- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
Nem érdemes cigánykodni a toldozással! Én vettem egy 1,8 m hosszú Blitzwolf kábelt! Qrwa jó!
-
cidalain
veterán
Banggoodon, Aliexpressen: Blitzwolf
Ebay, Aliexpress: Ugreen
Mindkét márka nagyon jó minőségű, mindegyikből van itthon. Sima gumiköpenyes, és szövetes is. Van 2 méteres is. Igaz ezek már 7-8 dolcsi körül vannak, de tudják is a sok amperes töltést, nem úgy mint a sarki pc bolt 700 forintos kábelei.
Kocsiba most Aliról vettem spirál kábelt Raxfly márkájút, még nem érkezett meg. Microusb kábelem is spirálos volt, nagyon bejött a kocsiban, de jónevű gyártótól olyat nem láttam. Ebből 5 dolcsi volt 2 db. Ha nem jó megreklamálom úgyis. -
cidalain
veterán
Azért más lesz a 4X-hez képest. De ez igazából egyedül a telefonáláskor lesz zavaró, mert az egész névjegy, tárcsázó, üzenetek rész az újban mind google cucc, a 4X-ben meg MIUI. Méret hasonló szélességben, így a fogás ugyanolyan, csak ez magasabb.
Értesítő LED helyett az Always On Edge progival bíztató eredményeket értem el, nem fogyaszt sokat sem, bár van olyan helyzet, amikor szerintem jeleznie kellene, de nem csinálja, de lehet hogy még állítgatnom kellene kicsit (mondjuk az nem semmi, eddig vagy 2 órát elvertem csak erre az egy progira)
Új hozzászólás Aktív témák
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest