Hirdetés
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
szerintem ki kell lőni a chrome alól az akkukímélőt, esetleg még le is lakatolni, hogy az android ne zárja be. valószínűleg az a gond hogy kell közben más alkalmazásnak a hely a memóriában, és akkor ezt kilövi.
3 GB vagy 4 GB-os a telód?
kb mennyi képről van ilyenkor szó, mert az ekkor mind a memóriában tárolódik -
viktorhu
veterán
A chrome-on belül készíted a fotókat is? Nem lehet a Galériából berakni a képet? Elkészítenéd a fotót a kamera alkalmazással, és utána a Chrome-ban csak feltöltenéd. Sajnos az androidos Chrome újratöltődik háttérből visszahozva, és elfelejti, amit az oldalon csináltál, hogyha más alkalmazásnak kell a memória.
-
-
csab3
csendes tag
Tökéletesen működik. A teljes változatot használom. A Full Screan Caller ráadásul megoldotta még egy problémám azzal, hogy beállítható a közelségérzékelős kihangosítás. A hívás fogadás v. kezdeményezés után ha nem a fülemnél van a telefon a külső hangszórón adja ki a hívást.
-
miqlas
őstag
Igen!
Én most a legfrissebbet használom RN7-en Parrot042-tõl, de két RN8-as ismerõsöm van egy sima meg egy T-s, mindkettõnek ezt: PMGC_7.2.014_Relesed_V1.apk tettem fel, és elégedettek vele ... -
twine
veterán
Én is piszkosul meglepődtem... Pont ahogy mondod..."franc se' gondolta volna"
Remélem nem vetted rossz néven a nevetgélést, nem "kinevetés" volt, csak vicces volt a sztorid,átéreztem
Bevallom nekem egy napig volt rajta a tok,,, asszonynak is van ilyen telefon, ő "hordja"...
Engem taszítanak az efféle szilikon borzalmak...
Kb egy hét alatt sikerült egy kulcskarikával a zsebemben megkarcolni kicsit a kijelzőt (nem durván, alig látszik, és csak kikapcsolt állapotban felül,) amiért elsőre Mérges voltam, aztán elengedtem...
Nagyon jó érzés tok és minden nélkül használni...
És amiért ilyen könnyen elengedtem a mergemet is, az a telefon ára...
Én itthon 55-ért vettem...
Nem vett fel a pénzt, de azért ez mégsem egy "kécc'ázezres" telefon.... Ennyi pénzért tényleg használati tárgynak tekintem, amit nagyon jó érzés, úgy használni, és úgy rá nézni ahogy van...
Ez nem azt jelenti, hogy direkt tönkre b@szom... Óvom amennyire lehet,,, de nem tekintem egy faberge tojásnak....
Nem akarok ebből vitát, nem azért írtam, mindenki úgy használja, és óvja ahogy szeretné,, csak leírtam, hogy részemről élmény a telefont úgy használni, ahogy van... -
-
Oldman2
nagyúr
Igen, a gyári widget-ek csak a gyári böngésző (és állítólag a Poco Launcher) alatt mennek.
-
miqlas
őstag
Itt nézz körül, amúgy igen, Google Camera

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Formula-1
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Reportoltam is már.