- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
SkyLine3000
addikt
Letöltöttem a Notification Historyt. A teló folyamatosan felvillan, de semmi nincs a log-ban. Nem is jön semmiféle értesítés. Már leszedtem a Mi Fit alkalmazást is, hátha az zavar be. (van az asszonynak Mi Band 6 órája) De így is állandóan felvillan. Egy idő után két gps bejegyzés került a logba, hogy keresi, meg megtalálta a jelet, de azóta vagy 20x felvillant a kijelző. Kikapcsolt gps mellett is ugyanúgy felvillan folyamatosan.
Frissítem a telót, mert azóta, hogy megvettük, nem volt frissítve.Hátha megoldja. Bár az is igaz, hogy nem elejétől fogva csinálja ezt a teló, hanem 2-3 hónapja.
-
kanyi51
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest