- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisszee
csendes tag
válasz
cidalain #2051 üzenetére
Köszönöm a segítségedet a témában! Végső elkeseredettségemben az lett, hogy éltem a garanciával (áprilisban vettem a telefont). Kicsit aggódtam, mert bootloadert nyitottam abból a célból, hogy majd kipróbálom a MIUI Globalt, azonban a garanciára nem volt hatással, ennek ellenére nem vállalok felelősséget, hogy mások is ilyen eljárásban részesülnek, tehát, ha nem vagy biztos magadban, ne csinálj ilyet!
Ha lehet ilyet mondani, akkor a garanciális szervizzel viszont nagyon jó tapasztalatom van. Előző héten péntek délelőtt vitték el, a mai nap reggelén pedig már a kezemben volt. Egy szó, mint száz: főpanel csere oldotta meg a problémát, most tökéletesen működik. -
-
kisszee
csendes tag
válasz
cidalain #2043 üzenetére
Ezt még el is fogadom. Igazából az érdekes, hogy a CIT menüben levő Accelerator nyugalmi helyzetben, asztalon az alábbi értékeket mutatja (nem tudom, hogy mi a normális, őszinte leszek; ha valaki esetleg képben van, véleményezné?). Az értékek kerekítettek:
X: 0
Y: -8 (ennek nem 0 közelinek kéne lenni?)
Z: 10Illetve, ha a bekapcsolom a "Forgatást", akkor a menüben semmilyen szinten sem akar álló helyzetbe visszaállni. Szerintem ez nem normális.
-
kisszee
csendes tag
Sziasztok!
Nem volt Nektek még olyan, hogy a Kamera applikáció nem jól tájolta be a telefon pozícióját? Úgy értve, hogy például asztalon levő dolgot akarok fényképezni és fejjel lefelé fotózza le, de a vízszintes pozíciót is nehezen érzékeli. Sok mindent próbáltam (gyári reset, CIT kalibrálás), de semmi sem segített. Ráadásul az "Accelerator" menüpontnál nem is jön elő a Calibrate gomb. -
kisszee
csendes tag
válasz
Trooper82 #1654 üzenetére
Nem vártam a világ csodáját, hogy ennyi pénzért tökéletes telefont kapok, tisztában voltam a képességeivel, de azt nem gondoltam volna, hogy pont a MIUI lesz az egyik "gyenge pont". Redmi 3X-ről váltottam, nem emlékszem, hogy azzal ennyi nyűg lett volna. Persze nem dől össze ettől a világ.
Azt vettem észre, hogy amikor nyomtam egy gyári visszát, akkor az alap facebook verziónál jól működött... egy darabig: néhány óra használat után (úgy, hogy konkrétan a témához, sötét módhoz már direkt hozzá se nyúltam, még a közelébe se mentem a menünek) az is bugos lett.
-
kisszee
csendes tag
válasz
Flowtation #1493 üzenetére
Sikerült megoldani? Nekem ugyanez a problémám, rengeteg mindent kipróbáltam már (akkumulátor üzemmódtól egészen a fejlesztői beállításokig), de semmi nem használt. Valaki találkozott már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged