- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem továbbra is az a gondom, ami eddig. A frissítések sem oldották meg. Sokat vagyok olyan helyen, ahol a 3G és a 4G között váltogat a telefon. A Global ROM-nál arra panaszkodnak, hogy elhalkulok, szakadozik, megakad, alig értik mit mondok. A Xiaomi-s ROM-nál meg 4G-3G váltáskor egyszerűen megszakad a hívás. Kb mozdulatlanul kell állnom, ha telefonálni szeretnék. Amit meg sokat kell. Ez egy vicc már! Telekomos vagyok, már vagy 12 éve, lassan 20 éve dolgozok ugyanott. Jó néhány telefonom volt már, mindenféle, de eddig ilyet még soha egyik sem produkált.
Már-már azon gondolkodom, hogy megpróbálom a Pixel Experience ROM-ot, az már android 10 alapú, de már tudom előre, hogy abban meg az fog idegesíteni, hogy az egész egy nagy Google, mivel azok szoftvere.
-
törölt tag
Akinek a gyári eu-s global rom van fent, megnézné nekem, hogy a telefon milyen preferált hálózattípust állított be magának? Nekem most a xiaomi.eu-s rom van fent és ebben alapból a gsm/wcdma/lte-n van. Viszont elég sokan panaszkodnak, hogy néha elhalkulok vagy szakadozik, olyan helyen, ahol egyébként másik telefonnal soha nem volt gondom és nem emlékszem, hogy a gyári rom-al lettek volna ilyen gondjaim.
-
törölt tag
Feltettem a Xiaomi.eu ROM-ot. Letöröltem belőle a böngészőt, mert angol volt és tudom, hogy van magyar. Az ApkMirror-ról letöltöttem a legutolsó kiadást, ami szépen megy is, szintén angolul. Az egyel korábbi verziójában van magyar nyelv, ezt viszont már nem tudom feltelepíteni, mert azzal a hibaüzenettel kidob, hogy van újabb verzió, telepítsem fel azt. Valakinek ötlete arra vonatkozólag, hogy korábbi verziót hogyan tudok feltelepíteni?
-
törölt tag
válasz
Laller84 #1545 üzenetére
Én az 501 free escape games-el játszok. Azt írja ki, mikor indítom, hogy telepítsem a Google Play játékokat, az majd elvégzi a mentést. Feltettem az előző telefonomra, elindítottam a játékot és ki is írta, hogy elmetette a játékállást. Aztán feltettem az új telefonra is, de hiába csináltam így, mikor elindítottam, ugyanazt írta ki, hogy játékállás elmentve, nem azt, hogy betöltve. Nem is töltötte be. Próbáltam úgy, hogy egyszerre fusson a 2 telefonon, akkor sem. Utánaolvastam, a Google Play játékoknak automatikusan kellene ezt elvégezni, de nekem nem csinálta meg és a játékban is hiába nyomtam a restore gombot, csak hibát írt ki. A játékban amúgy nem találtam külön mentési lehetőséget, ahogy a Google Play játékokban sem, se mentést, sem betöltést. Így feladtam ezt a küzdelmet, remélem neked sikerül valahogy.
-
törölt tag
Teljesen végigolvastam a fórumot és láttam, hogy néhányan a xiaomi.eu-s romot használjátok. Mik a tapasztalatok így hosszabb távon? Érdemes kicserélnem az EEA-s romot a xiaomi-sra? Inkább a MIUI tárcsázóját használnám és ha jól láttam, abban az van. Akkuidőben nekem ez is jó, ez is tud 9.5-10 óra SOT-ot.
-
törölt tag
Sziasztok!
Használja valaki az összefoglalóba belinkelt GCam app-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest