Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bojtix
tag
Tegnap a millió+1 ROM, WIPE DATA és újraindítás után egyszer csak elindult, már régiót stb. választottam amikor megint azt írta, hogy lemerült (miközben előtte 80%-t írt) és kikapcsolt...
Majd megnézem, hátha sikerül teljesen lemeríteni, majd feltölteni, akkor mit csinál. Valószínűleg az akku jó, mert már kínomban bekapcsolt fastboot-s kijelzővel ment 30 percet és meg sem röccent. Egy ilyen panelt még berendeltem és meglátjuk mi van vagy nincs... -
viktorhu
veterán
Írd be a google keresőbe, hogy what is my ip
Amit kiír, azt hasonlítsd össze a router webes felületén található wan ip címmel.Ha a kettő egyezik, akkor nem vagy natolva (rendes netes ip-d van), ha nem egyezik, és pl. 10.x.x.x az ip címed, akkor belső digis ip-d van, kérésre kivesznek a nat alól.
-
cidalain
veterán
-
Zoli bácsi
őstag
Nem neked is az a probléma hogy az ultraerős akkumulátorkímélőt használod?
Mert próbálgatom, ha az be van kapcsolva, akkor sajnos nem jelzi a hívásokat sem egyebeket a zárolási, sem a kezdőképernyőn, csak a tárcsázóba belépve látható hogy kerestek.
Akkumulátorkímélő nélkül jó, tehát látszik a zárolási képernyőn is hogy ki keresett.
Szerintem majd javítják.
Nekem még a fényerő automatikus állítása akadozik ha kilépek az ultraerős akkumulátorkímélőből, eléggé sötét a kijelző.
Amúgy ezzel az ultraerős akkumulátorkímélővel napok alatt merült 30%-ot, tehát most esett 70% alá a töltöttsége..Jó nem is nagyon használtam.
Szerkesztés: Elnézést, most látom hogy neked a régi rendszer van, nem frissítettél az új MIUI ra Android 10-el. Szóval nem lehet ez a gondod.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Horgász topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest