- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
kisszee #2050 üzenetére
Azért jelez gyorsulást mert asztalra letéve neked az Y nem 0.
Nem feltétlenül gondolnám ebből szenzorhibának, sőt inkább nem, legalábbis az itt eddig megismert infók inkább kalibrálási hibának tűnnek. A szenzor méréshatárai nálam -10 +10, azaz méréstartománya 20. Ez nagyjából nálad is megvan, csak a szélsőértékek, és a nullpont nem stimmel. Nullpont eltolással valószínűleg jó lenne, ezt meg kalibrálással el lehet érni.
A kalibrálás folyamata közben nem jelezhetne gyorsulást, hisz a szenzor által küldött jelet kellene 0-ának megfeleltetnie a programnak.
-
cidalain
veterán
válasz
kisszee #2048 üzenetére
A -17 alapján úgy tűnik ez el van kalibrálódva. És ha normálisan fogod a telót úgy hogy a töltő csatija a föld felé áll? (+3 lesz?)
Nekem -10 és +10 között mozog az érték durván. Neked meg van valamennyi eltolásod. Régebbi Xiaomi telónál a recoveryben lehetett kalibrálni az accelerometert. Utána kell guglizni ennél is így van e. Ha igen, akkor felesleges szervizelni (a kalibrálás egyszerű, asztalra kell tenni, meg utána forgatni) -
cidalain
veterán
válasz
kisszee #2044 üzenetére
Elvileg de.
Y nálam akkor 10 ha állitva kézben fogom.
X akkor 10 ha fektetve (landscape) kézben fogom.
Z akkor 10 ha a hátán fekszik
Negatív akkor van ha ezeknek ellentétesen fogom.Az Y irányú kalibráció mintha nem lenne oké nálad. Nem tudom ezt lehet e kalibrálni valahogyan. Ha nem, akkor szerintem ez rossz (akár szenzorhiba), és javíttatni küldeném
-
cidalain
veterán
válasz
kisszee #2042 üzenetére
Ezt nagyon sok telefon nem tudja jól ha felülről akarsz fotózni és a teló vízszintesen fekszik, akkor random lesz a tájolás. Elég ha csak egy picit ferdén tartod, már rossz lesz a tájolás. Igazából lehet hogy ez nem is a telefonok baja, hanem az emberé. Azt szemre ugyan meg nem mondod hogy most a telefon egyik oldala a vízszintes síktól fél centivel lejjebb van pl
-
Flowtation
őstag
válasz
kisszee #1653 üzenetére
Egyelőre nem, viszont azt megfigyeltem, hogy nem mindegyik fb értesítés ilyen. Nem tudom, hogy az értesítés típusától függ e.
Én 4x-ről váltottam és tény, hogy ebben több a bug, legalábbis amit itt olvasok. Nekem ezek még nem jöttek elő, eddig csak ez az értesítéses dolog ami van, persze ez nem egy nagy gond, együtt lehet vele élni. Viszont amiket itt olvasok, abból már jó pár igen idegesítő lehet, megértem, hogy csalódást okoz. Én úgy gondolom, hogy ez a telefon nem a legolcsóbb kategória, persze mihez képest, de azért remélem észbe kapnak a xiaominál, és a következő frissítés rendben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest