-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
A legegyszerűbb Ugreen ventirácsosat használom, az egyoldalasat: [link]Én még 2.62-ért vettem tavaly, most drágább.
Tartjastabilan ezt a telót is, korábbi telómat is tartotta. Leesés még nem volt ezzel. Az egység a szellőzőrostélyon is stabilan áll. (Volt ilyesmi 1 dolcsi alatti tartóm is, de az lényegesen bénább volt)
Van ennek a kétoldalas rugós verziója, ami annyiban lehet jobb, hogy a hátsó forgásponthoz képest középen van a teló, míg az egyoldalas nyílásúnál nem, de mivel a teló nem nehéz nem fordul el.A cucc szélei gumírozottak, és a rostélyba dugható része is az, így nem karcol se autót, se telefont. Nekem állítva van benne a teló, azaz oldalról fogja, nem csúszkál ki belőle. Több órás úton is tesztelve, illetve zötyögős úton is.
Még annyi, hogy a kocsi szellőzőjének azért legyen tartása, ne fityegjen, ne legyen nagyon laza.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest