- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZN1980
csendes újonc
És erre rájön az is hogy az Android már nem jelzi ki a várakozó frissítéseket. Tehát ha frissül minden a háttérben az sem látszódik, meg az sem ha nem frissül semmi. Bravó.
Pedig ez tavaly történt...
https://www.androidpolice.com/2020/01/14/play-store-notifications-no-longer-showing-up-for-updated-apps/As it turns out, absent Play Store notifications for updated apps is an intended feature, not a bug.
-
ZN1980
csendes újonc
Megnéztem a régi LG G6-omon, ugyanazzal a google fiókkal (ergó ugyanazok a beállítások), jönnek az automatikus frissítések maguktól.
Vajon a Xioami miért kapcsolja ki az automatikus szoftverfrissítést??? Van itt valami hátsó szándék? Mert egy hétköznapi felhasználó manuálisan nem frissít appokat az szinte 1000 százalék...így meg a biztonsági hibák nem lesznek befoltozva.... -
ZN1980
csendes újonc
válasz
hellboy.4591 #3840 üzenetére
Itthon wifi-n van a telefon, kéne hogy frissüljön. Szerintem a notification-öknél (értesítések) lehet vmi rosszul beállítva, korábban frissült pedig.
Engem is zavar a sok frissítés, de ha nem frissülnek az appok abból lehetnek gondok. Pl a minap vonatjegyet akartam venni séta közben és nem tudtam mert régi volt a MÁV applikáció.....
-
ZN1980
csendes újonc
Sziasztok,
Mitől van hogy a telóm nem akarja automatikusan frissíteni az appokat? Ha rámegyek a google play-re és megnézem hogy vannak-e update-ek akkor kiír egy csomót és manuálisan le is tudom őket tölteni...minden be van állítva hogy jöjjenek a frissítések....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest