- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojtix
tag
Tegnap a millió+1 ROM, WIPE DATA és újraindítás után egyszer csak elindult, már régiót stb. választottam amikor megint azt írta, hogy lemerült (miközben előtte 80%-t írt) és kikapcsolt...
Majd megnézem, hátha sikerül teljesen lemeríteni, majd feltölteni, akkor mit csinál. Valószínűleg az akku jó, mert már kínomban bekapcsolt fastboot-s kijelzővel ment 30 percet és meg sem röccent. Egy ilyen panelt még berendeltem és meglátjuk mi van vagy nincs... -
viktorhu
veterán
Írd be a google keresőbe, hogy what is my ip
Amit kiír, azt hasonlítsd össze a router webes felületén található wan ip címmel.Ha a kettő egyezik, akkor nem vagy natolva (rendes netes ip-d van), ha nem egyezik, és pl. 10.x.x.x az ip címed, akkor belső digis ip-d van, kérésre kivesznek a nat alól.
-
cidalain
veterán
-
Zoli bácsi
őstag
Nem neked is az a probléma hogy az ultraerős akkumulátorkímélőt használod?
Mert próbálgatom, ha az be van kapcsolva, akkor sajnos nem jelzi a hívásokat sem egyebeket a zárolási, sem a kezdőképernyőn, csak a tárcsázóba belépve látható hogy kerestek.
Akkumulátorkímélő nélkül jó, tehát látszik a zárolási képernyőn is hogy ki keresett.
Szerintem majd javítják.
Nekem még a fényerő automatikus állítása akadozik ha kilépek az ultraerős akkumulátorkímélőből, eléggé sötét a kijelző.
Amúgy ezzel az ultraerős akkumulátorkímélővel napok alatt merült 30%-ot, tehát most esett 70% alá a töltöttsége..Jó nem is nagyon használtam.Szerkesztés: Elnézést, most látom hogy neked a régi rendszer van, nem frissítettél az új MIUI ra Android 10-el. Szóval nem lehet ez a gondod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ANNO 1800
- Xbox Series X|S
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő