Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cidalain

veterán

válasz viktorhu #3058 üzenetére

Szerintem nem. Én Peugeot Partner céges furgonban használok AA-t, ebben sincs GPS, minden telóról megy. Kábel valóban nem mindegy, de ha rossz a kábel, akkor már az adatátviteli gond ott kijön, hogy a kocsi képernyőjén nem jelenik meg semmi.
    Illetve ezzel a párossal szívtam úgy is, hogy a telón be volt kapcsolva a BT, amikor beültem a kocsiba, egyből párosodtak BT-n, ezután hiába madzagoztam össze a kocsit meg a telót, nem ismerte fel a kocsi a telót. Ha kikapcsoltam a BT-t, úgy dugtam össze, akkor párosodtak madzagon, és utána az AA kapcsolta be a BT-t. Ugye a kijelző tükrözéshez kell a madzag, a teló kihangosítás meg BT-n megy.

@ktmt
    Az Android Autóhoz nem kell autó, így nyugodtan tud vele otthon "bénázni" az ember. Autó nélkül a telefon kijelzőjére csinál egy másik layoutot. (Használom így is olyan kocsiban ahol nincs LCD kijelző. Így nekem azért jó, mert nagyobbak a gombok, könnyebben tudok hívást indítani, stb.) Próbáld ki így autómentesen, hogy megy e a cucc. Persze azért nem árt, ha nem a pincében próbálgatod, azért GPS jelet tudjál fogni. (Én még telón Miui11/A9-en vagyok)

Új hozzászólás Aktív témák