Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ha van bumszli végű érintőtollad próbáld ki azzal is, vagy tesztelje le másvalaki (családtag, munkatárs)
Ezek az érintőkijelzők kapacitív elven működnek. Egy elektromos mező van a kijelző előtt, és amikor odaérünk, akkor az ujjunk töltést vezet el onnan, és ezt érzékeli, és onnan tudja hol érintünk.
Két eset lehet:
-Az elektromos mező nem a kijelző előtt van közvetlenül, hanem sokkal nagyobb, erősebb, így 1 centire a telefontól is már zavart tudsz okozni benne. - ez készülékhiba szerintem
-Neked van nagyobb elektromos meződ, és már 1 centi távolságból is be tudja zavarni a kijelző előtti mezőt
Mindkettő elég hihetetlenül hangzik -
ρσгτσ
addikt
Global stablnél egyszerűbb a téma. Ott viszonylag ritka, hogy sokszor be kell lakni. Frissítés is kevesebb.
Az viszont annyira nem nagy móka, amikor global vagy china deven jön egy olyan update, aminél nem akar menni a ROOT...
Ezt úgy általánosságban írtam. Engem ezért készített ki párszor a Xiaomi. -
hellboy4591
csendes tag
-
Gery1987
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest