- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojtix
tag
Tegnap a millió+1 ROM, WIPE DATA és újraindítás után egyszer csak elindult, már régiót stb. választottam amikor megint azt írta, hogy lemerült (miközben előtte 80%-t írt) és kikapcsolt...
Majd megnézem, hátha sikerül teljesen lemeríteni, majd feltölteni, akkor mit csinál. Valószínűleg az akku jó, mert már kínomban bekapcsolt fastboot-s kijelzővel ment 30 percet és meg sem röccent. Egy ilyen panelt még berendeltem és meglátjuk mi van vagy nincs... -
viktorhu
veterán
Írd be a google keresőbe, hogy what is my ip
Amit kiír, azt hasonlítsd össze a router webes felületén található wan ip címmel.Ha a kettő egyezik, akkor nem vagy natolva (rendes netes ip-d van), ha nem egyezik, és pl. 10.x.x.x az ip címed, akkor belső digis ip-d van, kérésre kivesznek a nat alól.
-
cidalain
veterán
-
Zoli bácsi
őstag
Nem neked is az a probléma hogy az ultraerős akkumulátorkímélőt használod?
Mert próbálgatom, ha az be van kapcsolva, akkor sajnos nem jelzi a hívásokat sem egyebeket a zárolási, sem a kezdőképernyőn, csak a tárcsázóba belépve látható hogy kerestek.
Akkumulátorkímélő nélkül jó, tehát látszik a zárolási képernyőn is hogy ki keresett.
Szerintem majd javítják.
Nekem még a fényerő automatikus állítása akadozik ha kilépek az ultraerős akkumulátorkímélőből, eléggé sötét a kijelző.
Amúgy ezzel az ultraerős akkumulátorkímélővel napok alatt merült 30%-ot, tehát most esett 70% alá a töltöttsége..Jó nem is nagyon használtam.Szerkesztés: Elnézést, most látom hogy neked a régi rendszer van, nem frissítettél az új MIUI ra Android 10-el. Szóval nem lehet ez a gondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile (ARPG)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest