- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisszee
csendes tag
válasz
cidalain #2051 üzenetére
Köszönöm a segítségedet a témában! Végső elkeseredettségemben az lett, hogy éltem a garanciával (áprilisban vettem a telefont). Kicsit aggódtam, mert bootloadert nyitottam abból a célból, hogy majd kipróbálom a MIUI Globalt, azonban a garanciára nem volt hatással, ennek ellenére nem vállalok felelősséget, hogy mások is ilyen eljárásban részesülnek, tehát, ha nem vagy biztos magadban, ne csinálj ilyet!
Ha lehet ilyet mondani, akkor a garanciális szervizzel viszont nagyon jó tapasztalatom van. Előző héten péntek délelőtt vitték el, a mai nap reggelén pedig már a kezemben volt. Egy szó, mint száz: főpanel csere oldotta meg a problémát, most tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest