- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramo
tag
Szia! A Mi átköltözés nagyon jól működik más típusú androidos telefonokkal. A Viber és WhatsApp más tészta. Viber beállításokon belül csinálj egy biztonsági mentést és majd az új telefonra telepitsd a vibert és amikor felajánlja a viaszaállitas opciót bökj rá és minden a helyen lesz. Fontos hogy ugyanazzal a telefonszámmal regisztráld a vibert mint a a régi telón. WhatsApp ugyan ez. Sok sikert.
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerintem a Miui és a másik telefon álltal müködtetet backup rendszer nem igazán lesz kompatibilis egymással.
Esetleg a Google féle backup segíthet, de az sem 100% biztos.
Magát az apk-t lehet hogy átküldi, de a hozzá tartozó adatokat már nem biztos, vagy ha át is küldi, a másik telefon nem biztos hogy tudja értelmezni szerintem.
De valaki lehet jobban tudja :)
-
simico
aktív tag
Én pont a 12 éves lányomnak vettem ilyen telefont, mert hosszas keresgélés után nem találtam jobbat 60e Ft alatt. Imádja
Hétköznap 4 órára van korlátozva a használat, ezt főleg játékokkal (Among Us, Jurassic Monster World, Stickman Hook, Fruit Ninja), Youtube-val tölti ki, meg persze Messenger, WhatsApp, Google Classroom. Általában 40-50% között szokott az akkutöltöttség lenni nap végén. Hétvégén nincs korlátozva a telefonhasználat, akkor is elég este töltőre rakni.
-
cidalain
veterán
Kamera szerintem totál átlagos. A gyári appnak vannak hibái, néha túlságosan elmosta a képet (pl embernél a haj néha egy homogén paca lett), de a Gcam app használatával kiváltható a gyári app. A kamera fizikailag oké, csak a gyári szoftver nem tetszett.
Én azért ezt vettem, mert jó ára van, tudja az NFC-t, vállalható méretű. Nálam nem szempont az erő, nem játszom. Nem szempont az üzemidő, mert meló alatt van PC-m, otthon meg tabletem, a többi időben meg oké, 2-3 napig elmegy nálam. Nem szempont a sok beszédidő sem, mert erről ritkán telózok napi max 15 perc, mert a cégesről beszélek sokat. Korrekt minőségű általános, mindenes telefonként olcsón meg totál ideális. -
ρσгτσ
addikt
Szerintem nagyon felhasználás függő, hogy egy telefonból mennyi képernyő- vagy üzemidő hozható ki. Ráadásul a mai telefonok már nem arra vannak kitalálva, hogy napokig menjenek töltés nélkül. Sőt...
Így aktív használat mellett át kell gondolni a különböző alternatívákat, funkciókat is. Általánosságban nézve például munkahelyi/iskolai töltési lehetőség, normális autós töltő, power bank, vagy hogy mennyire képes az adott eszköz a gyorstöltésre.
-
cidalain
veterán
Mindennél van bug, nem találkoztam még bugmentes telóval. Bár ezen mondjuk nálam semmi extra nem jelentkezett (a gyári kamera appot leszámítva, de azt könnyen lehet cserélni)
5 óra képernyőidő azért szerintem megvan, bár nem próbáltam. Amiben nagyobb akku van, az többet is fogyaszt. Javasolt akkor egy 20000 mAh power bank is, aztán akkor mindenki happy lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest