Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
. 1-1 Redmi 9T és Redmi Note 8T. Az automatikus frissítés kikapcsolva,jelzés mindig jön a frissítésekről. Nem csak a rendszer hanem az összes app frissítésről. Amit akarok azt frissítem amit nem azt hagyom. Nem mellesleg, nem biztos hogy mindig jó ha frissítesz mindent. Elég sokszor előfordul hogy rosszabb lesz frissítés után. Én inkább várok és egy idő után ránézek az értékelésekre és véleményekre.
-
ZN1980
csendes újonc
Megnéztem a régi LG G6-omon, ugyanazzal a google fiókkal (ergó ugyanazok a beállítások), jönnek az automatikus frissítések maguktól.
Vajon a Xioami miért kapcsolja ki az automatikus szoftverfrissítést??? Van itt valami hátsó szándék? Mert egy hétköznapi felhasználó manuálisan nem frissít appokat az szinte 1000 százalék...így meg a biztonsági hibák nem lesznek befoltozva.... -
hellboy.4591
csendes tag
Nálunk a családban egyetlen egy Xiaomi sem frissül automatikusan mindegy hogy van beállítva. Tesómnak Redmi Note 9 Pro-ja van, asszonynak Mi A1, nekem Note 8t, de egyik sem frissül. Elsőnek google play store bugra gyanakodtam, de így kizártam ezt a lehetőséget. De mondjuk nem is érzem hátránynak néha hogy nem frissülgetnek a programok maguktól. Az utóbbi időben volt elég sok bugos frissítés, pl. Webview, chrome, így ezektől megkímélem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest