Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabolcs2
csendes tag
válasz
MATEO6600
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Őszintén megmondom, az ilyen "részleges" backupban én sem bízok annyira, mint egy totális rendszerklónozásban (pl Windowsra. Acronis), ami bitről-bitre mindent lemásol. Persze, ha létezne is, most ez utóbbival sem mennék sokra, hiszen nincs mit visszaállítani, nincs "etalon" Android 10-em, ami eddig tökéletesen működött volna.

Igazad van, itt azért nem olyan hosszadalmas a folyamat, mint egy új Win-nél mindent újratelepíteni. Minden beállításról készül screenshot és ahol lehet, kiexportálom amit lehet, így valóban szűz rendszer lesz az új rendszer.. Persze a backupnak így is van értelme, jól jöhet az még.
-
Szabolcs2
csendes tag
válasz
MATEO6600
üzenetére
Nem csináltam, nem gondoltam, hogy szükséges, azt hittem, tökéletes a "migrálás".
Gondolom, az azt jelenti, hogy van egy szűz oprendszered és mindent telepíthetsz újra, nem?Ha igen, annak nem örülnék...
A rendszer "backup" fájlaiból jól visszaállíthatóak az alkalmazások, vagy érdemes mindent újratelepíteni? -
miqlas
őstag
válasz
MATEO6600
üzenetére
Nekem RN7-em van, ezért én Parrot-féle Gcam-et használok! Az idézetben ajánlott beállításokkal szebb lesz az elkészült fotó! A 4K, ha van olyan tv-d, szebb képet ad, tehát érdemes azt használni! A frame rate, meg ha kadenciahelyesen akarod megjeleníteni, amúgy is felesleges 30 fps felett ...
-
miqlas
őstag
válasz
MATEO6600
üzenetére
Gcam: olvass vissza!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom, az azt jelenti, hogy van egy szűz oprendszered és mindent telepíthetsz újra, nem?
A rendszer "backup" fájlaiból jól visszaállíthatóak az alkalmazások, vagy érdemes mindent újratelepíteni?