- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
Nem érdemes cigánykodni a toldozással! Én vettem egy 1,8 m hosszú Blitzwolf kábelt! Qrwa jó!
-
cidalain
veterán
Banggoodon, Aliexpressen: Blitzwolf
Ebay, Aliexpress: Ugreen
Mindkét márka nagyon jó minőségű, mindegyikből van itthon. Sima gumiköpenyes, és szövetes is. Van 2 méteres is. Igaz ezek már 7-8 dolcsi körül vannak, de tudják is a sok amperes töltést, nem úgy mint a sarki pc bolt 700 forintos kábelei.
Kocsiba most Aliról vettem spirál kábelt Raxfly márkájút, még nem érkezett meg. Microusb kábelem is spirálos volt, nagyon bejött a kocsiban, de jónevű gyártótól olyat nem láttam. Ebből 5 dolcsi volt 2 db. Ha nem jó megreklamálom úgyis. -
cidalain
veterán
Azért más lesz a 4X-hez képest. De ez igazából egyedül a telefonáláskor lesz zavaró, mert az egész névjegy, tárcsázó, üzenetek rész az újban mind google cucc, a 4X-ben meg MIUI. Méret hasonló szélességben, így a fogás ugyanolyan, csak ez magasabb.
Értesítő LED helyett az Always On Edge progival bíztató eredményeket értem el, nem fogyaszt sokat sem, bár van olyan helyzet, amikor szerintem jeleznie kellene, de nem csinálja, de lehet hogy még állítgatnom kellene kicsit (mondjuk az nem semmi, eddig vagy 2 órát elvertem csak erre az egy progira)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest