Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qge
aktív tag
válasz cidalain #2111 üzenetére
+1
Manapság már annyi felhasználói felület van, hogy érdemes kicsit utánanézni, pár yt videót megnézni, hogy jó lesz-e ez nekünk, mielőtt kidobjuk rá a pénzünket. Ez így van sok területen, telefonokkal, számítógépekkel, autókkal, stb.
A Miui ilyen, az IOS más, a vegytiszta Android megint más. Szerencsére majd' mindenre van alternatíva. Azért használd egészséggel.[ Szerkesztve ]
-
qge
aktív tag
válasz SkyLine3000 #2021 üzenetére
Nemaaaar, Chrome nem system app. Töröld, ha zavar.
-
qge
aktív tag
-
qge
aktív tag
válasz Namelesske #2000 üzenetére
Köszi, ez klassz, de a károsultak ezzel nem lesznek beljebb... 😒 Én is tőlük rendeltem, mikor még ment a szekér, most max a gari érvényesítése lesz para...kvázi nincs is gari a készülékemre. Aki előre fizetett és úgy NINCS telefonja, nyilván nagyobb szopórolleren van.
-
qge
aktív tag
válasz SkyLine3000 #1790 üzenetére
Alapból 12 volt?? Azmeghogy? Pár hete indult az útjára..
@papp54, az is lesz még egy darabig és nem is csak erre a készülékre, de ígéretes.
-
qge
aktív tag
válasz enduser333 #1199 üzenetére
Hívásrögzítő tudtommal az EU-ban bevezetett GDPR miatt nincs.
Főzött ROM-mal kapcsolatosan érdemes itt olvasgatni; kezdve az összefoglalóval. -
qge
aktív tag
válasz enduser333 #1198 üzenetére
Kicsi esélyt látok rá, hogy a SIM-en megtalálod a kontaktokat.
-
qge
aktív tag
-
-
qge
aktív tag
válasz csonkadavid #964 üzenetére
WTF???
Szolgáltató bontott dobozt ad el??Azt már meg se kérdem, mi a sz.rt csinálnak a szilikon tokokkal? Eladják külön??
[ Szerkesztve ]
-
qge
aktív tag
válasz oregnigger #961 üzenetére
Hosszan rányomsz és lehúzod az alsó sávról, valahova a képernyőre vagy mappába, ahova szeretnéd.
-
qge
aktív tag
Sziasztok, úton van a készülékem, azoktól kérdezném, akik már használják:
Automatikus Feladatok van alapból a gyári ROM-ban? Vagy xiaomi.eu ROM-ot kell rá varázsolni, hogy legyen?
köszi-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest