-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
Nem érdemes cigánykodni a toldozással! Én vettem egy 1,8 m hosszú Blitzwolf kábelt! Qrwa jó!
-
cidalain
veterán
Banggoodon, Aliexpressen: Blitzwolf
Ebay, Aliexpress: Ugreen
Mindkét márka nagyon jó minőségű, mindegyikből van itthon. Sima gumiköpenyes, és szövetes is. Van 2 méteres is. Igaz ezek már 7-8 dolcsi körül vannak, de tudják is a sok amperes töltést, nem úgy mint a sarki pc bolt 700 forintos kábelei.
Kocsiba most Aliról vettem spirál kábelt Raxfly márkájút, még nem érkezett meg. Microusb kábelem is spirálos volt, nagyon bejött a kocsiban, de jónevű gyártótól olyat nem láttam. Ebből 5 dolcsi volt 2 db. Ha nem jó megreklamálom úgyis. -
cidalain
veterán
Azért más lesz a 4X-hez képest. De ez igazából egyedül a telefonáláskor lesz zavaró, mert az egész névjegy, tárcsázó, üzenetek rész az újban mind google cucc, a 4X-ben meg MIUI. Méret hasonló szélességben, így a fogás ugyanolyan, csak ez magasabb.
Értesítő LED helyett az Always On Edge progival bíztató eredményeket értem el, nem fogyaszt sokat sem, bár van olyan helyzet, amikor szerintem jeleznie kellene, de nem csinálja, de lehet hogy még állítgatnom kellene kicsit (mondjuk az nem semmi, eddig vagy 2 órát elvertem csak erre az egy progira)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged