- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Garmin topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Szerintem nagyon felhasználás függő, hogy egy telefonból mennyi képernyő- vagy üzemidő hozható ki. Ráadásul a mai telefonok már nem arra vannak kitalálva, hogy napokig menjenek töltés nélkül. Sőt...
Így aktív használat mellett át kell gondolni a különböző alternatívákat, funkciókat is. Általánosságban nézve például munkahelyi/iskolai töltési lehetőség, normális autós töltő, power bank, vagy hogy mennyire képes az adott eszköz a gyorstöltésre.
-
cidalain
veterán
Mindennél van bug, nem találkoztam még bugmentes telóval. Bár ezen mondjuk nálam semmi extra nem jelentkezett (a gyári kamera appot leszámítva, de azt könnyen lehet cserélni)
5 óra képernyőidő azért szerintem megvan, bár nem próbáltam. Amiben nagyobb akku van, az többet is fogyaszt. Javasolt akkor egy 20000 mAh power bank is, aztán akkor mindenki happy lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Mikrotik routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest