Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Szerintem nem. Én Peugeot Partner céges furgonban használok AA-t, ebben sincs GPS, minden telóról megy. Kábel valóban nem mindegy, de ha rossz a kábel, akkor már az adatátviteli gond ott kijön, hogy a kocsi képernyőjén nem jelenik meg semmi.
Illetve ezzel a párossal szívtam úgy is, hogy a telón be volt kapcsolva a BT, amikor beültem a kocsiba, egyből párosodtak BT-n, ezután hiába madzagoztam össze a kocsit meg a telót, nem ismerte fel a kocsi a telót. Ha kikapcsoltam a BT-t, úgy dugtam össze, akkor párosodtak madzagon, és utána az AA kapcsolta be a BT-t. Ugye a kijelző tükrözéshez kell a madzag, a teló kihangosítás meg BT-n megy.@ktmt
Az Android Autóhoz nem kell autó, így nyugodtan tud vele otthon "bénázni" az ember. Autó nélkül a telefon kijelzőjére csinál egy másik layoutot. (Használom így is olyan kocsiban ahol nincs LCD kijelző. Így nekem azért jó, mert nagyobbak a gombok, könnyebben tudok hívást indítani, stb.) Próbáld ki így autómentesen, hogy megy e a cucc. Persze azért nem árt, ha nem a pincében próbálgatod, azért GPS jelet tudjál fogni. (Én még telón Miui11/A9-en vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest