- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabolcs2
csendes tag
válasz
MATEO6600 #3067 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Őszintén megmondom, az ilyen "részleges" backupban én sem bízok annyira, mint egy totális rendszerklónozásban (pl Windowsra. Acronis), ami bitről-bitre mindent lemásol. Persze, ha létezne is, most ez utóbbival sem mennék sokra, hiszen nincs mit visszaállítani, nincs "etalon" Android 10-em, ami eddig tökéletesen működött volna.
Igazad van, itt azért nem olyan hosszadalmas a folyamat, mint egy új Win-nél mindent újratelepíteni. Minden beállításról készül screenshot és ahol lehet, kiexportálom amit lehet, így valóban szűz rendszer lesz az új rendszer.. Persze a backupnak így is van értelme, jól jöhet az még.
-
Szabolcs2
csendes tag
válasz
MATEO6600 #3065 üzenetére
Nem csináltam, nem gondoltam, hogy szükséges, azt hittem, tökéletes a "migrálás".
Gondolom, az azt jelenti, hogy van egy szűz oprendszered és mindent telepíthetsz újra, nem?
Ha igen, annak nem örülnék...
A rendszer "backup" fájlaiból jól visszaállíthatóak az alkalmazások, vagy érdemes mindent újratelepíteni?
-
miqlas
őstag
válasz
MATEO6600 #2612 üzenetére
Nekem RN7-em van, ezért én Parrot-féle Gcam-et használok! Az idézetben ajánlott beállításokkal szebb lesz az elkészült fotó! A 4K, ha van olyan tv-d, szebb képet ad, tehát érdemes azt használni! A frame rate, meg ha kadenciahelyesen akarod megjeleníteni, amúgy is felesleges 30 fps felett ...
-
miqlas
őstag
válasz
MATEO6600 #2604 üzenetére
Gcam: olvass vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest