megvenned, amiben 10ezres aksi van.
-
dave987
aktív tag
válasz
hellboy4591 #999 üzenetére
Nálad azért kevés % a google mert sokat játszottál és az a képernyővel együtt arányában sokkal nagyobb fogyasztó. Míg másnak aki csak elböngészget csetelget kicsit 2 napig egy töltésről annak a fogyasztásban arányában nagyobb rész marad más dolgoknak. Ennyi. Ez nem olyan hogy valakinek többet eszik a g.p.sz. valakinek meg kevesebbet.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
hellboy4591 #1001 üzenetére
Bocs,de van értelme ennyit szórakozni vele? Én csak ne zavarjanak módra állítom és kész. Minden más bekapcsolva marad.GPS, mobilnet, rezgés,Wifi,Bluetooth,szinkronizálás ugyanúgy van hagyva mint napközben. 3-4 % a fogyasztás. Ezért érdemes? Persze nem vagyunk egyformák.
-
Olavi
tag
válasz
hellboy4591 #999 üzenetére
Szabad tudni mennyit merül nálad egy éjszaka alatt a telefon?
(olyan éjszaka, amit alvással töltesz természetesen , de mindenesetre nem telefonhasználattal
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged