- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Yettel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
z123456z #3959 üzenetére
Nézz át a MIUI topikba, ott van szakember is
-
crok
nagyúr
válasz
z123456z #3925 üzenetére
Van pár készülék és ROM amiben ez sajnos nem működik (mármint a taszkváltóból a lakatolás) viszont így megy és meg is fog jelenni majd a lakat is a taszkváltóban: "Security -> Jobb felül Settings menü -> Boost speed -> Lock apps -> Itt az app listában amit lakatolnál azt itt állítsd lock-ra, ugyanazt állítja mint az alkalmazásváltóban a lakatolás."
-
Cyrin
addikt
válasz
z123456z #3822 üzenetére
Nekem is volt már ilyen kétszer (én nem frissítettem pedig), első alkalommal még elég volt bejönni a fasrboot-ba, ott abbahagyta. Második alkalommal semmit nem lehetett csinálni, mindig újra indult, mintha beragadt volna a bekapcsoló gomb. Hosszan nyomásra se reagált. Aztán egyszercsak mégis sikerült neki a boot... Azóta müködik
-
-
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
z123456z #3744 üzenetére
Szerintem a 12-t mi már nem fogjuk megkapni. A Google októberben szeretné kiadni a végleges változatot, ha esetleg a Xiaomi meggondolja magát és kiadják a 8T-re is, az még nagyon hosszú hónapok múlva lesz.
Elsőnek inkább ezt hozzák rendbe, mert van benne mit kijavítani. -
Oldman2
nagyúr
válasz
z123456z #3464 üzenetére
A kérdéseidre (röviden) igen a válasz.
Mivel ennek felrakása Haladó téma, légyszi a továbbiakat az RN8T Mélyvíz Topikban tedd fel.
-
pomm
tag
válasz
z123456z #2881 üzenetére
Egy visszaállítás sok esetben segít, de amiről én beszéltem az ez:
https://logout.hu/tema/xiaomi_redmi_note_8t_melyviz/index.html
-
cidalain
veterán
válasz
z123456z #2876 üzenetére
bemész pécén a google contactsba. exportálod excelbe. sorbarendezed telefonszám szerint. gyomlálod a maradékot akikről fingod sincs ki az, majd visszatöltöd. esetleg kedvencként jelölöd akiket gyakran használsz, és nem használod. majd leszinkronizálod telóra.
a probléma egyébként nem készülék specifikus, hanem google tárcsázó specifikus. minden olyan telónál így jelenik meg, ahol a google gyári tárcsázója van.
persze használhatsz egyéb tárcsázó megoldást is. ez az egész szoftver kérdés. -
viktorhu
veterán
válasz
z123456z #2560 üzenetére
Egy jó lencse drága. Egyrészt nagyon sokan tudnak lencsét gyártani, alibabán fillérekért megvehető, szerelve is árulják a gyakoribb kameramodulokkal. Viszont ha van mondjuk 5 lencse a kamerában, és azokat a Zeisstől veszed, az egy gazdaságos telefont eléggé megdrágítana.
Valószínűleg a lencse és a szoftver fontosabb, mint a szenzor márkája.
-
Kátai
senior tag
-
Lacopapi
addikt
válasz
z123456z #2134 üzenetére
Jónéhány gcamot megnéztem,olyant sajnos nem találtam,amelyik mindhárom hátlapival jóban lenne (ettől még lehet,hogy van). Egyiknél sem volt összeakadás a gyárival.
[link] ő kifejezetten erre a készülékre készíti a gcam változatokat. Amúgy nagyjából mindegyik jobb kicsit,mint a gyári,ez tény. Én elvagyok a stock-al is... -
-
z123456z
őstag
válasz
z123456z #2082 üzenetére
Végül is e mellett döntöttem. Még szoknom kell. De van két dolog, ami kapásból nem tetszik.
1.
A kijelző sokkal melegebb vagy sárgásabb, mint a régi. Azon a fehér az fehér volt. Végül is megszokható, de lehet e valahol állítani azon a három lépcsőn kívűl?2.
A vaku vakuként és zseblámpaként is rendkívül halovány az S2-höz és a Mi9 lite-hoz képest is. Ez hiba, vagy ennyit tud? Vagy valahol állítható a fényereje?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Vicces képek
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Spórolós topik
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest