- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
. 1-1 Redmi 9T és Redmi Note 8T. Az automatikus frissítés kikapcsolva,jelzés mindig jön a frissítésekről. Nem csak a rendszer hanem az összes app frissítésről. Amit akarok azt frissítem amit nem azt hagyom. Nem mellesleg, nem biztos hogy mindig jó ha frissítesz mindent. Elég sokszor előfordul hogy rosszabb lesz frissítés után. Én inkább várok és egy idő után ránézek az értékelésekre és véleményekre.
-
ZN1980
csendes újonc
Megnéztem a régi LG G6-omon, ugyanazzal a google fiókkal (ergó ugyanazok a beállítások), jönnek az automatikus frissítések maguktól.
Vajon a Xioami miért kapcsolja ki az automatikus szoftverfrissítést??? Van itt valami hátsó szándék? Mert egy hétköznapi felhasználó manuálisan nem frissít appokat az szinte 1000 százalék...így meg a biztonsági hibák nem lesznek befoltozva.... -
hellboy.4591
csendes tag
Nálunk a családban egyetlen egy Xiaomi sem frissül automatikusan mindegy hogy van beállítva. Tesómnak Redmi Note 9 Pro-ja van, asszonynak Mi A1, nekem Note 8t, de egyik sem frissül. Elsőnek google play store bugra gyanakodtam, de így kizártam ezt a lehetőséget. De mondjuk nem is érzem hátránynak néha hogy nem frissülgetnek a programok maguktól. Az utóbbi időben volt elég sok bugos frissítés, pl. Webview, chrome, így ezektől megkímélem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest