-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
cidalain #3924 üzenetére
Igen, bejönnek a futó alkalmazások miniatürjei, és hiába érintem hosszan a lakatolni kívánt alkalmazást, nem a lakat jön elő, hanem az alkalmazás adatok. Ha röviden érintem, értelemszerűen megnyílik. Nem tudom, érthető e? Tehát a futó alkalmazás miniatűr képét érintem hosszan, és nem azt csinálja, amit kellene. Eddig pedig így működött, a másik telefonomon is így működik. Frissítve lett 12.5.2-re, Global stabil, ha számít. És van egy app, ami lakatolni akarok, mert az "X" bezárja azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek készülék folytatja a Redmik sikerszériáját, aminek egy tulajdonsága sem eredeti, az ára mégis emlékezetessé teszi.
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Autós topik
- Projektor topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Linux Mint
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest