Hirdetés

Lesz még egy Redmi Note 8 és jön a Mi CC9 Pro is

A Xiaomi egy új modellváltozatot is tervez a Redmi Note 8 és Note 8 Pro mellé, a Mi CC9 Pro és egy okosóra pedig november 5-én érkezik.

A Xiaomi is kezd kissé elaprózódni, pedig pont idén tették rendbe a termékportfóliót és a brandeket. A Redmi csúcsmodelljei (K20, K20 Pro) nálunk a Mi 9 széria darabjaiként (Mi 9T) mutatkoztak be, minimális specifikációs és árkülönbségek mellett, a Redmi Note 8 pedig még meg sem érkezett, de máris új modellről van szó.

Here are some live images of #Xiaomi Redmi Note 8T. pic.twitter.com/VsSC5zXhg8

— Sudhanshu Ambhore (@Sudhanshu1414) October 26, 2019

A Redmi Note 8T kereskedelmi forgalomba szánt csomagolása és annak tartalma szivárgott ki valós felvételek formájában, amiből kiderül, hogy a 8T pontosan ugyanolyan lesz fizikailag és felszereltségét tekintve is, mint a Redmi Note 8, csak kap egy NFC chipet. Az európai szabványú hálózati adapter miatt pedig okkal feltételezzük, hogy nemzetközi forgalmazásban is számíthatunk a készülékre.

A legfrissebb előzetes szerint pedig a Xiaomi Mi CC9 is fejlődik, méghozzá egy Pro verzió formájában. Az alapmodellt mi Xiaomi Mi 9 Lite-néven ismerjük, ami remek ár/érték aránnyal közelíti a legerősebb plecsnit. Erre licitálna a CC9 Pro Snapdragon 730G szettel, 108 megapixeles főkamerával, dupla LED villanóval, ötszörös optikai zoommal dolgozó zoomkamerával, 30 wattos gyorstöltéssel és Qi támogatással.

Lei Jun a kameraképességekkel kapcsolatban a fenti képet osztotta meg a Weibón, ami egy portré képből kinagyított rész. A kép elvileg a teljes portré mindössze 0,8%-a.

November 5-én nem csak a Mi CC9 Pro mutatkozik be, de elvileg egy új, Xiaomi brand alatt kiadásra kerülő okosóra is. Az eSIM-mel, NFC-vel és hangasszisztenssel felszerelt eszköz Wear OS alapú Mi Watch néven, Mi Wear OS UI-val várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés